Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pro me hodne prijemny prekvapeni. Sice jsem dostal vicemene to, co jsem cekal, pribeh jede podle standardniho schematu, ale fory a herci to povysujou o nekolik urovni vejs. Samozrejme vse stoji a pada s dabelskym Francem, u kteryho se podarilo namichat naprosto neskutecnej mix vecne sproste mluviciho a bez trika chodiciho burana, kterej je ale zaroven naprostej sympatak a dobrak od kosti, co se strasne snazi vse udelat spravne. No a na druhy strane je nemene skvelej Cranston v roli nasranyho fotrika. Film ma samozrejme i nejaky to slabsi misto, kde musi zakonite dojit i na nejakou dramatictejsi/romantictejsi scenu, ale vetsinu casu to je proste jen sprosta, uchylna komedie, ktera zaroven ale dokaze pusobit vcelku inteligentnim dojmem, proste neni to takova ta klasicka pubertacka prasarna. Objektivne asi 4*, ale bavil jsem se fakt kralovsky, takze napalim plnej pocet. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Pěkná filmová role pro perníkového tátu. No těžko napsat, jestli je ideální zeť excentrický Laird, ale většinou je mnohem důležitější jestli je dána osoba vhodný partner. Na druhou stranu rodičovský radar starostlivosti občas velmi funguje. Pokud tedy má dost veškerých informací. I když jsem se u této komedie občas dobře zasmál, tak mě zas tak moc nezaujala. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Následovník Howarda Hughese? Věděl jsem, proč jsem film odkládal. Nenabídl toho mnoho. Ned Fleming (Bryan Cranston) si ani v tom nejhorším snu nepředstavoval, že by mu v budoucnu hrozila katastrofa v podobě zetě jménem Laird (James Franco), který je skoro tak podivně výstředním pošukem, jako jeho jméno. Laird je zazobaný herní vývojář stupidních her s opicemi, který fandí neřestem, je samé tetování, nechává se v nestřežených okamžicích přepadávat svým rádoby vtipným německým asistentem a ve svém kalifornském sídle hodlá o vánočních svátcích poctít rodinu své přítelkyně Stephanie (Zoey Deutch) tím nejneobvyklejším způsobem, který považuje za úplně normální. Vše je nachystáno na neobvyklý generační střet, na jehož konci bude žádost o ruku za účasti rockových vykopávek Kiss. V prvé řadě vadilo, že většina filmu se odehrávala na jednom místě, tím je sídlo milionářovo. Zde docházelo k několika komickým výpadům založených na generačních rozdílech. Táta ze staré školy si třeba vyložil výraz bukkake po svém. A občas to pobavilo - nedorozumění, hádky, sexuální svádění, užaslá rodinka, cvok, kterého nic nevyvede z míry. Postupně jsem si na jednotvárnost jedné lokace zvykl. Četnost sprostých slov se také dala vydržet. O dost horší bylo, zcela nesnesitelně otravné, když se nenápaditý závěr odehrál v Michiganu, kdy Laird oplatil návštěvu rodičům Stephanie, kde už mě fackovala trapnost, nuda a unylý dojezd, který korunovala příšerně hrající polovina členů kapely Kiss. To ten film ztratil scénář? Celé se to rovnalo improvizačním výstupům. Produkčně film zaštítil Jonah Hill a také Ben Stiller. A film je určitou vzdálenou variací na jeho komediální revue Fotr je lotr, jen rozdíl je v charakterech obou hlavních aktérů. James Franco a Bryan Cranston jsou prostě rovným dílem crejzy dvojka. Oni a Zoey Deutch, Megan Mullaly a spol. prostě spojili komediální síly s režisérem Johnem Hamburgem, který vyplodil dalšího Jebala, a jehož jím zrežírované komedie nikdy ničím neoslnily. Tahle je prostě úplně trapná, bez pořádného scénáře a otravná k tomu. 5/10 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že na komedie moc nejsem, protože mě málo která dokáže pobavit a rozesmát, ale tomuhle filmu se to povedlo. Neříkám, že je to prdel celou dobu, ale najde se tu pár výživnejch hlášek a scén u kterých jsem málem uchcával. Proč právě on se tak pro mě stává jednou z těch lepších komedií, který jsem za poslední dobu viděl. Slabší 4 hvězdy. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ale jo KURVA ! Po delším váhání prostě těch 5* napálím KURVA ! Jsem dvojkokot ? Franco perfektní, Zoey už ani víc krásnější být nemohla, dost vtipných scén, příjemný originální příběh. Náhoda jako prase, včera viděný akční film, který se odehrával na štědrý den a dnes tahle suprová komedie. Takže na letošní vánoce už program mám :o) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom Los Angeles a Grand Rapids v štáte Michigan. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama