Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento pořad se již od doby před svým odvysíláním potýkal s problémy. Jeden z nich bylo oprávněné srovnání s Pohlreichem. Formát prostě zůstal stejný. Noví hrdinové postrádali charisma a rozhodnost "šéfa" a také mi připadalo, že do svých podniků si je zvali majitelů spíše pro sebepropagaci. Proto mnohdy matka se synem postávali často někde v koutě jako bezdomovci, čekající na vyhozené zbytky. A bylo znát, že je tam vlastně nikdo nechce. Však také Jitka nebyla schopna pořádné rady a Santo měl více ukázat, že je v oboru znalý a rázný. Ale nešlo to a proto to nevyšlo. ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, nikdo nemá rad změny a nahradit charismatického a vtipného Zdendu zkrátka nejde. Dívejme se na to tak, že prostě Jitka a Santo mají pořad, který má stejnou koncepci a stejnou licenci ale budou to dělat po svém. Možná že, neumí vařit a nejsou tak vtipní, ale vědí jak to v gastronomii funguje a dokážou určitě přijít i se zajímavými postřehy a nápady, které mohou pomoci. I Ano, šéfe nebylo častokrát jen o vtipu a vaření (poslední série skoro vůbec) ale i o vztazích a lidských příbězích. Takže tady je vše v pořádku. Pak tu jsou ale osobní sympatie a to je asi hlavní problém celého pořadu. Nikdo je nezná, nikdo o nich nic neví (kromě informací z intra pořadu), nemají respekt a oba působí těžce nesympaticky. Co s tím? Těžko říct. Znám ve svém okolí spoustu lidí, kteří Zdendu nemají rádi nebo ho dokonce nesnáší. A tady tomu nebude jinak, byť to vypadá zatím na těžkou převahu haterů a trollů. Ono se to časem podá a člověk si zvykne...a když ne, tak ať si pustí třeba tu Ordinaci, když mu to přijde lepší. Pokud se chtějí hlavní protagonisté přiblížit divákovi, musí se trochu otevřít a ukázat něco ze života a z prostředí ve kterém pracují. To si myslím, že by pomohlo. I moje srdce krvácelo když Zdenda skončil, ale tak to prostě je a už se s tím smiřme, není to přece tak těžké. Žádná bouřka věčně netrvá :) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím bohužel souhlasit, že nová podoba již zažitého se mi moc nelíbí. Dva noví „šéfové“ mi nejsou zrovna moc sympatičtí, vlastně jsem o nich až dosud ani neslyšel – nemá to ten správný náboj – což znamená, že je to nudnější a to je špatně. Třeba se to dalšími díly zlepší a já tomu pak zvýším ohodnocení, ale moc tomu nevěřím. ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Smutná ukázka toho, jak tragický konec může vzít pořad, který prostě nechtějí tvůrci ukončit. Po mnohých řadách se Zdeněk Pohlreich nechal slyšet, že už s tímto končí, že na to nemá žaludek, nicméně se nechal přemluvit k dalším návratům. Jenže ve chvíli, kdy už toho opravdu nechal, se TV Prima radši pokusila vzkřísit mrtvolu, než aby takto úspěšný a oblíbený pořad důstojně nechala odpočívat v pokoji. Zkraje chvíli trvalo, než jsem si Pohlreicha oblíbila, ale pak mi nezbylo než obdivovat jeho schopnosti jak v oblasti gastromie, tak provozu, reklamy... zcela prosté logické uvažování, které ale nemá každý. Navíc má smysl pro humor, má jistý svůj styl, a v neposlední řadě je velice lidský - toho, kdo to potřebuje povzbudí, toho kdo by zasloužil nakopat do řitě, pomyslně nakopne. Je to prostě veliká osobnost a tu opravdu nedokáží nahradit dvě komické (nikoli zábavné) figurky, které mají rádoby zkušenosti z "velkého světa". Proč je to Santó a ne nějaký Honza nebo Kuba? Proč jsou to nesympatičtí lidé, naprosto neznámí a neznalí? Hnus. Milá TV Primo, laskavě uznej, že z Ano, šéfe není nutné dělat nekonečný seriál a vyrob něco nového, pokud možno dobrého. Ale to bychom jako diváci asi chtěli moc.. ()

kritkMd odpad!

všechny recenze uživatele

Nějaká p*ča co se za komančů odstěhovala do německa a tam si vytvořila hospody, vzala si "itala" a má rozmazleného haranta. Tak bych popsal hlavní "hérečku" jinak li zvanou šéfovou. Škoda že se na to ten Pohlreich vysr*l. S ním to byla alespoň sranda. Stačilo mi jenom 10 minut a už jsem zjistil, že oba jsou rozmazlení snobáci, co si stěžují na každou kravinu. Ženská si myslí že je nějakej profík jenom protože si v německu otevřela několik restaurací. Její harant (přizdi*ráč), je očividně namyšlený idiot, který si myslí že ví všechno a je nějaká vip. Hned v prvním díle (nevím jestli je to první díl, byla to nějaká hospoda na barandově v praze) skritizovali všechno, co by ani pohlreich neskritizoval. Jakmile ti dva mentálové zjistili že v jídelním lístku je místo gnocchi napsáno noky, tak se málem posr*li. Hned mladej frája začal vysvětlovat že se to píše jinak, prootže on je přeci ten inteligentní, italský klučina. Nehorázná kravina toto. Byl bych mnohem radši kdyby místo tohoto dávali staré díly Ano šéfe. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama