Reklama

Reklama

Roswell: Nové Mexiko

(seriál)
  • USA Roswell, New Mexico
USA, (2019–2022), 36 h 26 min (Minutáž: 41–43 min)

Předloha:

Melinda Metz (kniha)

Hrají:

Jeanine Mason, Tyler Blackburn, Nathan Parsons, Michael Trevino, Heather Hemmens, Amber Midthunder, Rosa Arredondo, Sonya Balmores, Claudia Black (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Liz Ortechová, rodačka z Roswellu v Novém Mexiku, se před deseti lety po smrti své milované starší sestry rozhodla všechno opustit. Její otec však onemocněl a ona se proto zdráhavě vrací do této turistické atrakce, aby se k němu nastěhovala. Po příjezdu se Liz znovu shledá se svou pubertální platonickou láskou Maxem Evansem, který nyní pracuje u roswellské policie. Chemie mezi nimi je okamžitá a elektrizující. Liz však záhy odhalí šokující pravdu – Max je mimozemšťan, který po celý život skrýval nejen své nadpřirozené schopnosti, ale i ty, jimiž oplývají jeho nepozemští sourozenci Isobel a Michael. Zatímco se oba po deseti letech odloučení sbližují, pro Liz je těžké tajit pravdu před nejlepší kamarádkou Marií De Lucou a důvěřivým bývalým přítelem ze střední dr. Kylem Valentim. Mezitím vyvstává nebezpečí, že odvěké vládní spiknutí, v jehož čele stojí vrchní rotmistr Jesse Manes, v kombinaci s politikou strachu a nenávisti, která se v Roswellu rozbujela, vynese na světlo pravdu o Maxovi a jeho rodině, a ohrozí nejen jeho prohlubující se vztah s Liz, ale i jejich životy... (HBO Europe)

(více)

Recenze (11)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevěřil jsem. První Roswell je fajn, jsou tam emzáci, pěkní lidé, lásky a občas nějaký ten meziplanetární problém. Tak co by se mohlo zkazit na novodobým seriálu? Vlastně úplně všechno. Scénář je hrozný, příběh je příšerný, postavy jsou dementi a herci nejsou o mnoho lepší, a k tomu ještě nemají vůbec co hrát. Ani po čtyřech sériích si nepamatuju jména všech postav. Někde po první sérii jsem vzdal veškerou snahu dát tomu seriálu šanci. A proměnilo se to v totální divácké utrpení, který jsem dokoukal jen s vypětím všech sil. ()

KatInTheBox 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál som narazila úplne náhodou, keď som hladala niečo ľahko stráviteľné k hodinám a hodinám, ktoré trávim pri kŕmení novorodenca. A teda očakávania splnil - vobec nevadilo, že som chvíľami nepozerala na obrazovku, pretože po každom zlomovom okamihu si v strižni povedali, že by bolo dobré ho v ďaľšej scéne znovu o pár sekund posunúť spať a zopakovať z pohľadu druhej osoby :D Takže mi nič zásadné neušlo. Asi až v polke prvej série som si spomenula, že kedysi dávno pradávno v dobe mojich stredoškolských liet, bol tiež niaky podobný seriál, a fakt, toto je remake :) Ale celkom zdarilý. Vieme všetci, že niektoré iné restarty z minulosti sa takto, celkom fajn, nepodarili. A to ma privádza k tomu, aký vlastne tento seriál je. Nečakajte žiadne prelomové a kultové záležitosti. V celej sérií nezaznie jediná hláška, ktorú by som si pametala alebo scéna, ktorá by bola nová a nepripomínala mi už miliónkrát videnú scénu niekde inde. Dej ale pekne odsýpa a až na niektoré, pre mňa úplne nezaújmavé linky, sa to dalo pozerať. Trošku ma mrzí naopak odfláknutie možnej histórie mimozemšťanov, v podstate sme sa nič za celú sériu nedozvedeli, riešilo sa len psycho drama. Snád v ďaľšej sérií sa toto viac dostane do popredia. Povinne, a povedala by som už klasicky americky, sa muselo objavit pár homo postáv, i keď i v tomto už sa evidentne pokročilo a dostali sme sa už i k bi komunite :D No čo už, aspoň že sú všetci herci "kukateľný" a i hlavná hrdinka dostala plus, že to je normálna žena a nie vychrtlina. ()

Reklama

DK197 

všechny recenze uživatele

Roswell je pro mě seriál, který si mě získával hodně pomalu. Kromě tématu bylo mou hlavní motivací účinkování Michaela Trevina. Hodně se mi ale líbily závěrečné díly první řady, což z toho udělalo hodně silné tři hvězdičky s touhou po další řadě. Ta ovšem po několika prvních dílech pro mě byla trpkým roztahaným zklamáním. A ani závěr nebyl rozhodně tak našlápnutý... za mě za 2*. I proto se mi do pokračování nechtělo. Ale třetí řada si mě získala téměř okamžitě a mou pozornost si udržela po celou dobu. Mám pocit, že jsem ji zhlédla snad světelnou rychlostí. Za 5*. Tak uvidíme co dál... ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Seriál mě nadchnul už od začátku, tohle téma mě baví. Dostal by i hvězdu navíc, nebýt tam všeho, co teď strkají amíci do všeho, což znamená, že v tomto seriálu uvidíte mimozemšťany, mexičany, bělochy, černochy, homosexuály, bisexuály, lesby, no možná chybí nějaké transgender osoby plus dalších x pohlaví, co by jako měli existovat. Možná jsem tam neviděla asiaty nebo jsem si jich nevšimla. Při erotických scénách osob stejného pohlaví jsem zavírala jedno oko a to druhé přivírala. Přiznávám, nejsem na to zvyklá, nemusím to, nevyhledávám to. Tento seriál mě nabídla streamovací služba, jinak bych asi o něm nevěděla. Příběh je zajímavý, postupně se dozvídáme, jak to v tom roce 1947 začalo, jak to probíhalo do dnešní doby. Asi jsem zmrzla v čase, ale kdyby tam byly jen ufoni a heterosexuální lidi, bylo by to pro mě koukatelnější. Nechci nikoho urazit, ale jsem ve věku, kdy o tom nepotřebuji nic vědět a vidět to. Děkuji za pochopení. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Mohla to byť fajn nenáročná UFO oddychovka z oblasti Roswell, kde sa utajení mimozemšťania v ľudskej podobe potulujú medzi ľudmi a nenápadne im pomáhajú. Ale nie oni aj tu musia byť zhovievavý k rôznym pohlaviam a musia tam dať zápletku s priteplením mimozemšťanom a dodrbaným vojenským veteránom no hneď úžasná iskra ako romantika ako hovado! V amerike im už asi riadne vyšíva. /45%/ ()

Galerie (213)

Reklama

Reklama