Reklama

Reklama

Juragi-só no Júna-san

(seriál)
  • Japonsko ゆらぎ荘の幽奈さん (více)
Promo

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kogaraši Fuyuzora je mladý exorcista, který v mládí byl opakovaně posedlý zlými duchy. Proto se rozhodl, že nejen kvůli sebeobraně, ale též i obživě se vyučí jejich vymýtáním. Štěstí mu to nicméně nepřináší, peníze už vůbec ne, a tak se potřebuje co nejvíce uskromnit v ubytování. Jednoho večera narazí na možnost usadit se v honosném, zato opuštěném lázeňském hotelu Juragi Inn za podezřele nízkou cenu. Není divu: Dle pověstí zde straší! Kogaraši v tom vidí příležitost, jak si zajistit vděčnost místních obyvatel. Když je připraven se místního ducha jednou provždy zbavit, zjistí, že se jedná o duši mladé dívky Júny s doposud nevyřešenou minulostí. Júna evidentně není žádný zlý duch, což Kogarašiho přiměje změnit názor, a místo jejího vypuzení do pekla se naopak pokusí nalézt cestu, jak ji vysvobodit. (Scalpelexis)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (3)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Ihihi, hihi, hehe, chichi, NE! Naprosto stereotypní ecchi harem komedie, která nemá nic navíc. Stereotypní složení harému, stereotypní prvky a momentky, jak dostat hrdinu s jeho dlaní na hrudníky dam, stereotypní mlácení hlavního hrdiny za to. Jednu chvíli to naprosto překvapivě pro mě mělo i mírně stoupající tendenci, kdy od 3. do 6. dílu to buduje i nějaký jednoduchý děj a exorcistické adventury vhodně ukrajovaly od ecchi screentimu. Poté se to vrátilo do hlubokého perverzního bahna bez špetky nápadu a inovace. Pořád jen samé prsní glóby a zadní přefouklé části pánve. Jak tohle může bavit někoho tvořit? ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Další případ "šťastného úchyláka", kdy hlavní hrdina (médium a vymítač, kterého posedlo v minulosti mnoho různých duchů, takže má mnoho různých dovedností) nechtěně rudý až na zadku si užívá různých slastných situací s dívkami (různých nadpřirozených původů i normálních). Sice se to tváří jako když se snaží pomáhat s vymítáním hlavní hrdinky, ale jaksi do takové fáze to vůbec nedospěje, kdy ani onomu vymítání obecně není věnováno toliko pozornosti, jakožto spíše ecchi prvku a trochu komedii, která není zrovna silnou stránkou. Celkem mě ale překvapila skladba a charakter jednotlivých ženských postav. Animace celkem slušná a po hudební stránce nic moc. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Nekonečná souhra nešťastných náhod! Zkrátka kdo by čekal, že duch, kterého jdete vymýtat bude zrovna obdařená a pohledná dívka a kdo by čekal, že pokaždé, když zakopnete, nebo budete díky dívčiným schopnostem levitovat, tak vždycky spadnete tak blbě, že rukou sáhnete přímo na ty oppai. To si pak všichni myslí, že jste úchyl a znova vás pošlou do vzduchu a když přistanete, tak zrovna do bazénku, kde se koupají další nahé dívky, které nechápou, že vy za tohle nemůžete. A tak jste ještě větší úchyl, ten největší úchyl ze všech! Je mi líto ale takhle to nefunguje. Největší úchyl (a úchyl obecně) je ten, který na to pořád myslí a který je třeba těmi oppai doslova posedlý - úchyl je třeba Hyoudou Issei! Tohle je ten největší rozdíl, který dělá dobrého ecchi hrdinu a odlišuje ho od tohohle chudinky, který prostě jenom blbě padá a každý díl ho musí někdo minimálně 3x zmlátit aniž by ten dotyčný za něco mohl. Ono to má být vtipné a při prvních deseti ecchi co s tímhle uvidíte to nejspíš i vtipné je, ale časem možná přijdete na to, že na neustále se opakujících náhodách nic vtipného není a že přehnané a neoprávněné reakce dívek nejsou vtipné, ale trapné. Bohužel také zjistíte, že jste asi jediný, kdo to tak má, protože když tam jsou kozy, tak způsob toho, jestli tam jsou kvalitně a efektivně zakomponované, nebude většinu zajímat. Proč? Protože kozy! Takže je jedno, že tohle anime má to co já označuji za hromadu klišé, hloupého a trapného fan servisu, blbé vtípky a tragického hlavního hrdinu, který dělá místního otloukánka. Je jedno, že každá scéna, kde by mělo být něco vidět je zase debilně zakrytá "božskými paprsky světla". Tohle si svoje fanoušky stejně najde a rozdíl mezi kvalitním ecchi (hezké a bez cenzury), smysluplným ecchi (děláme to proto, že chceme), smyslným ecchi (je to fakt sexy) a touhle blbostí, tak jak to vidím já stejně zase nikdo nepochopí... Prázdná skořápka může být hezká, ale nic vám nedá a někdy opakovaný vtip opravdu přestává být vtipný. Tohle není pro mě - Drop po 3. díle a 3/10 ()

Galerie (665)

Reklama

Reklama