Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Kriminální drama podle skutečných událostí, které sleduje vládu rodiny Rizzuto a jejích nástupců nad montrealským organizovaným zločinem. (Netflix)

Recenze (21)

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Prva seria je old school mafiancina, bossovia/mafiani su skaredi a strasidelni, je citit napatie od zaciatku az do konca, zaroven je to putave a veris, ze to je podla skutocnych udalosti. Druha seria je o hodne ina a o hodne slabsia. Bossovia su skor smiesni, nez aby z nich siel strach alebo respekt. Samozrejme sa tam objavi talianska borka asi 30rocna, ktora vyzera akoby robila divadelne herectvo, len sa tam promenaduje v lodickach a tvari sa husto, ale cele to je nasilu, ziadne napatie, skor komedia. Koniec je potom narychlo zbuchany do asi 2 minut... skoda, ze neostali na vlne z prvej serie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Portrét vraha menom Vito Rizzuto, nič však, čo by som musel sledovať aj po prvej sérií. Tých mafiánskych historiek je veľmi veľa, je z čoho si vyberať a táto obstala tak priemerne. Svojím štýlom, riadením mafie z väzenia a ďalšími úskokmi sa podobá na Gomoru. Ale tá je zase o dve triedy vyššie atmosférou aj zvratmi. Za spomienku ale stojí Kim Coates, ktorý to tu herecky vynikajúco ťahá. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Mám rád gangsterky. Líbí se mi, jak se ti nenažraní šmejdi pusinkujou, přátelsky poplácávají a v příštím záběru se rozstřílí na cucky. Toho se v tomto seriálu dočkáme jen trochu, zkraje a zlehka. Ale první série budiž. Pomalé, vleče se to, občas dobré. Druhá série začne celkem nadějně, aby se vzápětí převtělila v rodinné vykecávací drámíčko, kde by akci ani Columbo nedohledal. Celkově jistě slušný a na poměry Netflusu nadprůměrný počin, ale chce to méně pocitů, děcek, hysterických bab, kecání a více akce a přímočarosti. (37%) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Takové standardní mafiánské blbnutí se zkorumpovanými policajty, nespolehlivými spojenci, válkami mezi rodinami a s pnutím uvnitř té vlastní. Zpracováním a příběhem se seriál nijak zvlášť neliší od podobně laděných kousků, ale je to natočené poctivě a s láskou k žánru. Sedlo mi to i herecky a je mi záhadou, proč nemá LaPaglia těch bossů na kontě mnohem víc. 80% ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

První série je lehce nadprůměrná gangsterka. Plusem je, že je natočeno podle skutečných událostí, kterých se celkem drží. Naopak ji tahá dolů slabé charisma hlavní postav. Kvalitní ságu ala Sopranos však čekat nelze. Druhá série se točí kolem postavy Declana. Ze skutečných událostí už čerpá povrchně a vyobrazení světa organizovaného zločinu je zde velmi naivní. Celkově 3,5* ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama