Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Keď máte po tridsiatke, život je tak trochu ako semafor. Ako slobodný si preletíte na zelenú. Ak ste v stálom vzťahu, niektoré veci sú nové a zaujímavé, no oranžové svetlo už bliká. A keď už ste ženatý a máte deti, svieti vám červená – ste zaseknutí a myslíte si, že lepšie to už nebude. Na semafore sa však svetlá stále menia. A tak je to aj v živote... Semafor je rodinná komédia o priateľstve medzi troma najlepšími kamarátmi - tridsiatnikmi, o ich romantických vzťahoch a o živote. Maťo je manažérom otcovho obchodu s pomôckami pre amatérskych kúzelníkov a je ženatý s Petrou, asertívnou novinárkou, s ktorou má sedemročnú dcéru Dittu. Mirovi, riaditeľovi eventovky, začína v perspektívnom vzťahu nebezpečne rýchlo blikať oranžová – prvýkrát v živote totiž zdieľa domácnosť s partnerkou Mončou a jej psom. René je nezlomný sukničkár, ktorému stále svieti zelená. Jeho závislosť na ženách je autentická, zamiluje sa na každom rohu a neustále sa dostáva do zamotaných situácii s opačným pohlavím. Neskôr sa však aj na životných semaforoch troch kamarátov začnú meniť svetlá... (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

karelkilian 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsme sledovali hlavně kvůli dvojici Begányi - Hudec a s ohledem na hodnocení jsme mnoho nečekali. Nakonec se z toho vyloupla docela příjemná oddechovka k obědům a večeřím - prostě seriál, který člověka nezatěžuje, přiměřeně pobaví a po zhlédnutí na něj může zapomenout. Asi nejvíc mě překvapila role Tomáše Maštalíra, kterého známe převážně v pozici drsňáka. Zde balancuje na hraně zženštilosti a „podpapučáctví“, což byl zajímavý kontrast. Jeho partnerka Monča mi občas připomínala mou drahou manželku :-D Tak nevím - nejsem také podpantoflák? Stanislav Majer nezklamal - role chronického svůdníka mu takřka dokonale sedla. Škoda jen, že jsme se z titulků nedozvěděli, kdo byla Pavlínka, která v devátém díle pobíhala ve spodním prádle :-P Že hrál Martin Nahálka manžela pod pantoflem nepřekvapilo a zahrál to pěkně :-) Výtečně mu v tom sekundovala Alena Pajtinková, u které věřím, že má dominantní tendence i v reálném životě :-P Celkově vzato, sečteno a podtrženo: není to kdovíjak složitý seriál, ale pokud si chcete odpočinout, může pobavit příjemným, až lehce praštěným humorem. Původně jsem chtěl dát dvě hvězdičky, ale myslím, že si to nakonec zaslouží tři. Slováci prostě umí bavit. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slovenský komediální seriál ( nejlepší díly E07 a E09 ) o třech kamarádech , který stojí na hereckých výkonech hlavních představitelů - Maštalír, Nahálka a český Majer. Místama trapné, ale jako celek mírně nadprůměrné, čemuž krom hlavních hrdinů pomáhají jejich ženské protějšky Pajtinková, Žiaranová a snesitelná stopáž. ()

Reklama

Galerie (22)

Reklama

Reklama