Reklama

Reklama

Pitbull: Ostatni pies

Trailer

Obsahy(1)

Kriminální oddělení je po odchodu několika stěžejních policistů v troskách, a proto je nutné přijmout jiné. Jediný, kdo ze staré party zůstal, je "Soczek" (Piotr Chojnowski), který je však záhy zavražděn ve svém autě. Okamžitě se rozbíhá vyšetřování, které ukazuje na motorkářský gang, se kterým měl kdysi problémy "Majami". Zároveň na scénu vstupuje "Gawron" (Cezary Pazura), místní mafián, který se neštítí podříznout ani vlastní manželku. Policisté se rozhodnou pro infiltraci podsvětí a jako tajného určí "Despera" (Marcin Dorociński), který se náramně podobá proslulému gangsterovi "Hycelovi". (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

"Dáme férovku, vy čtyři proti nám dvoum" , mám slabost pro drsný kluky co se zastanou ťapky v nouzy. Ještě větší slabost mám však pro polský drsňácký filmy. Pro mě to byl paradoxně nejsilnějš Pitbull, kolegyně Dzeyna má pravdu že pro vtip tam moc místo nebylo, ale chvílema jsem napětím ani nedýchal. Perfektně propracovaný scénář, nikdo se s ničím a nikým nesral, paráda. Herecky opět bez výtek. Poláci jsou prostě dravci co v současný době uměj filmy nejlíp na světě. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre naozaj kvalitnú kriminálku netreba chodiť ďaleko a hľadať len napríklad v Škandinávii. Tu na sever v Poľsku sa to robí veľmi dobre. Pitbull je parádna mafiánka so všetkým ako má byť, dostatočne akčné i tvrdé, možno chýba viac surovosti, ale to je už na osobnom posúdení. Každopádne tu máme vojnu gangov, nastrčeného policajta, ktorý má charizmu takmer Bradleyho Coopera, a dejové zvraty. Film naozaj upúta a pôsobí drsne, teda ak si odmyslíme zaujímavý poľský jazyk k tomu. Až po pozretí som zistil, že Pitbull je vlastne pokračovaním už iného Pitbulla z roku 2016, takže neváham. Dá sa to pozrieť aj naopak. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě to srovnání s posledními Pitbully přijde trochu mimo. Zatímco Vega naservíroval nekompromisní střílečku plnou postav i postaviček, které neopomněly říct za každou větou "kurwa", Pasikowski to pojal jako klasický infiltrační kriminálku s uhalzenějšími i sofistikovanějšími padouchy. A povedlo se mu to. Oproti minulým dílům je tu méně postav, které by vytvářely zmatek, ubylo brutality, ale o to větší měla grády, něco do sebe mají i přestřelky a baví i příběhová linka, byť je v jistých aspektech předvídatelná. Herecky bez výhrad a vedle Dorocińského baví i přítomné hezké holky. 90% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Patryka Vegu vystřídal Wladyslaw Pasikowski a naštěstí oba patří k tomu nejlepšímu, co Polsko může nabídnout. Ubylo sice brutality i akce, ale pořád se jedná o solidní infiltrační kriminálku s krásnou Dorotou Rabczewskou, slušným přiběhem a zábavným tempem. Polákům tyhle mafiánské kriminálky jdou z ruky. 80% ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Pasikowski vzal postavy z Vegova původního Pitbulla (2005) a vytvořil to, co od něj máme nejraději, tedy perfektně napsanou a řemeslně bezchybně zrežírovanou kriminálku se společenským přesahem, která v jednom momentu (tři proti Čečencům) upomene na finále hongkongských majstrštyků Johna Woo. Jediné, nad čím lze plakat zlostí, že vedle C. Pazury nemohl angažovat také B. Lindu, který bohužel šaškoval v následujících Vegových "pitbullovinách". Ty Pasikowského snímek odsouvá do nelichotivé pozice na pilu tlačících a za vlasy přitažených gangsterek, k nimž se divák podruhé nevrací. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama