Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2024), 85 h 14 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(120)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (58)

Felisr 

všechny recenze uživatele

Taková poněkud až moc slušná policejní agitka, přesto uvěřitelná. Na rozdíl třeba od "krimi" Whiskey Cavalier, kterým nevěřím ani zbla, je tohle slušně koukatelné, bez hluchých míst. A na Nathana Filliona, který se naštěstí od posledních dílů Castla zbavil své vyžranosti, je zase radost pohledět. Hraje jako vždy výborně, žádné přehánění ani karikatura, nic není neplánovaně směšné. ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Začátečník u policie co vlastně každý den střílí, řeší složité případy během jednoho dne a čistí cestu před SWAT jednotkami. Během prvního týdne u LAPD zažil více, než průměrný veterán českého URNA útvaru. První 2-3 díly nasvescovali i pár vtipů, těch ovšem během dalších dílů ubývalo až se nakonec úplně vytratili. Nedivím se průměrnému amikovi, že se mu seriál líbí, čemuž nasvědčují čtyři řady seriálu. Já skončil někde v půlce první, kdy tři zelenáči zatkli během 4 měsíců stovky lidí a talsi desítky zastřelili. Asi jsem průměrný Čech no. 30% ()

Reklama

kunytopresto 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že mi  Nathan Fillon po konci seriálu Castle na zabití (2009) bude chybět, ale vrátil se a dokonce se seriál nese v trochu podobném duchu, kde se snaží jakožto starší člověk, bez zkušeností z ozbrojených složek, stát se policistou. U LAPD to však není žádná sranda, ale Zelenáč Nathan si vede jako zkušený mazák a postupem času se stává jakýmsi středobodem celého oddělení. V seriálu je mnoho hlavních postav a víceméně všechny jsou sympatické a dobře zahrané. Třetí série nám bohužel zmodrala, ale podle mě vůbec není důvod a já doufám, že se dočkáme ještě pár sezon. ()

Rapaport 

všechny recenze uživatele

Parádní policejní seriál plný příjemných, uvěřitelných a okulahodících postav, které dávají pocit, že to v L.A není úplně tak růžové jak se zdá. Naštěstí jednotka prima hodných poldů, v čele s nejstarším zelenáčem, chrání město před všemožným zločinem. Nathan Fillion je borec a ostatní mu skvěle sekundují. Scénaristcky je každý díl parádní. Neopakující se. Napínavý a překvapivý. Rozhodně doporučuji! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... hmm ... fakt ... s dalšími díly jen soap opera ... ze začátku vtipné a absurdní ... Od druhé série jen trapné ... jen vlažně místy vtipné ... však Nathan F. nadmíru sympatický, Mellisa Ounýl krásná k sežrání, jako bonus ještě víc sexy Ali Farter ... a další sympatické postavy velmi hezky zahrané ... tím jsem odpouštěl celkově debilní a místy už spíš nudné dějství ... na zabití času ok ... ()

Galerie (3 237)

Zajímavosti (26)

  • V seriálu mužské uniformy mají knoflíky zapnuté zprava doleva, zatímco u ženských uniforem je to právě naopak – zleva doprava. (Pito126)
  • Ve chvíli, kdy doráží vozidlo Lucy Chen (Mellisa Oneil) a Angely Lopez (Alyssa Diaz) k prvnímu případu, lze vidět, že v autě sedí dva úplně jiní lidé. Avšak v následující scéně se objeví opět Lucy a Angela. (Pito126)

Reklama

Reklama