Reklama

Reklama

Slasher

(seriál)
Kanada / Velká Británie / USA, (2016–2023), 30 h 19 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Aaron Martin

Hrají:

Katie McGrath, Brandon Jay McLaren, Steve Byers, Patrick Garrow, Christopher Jacot, Dean McDermott, Erin Karpluk, Rob Stewart, Jessica Sipos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(40)

Řádění sériových zabijáků po sobě zanechává spoušť a jejich další oběti bojují v hororové sérii o život. (Netflix)

Recenze (27)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

První série v městečku s vrahem v popravčí kápi mě nijak extra nebavila. Zbytečně dlouhé a nudné dialogy, stupidní chování postav atd. Díky nízkému počtu epizod jsem to ale dokoukal. 55% Druhou sérii si vzal nastarost Netflix. Z městečka jsme se přesunuli do chaty uprostřed zasněžených lesů. Skupina přátel se vrací po letech do míst, kde pracovali jako instruktoři na dětském táboře a ukryli tam mrtvolu jejich kolegyně. Na místě úkrytu mrtvoly se má stavět, tak je potřeba se jí zbavit. Po příjezdu do chaty je ale někdo začne brutálně likvidovat. Druhá série mě docela překvapila atmosférou a provedením, které je daleko lepší než u té první série. Vraha sem původně tipoval úplně někoho jiného, sice se z něj taky vyklubal jeden, ale ne ten hlavní. S druhou sérii jsem spokojen a doufám, že se třetí taky povede. 70% ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Update po dokoukání celého seriálu - upravuji hodnocení na 3*, protože to bohužel bylo celé zbytečně zdlouhavé, a to, že se sem tam přidá nějaká příběhová linka postavy, která vás vůbec nezajímá a naopak linka velmi zajímavá je za jeden díl hotová (unesená dívka), je docela chyba. Herecky se to taky rychle okouká a hlavní odhalení... no těžká slabota. Na to jak byl hlavní vrah zajímavý, tak z toho moc nevytěžili. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Sarah se vrací do rodného domu, aby se vypořádala se svou minulostí. Mezitím se ale někdo, kdo si říká Kat, rozhodne vypořádat s minulostí celého městečka... První půlka první série je skvělá: obyvatelé padaj jak hrušky a vypointování (ač neoriginální) se mi vlastně líbilo. Jenže pak to začne být osobnější a poslední díl byl pro mě obrovským zklamáním. Teda až na tu finální scénu s maličkou roztomiloučkou blonďatou holčičkou, hehe. Doufám, že bude druhá série s jiným místem, jinými herci a jiným vrahem. Kdyby se to rozjelo jako seriál o masových vrazích (jedna série jeden vrah), vůbec bych se nezlobila. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Jelikož miluju horory a nejvíce slashery tak sem si tohle nemohl nechat ujít. První série mě docela chytla ale závěrečná epizoda není nic moc, druhá byla o kousek lepší, děsivější a atmosféryčtějsí a postavy byly mnohem sympatičtější protože v první sérii jsou jen dvě sympatycké postavy ale ve druhé sérii je jich více. Na třetí sérii jsem měl velkej hype protože se odehrává během 24 hodin a jak to dopadlo? Byla jednoznačně nejlepší z tohoto seriálu. Bylo tam hodně sympatyckých postav, hodně masakru, skvělá atmosféra a kurva skvělý design vraha. Čtvrtá série má nejhorší hodnocení a jo je nejhorší ale je stále výborná ale sympatycké postavy tak tam je jen jedna a to Victor. První série 8/10, Druhá série 8,5/10, Třetí série 9/10 a čtvrtá série 7,5/10. Doporučuji. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možný spoiler. Asi nejsem sám, kdo si vzpomněl na Sedm, ale vraždy na základě smrtelných hříchů tady nepůsobily jako nějaká kopírka. Jediný nedostatek vidím v tom, že celkem záhy objevíte, kdo je vrah a to i přes úpornou a trošku neohrabanou snahu režie diváka svést na falešnou stopu. Ale na druhou stranu tu bylo městečko plné špinavých tajemství a mě bavilo hádat, kdo bude další na zabijákově seznamu a co má dotyčný na svědomí. Vraždy samy o sobě možná nepůsobily dostatečně nápaditě, ale byly natolik brutální, že dokázaly upoutat a hlavně tu byla vrahova cool katovská maska. Herecky v pohodě a speciálně mě potěšila Katie McGrath v hlavní roli. 80% ()

Galerie (326)

Zajímavosti (1)

  • Seriál se natáčel v Sault Ste. Marie, Parry Sound a Sudbury, což jsou kanadská města v provincii Ontario. (Trajektt)

Reklama

Reklama