Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco novinářka Lois Lane z Daily Planet provádí rozhovor se Supermanem o jeho původu a poslání, tak jeho úhlavní nepřítel Lex Luthor spřádá své ďábelské plány – souvisí to nějak s laboratoří společnosti STAR? Mezitím dopadají do oceánu pozůstatky meteoru a trosky vesmírné lodi – národ Atlanťanů posílá na místo své hlídky, ty jsou však zničeny neznámou bytostí... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (56)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle strčí 99 procent Marvelovek do kapsy jak nic. Má to kvalitní scénář postavy i děj. Závěrečné destrukce jsou na hodně kvalitní úrovni a takový Michael Bay by se od toho mohl učit nemluvě o brutalitě což je na animák něco nevídaného. Hvězda dole za Flashe a pokus o humor kdyby tam na konci chcípl dám pátou hvězdu bez váhání. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další super DC animák. V podstatě tu můžeme vidět to samé, jako ve filmu Superman: Doomsday nebo Batman vs Superman. Rozdíl je snad jenom v tom, že tu vidíme celou Justice League a to dost často. Kromě nich ve filmu vystupuje i Lex Luthor. Ve zkratce si Superman a Doomsday dají po držce, nic zásadního. Mohlo toho být víc... "Luthor vás zachrání!" ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová animace strádá v detailech pozadí, při chůzi či plutí krabicových aut, nicméně dynamické bitky a postavy vykresluje dobře – a o ty jde především. Citlivý náhled do nitra Supermana a jeho nejistoty ve vztahu s Lois z něj tvaruje nečekaně plastický charakter, příjemně živě se pak odvíjejí i interakce mezi členy Ligy nebo záporácké plány Lexe Luthora. Důsledkem je, že se o Supa v zoufale vyrovnaném závěrečném fightu v ulicích Metropolis skutečně bojíte a při jeho posledním, obětavém činu cítíte i patřičné emoce. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Úprimne netuším, prečo je táto dlhé roky očakávaná adaptácia jedného z najslávnejších komiksov presunutá do súčasnosti a pobehuje tam Justice League z aktuálnej kontinuity animovaných filmov. Výsledok je pomerne mdlý komiksový animák s riedkym dejom a prebytkom humoru, akcie a bočných línií, ktorý zapadá skôr do šede tých priemernejších filmov v rámci animovaného DC univerza, než medzi klasiky ako bola napríklad adaptácia Dark Knight Returns. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nechápem ten spoiler v názve, ale tak čo už. Či už som vedel ako to skončí alebo nie, tak či tak sa jedná o výborný animák s dielne DC. Narozdiel od filmovej verzie, tu všetko šľape ako má (postavy, bitky, atmosféra, napätie). Po dlhej dobe, konečne animák, ktorý som žral (naposledy ma tak bavil The Dark Knights Returs a vynikajúci Flashpoint paradox) Odporúčam dopozerať dokonca. 90% - 5* ()

Galerie (103)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích obsahuje film 4 scény. (Puxina)

Reklama

Reklama