Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pokračování anime seriálu K (2012) a na něj navazujícího filmu Gekijōban K: Missing Kings (2014). Ať už král padne, nebo stále pevně sedí na svém trůnu, jednotlivé klany musí žít dál svým životem a v každodenních šarvátkách udržovat svoji moc. Stříbrný král se stále skrývá neznámo kde a příslušníci jeho klanu se tak stávají každodenním terčem Zelených, kteří touží po vylákání a stětí hlavy onoho „zbabělého" panovníka. Jenže narůstající agresivita Zelených, kteří dříve seriózní boj převedli, prostřednictvím serveru s názvem Jungle, v hloupou dětskou hru o body, vzbuzuje nemalý zájem Modrých a Červených, kteří jsou pro jejich umravnění ochotni uzavřít i dočasný mír. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Studio GoHands opět ukuchtilo další "eye candy" orgie plné fanservisu, dějově navazující na film "K Missing Kings". Okamžitě v prvním díle musí studio GoHands dokázat divákům, že je na stejné úrovni se studiem Ufotable a servírují kulervoucí 8. minutový akčně nabitý úvod( s jednou trochu přehnanou Ecchi scénou), na který nejspíš padla polovina rozpočtu. Další díly se nesou v uvolněném tempu za doprovodu skvělých akčních scén a děj plyne ve stejném stylu jako předcházející série a pokračuje v zápletce se Zeleným Králem. Animace má tentokrát trochu odlišnou barevnou paletu, při akci se kombinuje 3D pozadí a 2D postavy(umožňující pěkné hrátky s kamerou) a přibylo značné množství odlesků a dalších efektů, které se nemusí líbit každému. Osobně jsem z animace a stylu kresby nadšený a spolu s krásnou hudbou dotváří zajímavou atmosféru. Pokud se vám líbil film a první série, tak se vám bude líbit i pokračování. 70% ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dojem: k už tak nijakému příběhu z předchozí série se teď přidala odfláknutá počítačová animace, takže to vypadá naprosto odporně. Toto je práce lidí, co přemýšlí jedním okem, jedním uchem a nevidí kolem sebe názory jiných. Čekal jsem zklamání, ale ne tak velké. A co je s tím fanservisem... Policajtka, které končí oblečení NAD spodkem kalhotek? A kdykoli mluví, tak je kamera soustředěna na její poprsí? WTF? Drop po prvním díle. 10% ()

Reklama

Larky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Více akcentované ecchi, ještě dementnější příběh a kupodivu horší animace. Taková ve zkratce je druhá řada Kčka. ------- Čekání na Stříbrného krále je místy díky ještě horším dialogům, které vedou pořád stejně tupé, nudné a totálně archetypální postavy než dříve, pomalu sebepoškozující záležitost. Neko je pořád nejpříšernější postava celého seriálu, ale tentokrát je snad ještě zbytečnější a otravnější. Jedna z nejhorších postav v Anime posledních let. Skejťák Misaki je pořád dost cool, ale ten odpad kolem sebe bohužel nezastíní. -------- Soundtrack je opět super, ale jak jsem zmínil v úvodu, druhá sezona Kčka už není tak pohledná, jako ta první, tím seriál ztratil jeden z minima trumfů a věcí, které se dali naplno pochválit. Slabé 2* ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

No tohle bych tak nějak hodnotil jako předchozí sérii s tím rozdílem, že tentokrát bohužel musím mínusově zmínit animaci, protože autoři to jaksi vůbec nevychytali s korekcí barev, které jsou jaksi vybledlé (což u tohohle anime, kde barvy jsou hodně důležité, je celkem slušný mínus). Co se příběhové stránky týče, tak konečně to postoupilo do nějaké závěrečné fáze a zbytečně to utrpení neprodlužují. ()

Reklama

Reklama