Reklama

Reklama

Ten pravý, ta pravá?

  • USA Destination Wedding (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárním filmu Dracula vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. V komedii Ten pravý, ta pravá? do sebe vrazí jako věčně nepříjemní a nabručení samotáři na svatbě, kam prostě museli. Omylem se dají do řeči už na letišti během cesty a hned zjistí, že mají vlastně hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem. Oba by chtěli být úplně jinde, nejlépe sami a hlavně se navzájem nikdy nevidět. Jejich sarkasmus je na akci plné šťastných lidí, kteří se chtějí bavit, postupně od všech ostatních izoluje, až si prostě zbydou a musí si začít povídat. A když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (187)

applause 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem šla nečekaně s kamarádkou do kina. Ani jsem nic extra nečekala a byla to fajn víkendová oddechovka. Trochu mi vadilo, že se děj směřoval jen na hlavní role (Keanu Reeves a Winona Ryder) a jinak byl bez zápletky. Ale ty hlody byly opravdu k nezaplacení. To jsem si přitom říkala, jak se mám dobře. Nejlepší byl ten sex, přitom jsme opravdu umíraly smíchy. Skvělé herecké výkony. Doporučuji. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Forma neustálého dialogu ve stylu Before Sunset mi nevadí. Ignorace ostatních postav tedy v tomto formátu funguje. Horší je, že obojí postavy jsou v rámci zábavnosti až příliš extrémně asociální. Z toho důvodu jistá intimita nepůsobí příliš uvěřitelně. Obsazení je ale fajn, takže na jedno shlédnutí, proč ne. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná "americká komedie", kterou si jednou za čas pustím, abych si uvědomila, co se natáčí i v této sféře :D Keanu je za mě v pohodě, ale Winona není moje oblíbená herečka a opět mi to jen potvrdila...Bylo to chvilkama dost otravné, protože pořád jen mleli a mleli a někdy úplné blbosti...Dost mi to připomínalo Gilmorova děvčata. Děkuji - ale i 2* jsou dost :D ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Možná zaujme cynismus a jakési životní vyhoření hrdinů, respektive Reevesovy postavy, což dobře nabourává stereotypy romantických hrdinů, nicméně i přes naději na kousavou komedii zjistíte, že po dvou povedených vtípcích následuje jen Woody Allen bez Woodyho Allena, jak zde Enšpígl trefně poznamenal. Winona a Keanu jsou excelentní, ovšem Levin si asi myslel, že na nich postaví film a on už nemusí dělat vůbec nic. Malé bezvýznamné plus má ovšem za to, že ač ve filmu hrají desítky lidí, tak nikdo krom ústřední dvojice nepromluví. Mám rád podobné detaily. ()

kobejn odpad!

všechny recenze uživatele

Jasně Keanu a Winona si spolu chtěli po letech střihnout nějakou easy srandu jen tak pro zábavu...ale výsledek je totální sračka, která není ani tak hrozná, aby nechtěně bavila...todle je jen total shit. Victor Levin by si měl hodit mašli a né se snažit unudit k smrti diváky timhle neskutečným blábolem. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen za pouhých 10 dní. (ČSFD)

Reklama

Reklama