Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Když se ovdovělému chirurgovi ztratí dospívající dcera, začne odkrývat temná tajemství sousedů z bohaté čtvrti, kde žije. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Don82 

všechny recenze uživatele

Jak moc znáte lidi kolem sebe? Své přátele, blízké, rodinu...? Safe si zakládá na prověřených tématech, vybírá si z různých dramat to nejpříhodnější a balí to do zajímavého vyprávění, kdy sledujeme postupné pátrání po nových odhaleních. Divák je záměrně veden do různých příběhových odboček a slepých míst ale rozhodně jsem neměl pocit, že by si scénárista nevěděl s postavami rady a různě si navymýšlel kličky, ze kterých by nebylo úniku. Vyšetřování je napínavé od začátku do konce a nabízí nejedno nečekané překvapení. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rovnakí tvorcovia, rovnaká šablóna. “Safe” šliape na totožnom princípe, ako “The Stranger”, čiže odkrýva tajomstvá obyvateľov jedného “sídliska”. Opätovne je k dispozícii solídny scenár, akurát v tomto prípade (oproti “The Stranger”) sa divák všetko dozvedá priebežne, respektíve v úvode každej epizódy. Nebolo to zlé, miestami je to síce opäť absurdné, a i keď mi “The Stranger” prišiel ako väčšia zábava, “Safe” stále spĺňa kritéria lepšieho priemeru. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Všichni mají nějaké tajemství a někteří i "kostlivce ve skříni". A všichni chtějí jen chránit svoje děti. To je moto celé minisérie, která zaujme dobrým výkonem Michaela C. Halla i jiných. Mnoho let stará tragická událost se vrací i do přítomnosti a viníky té události dostihuje. Mám jen dvě připomínky. Moc mi neseděla tragikomická rodina Sii Marshalové a pak nevím, jestli by poměrně subtilní žena (byť policistka) přeprala mladého devatenáctiletého kluka (byť ožralého a zhuleného). Jinak ovšem velká spokojenost a lehce překvapivý zvrat na konci dává tu třešničku nahoru k ještě větší spokojenosti. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem Dextera nepovažoval za geniální seriál, měl 2 dobré řady jinak stál dost za prd a Michael C. Hall tam v jedné poloze autisticky přehrával, že to bylo nudné po pár dílech, daleko lepší byl v Odpočívej v pokoji btw. Ale tady byl uplně jiný a skvělý. Překvapil mne jeho britský akcent, na amíky jeden z nejlepších. V podstatě to bylo z podobného těsta jako Cizinec a jen o fous slabší, jestli vůbec. Hraje si to příjemně s postavami na pískovišti a vy jenom čekáte, kam to povede. Zase to má trestuhodně málo hodnocení na csfd na tak fajn jednohubku! Naprosto excelentní byl sidekick hlavního hrdiny Marc Warren a asi nejlepší byl Nigel Lindsay, kterého znáte jako dementního arabského teroristu z komedie 4 lvi, ten je opravdu skvělí kdekoliv se objeví. 8/10 ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

V Michaelovi pořád vidím Dextra, jen čekám kdy už někoho sejme. Ale docela dobry, napětí mohlo být lepší a ne všechno mi tam sedělo - především holka uteče z domu, při vyšetřování se zjistí že si i sháněla falešné doklady apod. očividně tedy chtěla utéct, nebyl to žádný únos, tak pro ji všichni hledají? Životnost staré kazety do videa podle mě bude těžko 30 let a i kdyby tak záznam bude tak mizerný to nemůže jako důkaz obstát. No některé věci nedávaly úplně smysl. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Bar „Heaven“, který v seriálu vlastní Bobby (Milo Twomey), se ve skutečnosti jmenuje „Night and Day“ a nachází se v Manchesteru, ve čtvrti Northern Quarter. (jezurka42)
  • Vetšina scén se natáčela v Manchesteru a jeho blízkém okolí, scény z gated community (tzv. uzavřený rezidenční objekt) však pochází z městečka Alderley Edge v hrabství Cheshire. (jezurka42)
  • Britské noviny The Daily Telegraph a The Guardian označili Hallov anglický prízvuk za „zvláštny“ a zároveň metaforu celkových zvláštností seriálu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama