Reklama

Reklama

Stan (Charlie Hunnam) a Lion (Jack O’Connell) jsou bratři, kteří se snaží prosadit na nelegální scéně boxu bez rukavic. Když však Stan nesplatí dluh nebezpečnému zločineckému bossovi (Jonathan Majors), jsou nuceni dopravit nečekanou spolucestující (Jessica Bardenová) přes celou zemi na bojový turnaj, na který se uzavírají vysoké sázky. Zatímco Stan připravuje Liona na jeho životní zápas, oba bratři jsou nuceni čelit událostem, které by je mohly navždy rozdělit. Jejich vzájemná láska a víra v lepší život je však drží na nohou v tomto poutavém rodinném dramatu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Jestli tu někdo čeká 90 minut rvačky,tak to může jít rovnou o další dům dál.Zde se rozehrává drama dvou bratrů i s holčinou jako nechtěným balíčkem na road trip cestu za "snem".Herecky je to fakt fajn,postavy máte stále na dohled a postupně vidíte jejich emoce a jejich touhy.Bohužel přesto všechno Vám to přijde hrozně prázdný.Konec dokáže překvapit,ale spíš si říkáte jak ho najednou lusknutím papíru dokázou najít.Pomalý příběh děje nevadí,je to poctivá žánrovka,který dělají mědvědí službu oba zůčastnění.70% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

možná se pletu,ale Jungleland by evidentně velmi rád byl něčím jako svého času třeba Fighter - tedy špinavou,drsnou, lehce depresivní a (rádoby) emocionální podívanou.Bohužel není.Možná mohl být,kdyby měl zkušenějšího režiséra,ale nemá,takže výsledek je sice trochu drsný,trochu špinavý,ale jinak nudný a nezachrání ho ani snažící se dvojka Hunnam & O´Connell...40% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pololegální box bez rukavic představuje pouze záminku pro cestu na druhý konec Států, při níž si dva bratři, v nedobrovolném doprovodu problémové dívky na útěku, vyříkají a srovnají svůj obětavý, ale omezující a závislý vztah. Klasické malé "indie" se opírá o plnokrevně zahrané postavy, nicméně přirozené, upřímné momenty často následují ty hluché, nikam nevedoucí. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"BUDEME BOJOVAT" Nenápadná, nezávislá věc, dobře zahraná, i ta režie celkem odpovídá, je ale problém se scénářem - výchozí situace není nic překotného, přesto dá se, nicméně všechno, co následuje od bodu A do bodu B nemá moc logiku, není to věrohodné a působí čistě jako náhodný výběr z klobouku plného nepromyšlených možností, jak hlavním hrdinům přivodit drama. 50% ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Kámenem úrazu je fakt, že film se tváří, že tam bude hodně bitek a ve výsledku jsme viděli dvě. Ostatní část filmu je rodinné drama, které je spíš jakousi vatou a nedokáže zabavit na celou stopáž filmu. Všichni herci, kteří se zde objevují podávají výborné výkony a někteří patří mezi mé favority, ale to někdy bohužel nestačí. Yates jako plesnivý děda mě teda dost zklamal, ale režisér chtěl možná šokovat, že padouch, kterého se všichni bojí je ve skutečnosti děda, který si nechal vycucnout ptáka, aby jeho dreamgirl mohla otěhotnět. Na tom není nic špatného, ale tady mi to prostě až tak nesedlo. Celkově to bylo takové divné a nemám z toho filmu moc dobrý pocit. Co musím ale vyzdvihnout do nebeských výšin, byl konec filmu, kdy to na mě parádně zafungovalo. Hudba začala krásně uzavírat alespoň důstojně tento snímek, na který asi všichni brzo zapomenou. Ale já když píšu tyto řádky, tak mám ještě pořád husinu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu v roce 2019. (SONY_)
  • Natáčení začalo 27. srpna 2018 a natáčelo se ve městech Fall River (Matthew J Kuss Middle School), Massachusetts (New Bedford, Pawtucket a Taunton), Buffalo (New York), Gary (Indiana), Reno (Nevada) a San Francisco (Kalifornie). (SONY_)

Související novinky

Charlie Hunnam najde psího kámoše

Charlie Hunnam najde psího kámoše

25.05.2020

Málokterý herec by si zasloužil více práce než právě Charlie Hunnam. Hvězda seriálu Sons of Anarchy, nebo snímků Král Artuš: Legenda o meči či Gentlemani za sebou doposud nemá jediný komerční hit, v… (více)

Reklama

Reklama