Reklama

Reklama

Králíček Petr bere do zaječích

  • USA Peter Rabbit 2: The Runaway (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu Králíček Petr bere do zaječích se vrací roztomilý a všemi oblíbený králičí lump Petr. Bea, Thomas a králíci jsou teď něco jako rodina. Ale ať se Petr snaží sebevíc, stále má reputaci nenapravitelného rošťáka. A tak králíček Petr vezme do zaječích do světa, kde mu jeho lumpárny nikdo nevyčítá. Když se však jeho rodina rozhodne dát všechno v sázku, aby ho ve světě našla, musí se Petr rozhodnout, jaký králíček chce vlastně být. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (60)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už k jedničce mám odměřený vztah, ale když už se to člověk odhodlá pustit, litovat nebude. Peter Rabbit je i přes hlas mého neoblíbeného Jamese Cordena prostě roztomilej a dokaže film utáhnout, ačkoliv dějově je to ničím nevyčnívající zábava pro malinko odrostlejší děti bez špetky invence. Asi bych si u ten sequel dal. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

A máme zde druhý díl Králíčka Petra .No co k filmu jenom napsat .Film je spíše pro měnší publikum.Že ,by sem se bavil u filmu to se nedá ani ,nezvat.Nic extra od filmu nečekejte .Je to uplně nebo alespon skoro to samé jako první díl něco přidaného .Film neurazí ale,ani nenadechne .Děcka si film oblíbí ,dospělý budou trpět.60% ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr zkouší, jak protivně umí zní znít jeho hlas a o to samé se pokouší i jeho lidský protihráč. Bohužel, oběma se to dost daří. …. Dobrodružství oblečeného králíka a jeho rovněž ustrojených zvířecích přátel není příliš nápadité, je – hlavně v závěru – hodně uspěchané a ničím mě nepřesvědčilo, že by mělo být roztomilé. Spíš je… protivné. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování příběhu Králíčka Petra je snad ještě dětinštější a naivnější než díl první, což je tedy co říct, jelikož už tam to bylo pro víceletějšího diváka jen tak tak na hranici snesitelnosti, jenže světe div se, ono to kupodivu funguje i tentokrát, a já se musím možná i trochu ostýchavěji přiznat, že jsem se opět i já docela příjemně bavil a čas strávený u této podívané nepovažuji rozhodně za vůbec ztracený. Ano, je to vážně triviální a u více než poloviny scén nesmí divák vůbec přemýšlet, jelikož co se tam chvílemi odehrává, by za jiných okolností spíš spadalo do kategorie ,,jiný level,, , ale je to prostě v první řadě pohádka, takže to nesmírné množství všech těch šílených nelogičností a trapností nesmí divák brát až tak doslova a pokud se od tohoto faktu odprostí, tak si užije vážně roztomilou a příjemnou podívanou, která disponuje svižným spádem, minimem hluchých míst, sympatickými postavami, na vysoké úrovni zpracovanými digitálními zvířátky, poměrně funkčním humorem a vlastně možná i těmi emocemi, samozřejmě tedy ale v rámci okolností. Vyloženě vytknout tvůrcům by jinak snad šla jen prakticky nulová nápaditost při tvorbě zápletky, jelikož její vývoj by se dal označit za jednu velkou kopii všeho možného, ale to opět může mírně rozhodit jen dospělého diváka, cílové dětské publikum zrovna tohle asi též moc řešit nebude. Takže zkrátka proč ne. Je to svižné, zábavné, roztomilé, děcka si to užijí na výbornou, rodič se u toho nebude mít důvod cítit trapně, a tak by to asi mělo v případě Králíčka Petra být, takže klidně s trojkou sem. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Druhé filmové dobrodružství králíčka Petra za svým předchůdcem lehce zaostává, přesto se ale podařilo zachovat "tvář" prvního filmu. O vtipné interakce mezi postavami není nouze a děj slušně odsýpá... Možná tedy až moc, protože finále je až nezdravě uspěchané a působí dost zhuštěným či sestřihovým dojmem. Jinak ale slušná zábava pro celou rodinu. PS: Nigel Basil-Jones je super. :-) 60% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se objevují odkazy na knihy Beatrix Potter. Příkladem je 34. minuta filmu, kdy se po útěku objeví dodávka s nápisem „The Tailor Of Gloucester“, což je název knihy Beatrix Potter. (BMW12)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Sony vše odsouvá na rok 2021

Sony vše odsouvá na rok 2021

31.03.2020

Ačkoliv se americký prezident nechal slyšet, že by rád měl koronavirus za sebou už do Velikonoc, realita se zatím zdá být poněkud jiná, a ve studiu Sony si to uvědomili v podstatě jako první. Místo… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama