Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (74)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zase fail prekladačov u distribútora. Zjavne to ani nevideli, lebo amatér nebol. Lašóóó, pí si to a toč aj naďalej. Cítim z teba, že nie si úplny kokot, vieš si urobiť srandu, necpeš všade zberačov a s tou cicou vám to ladí. Pokiaľ nemá tie divné vlasy, vtedy vyzerá zle. Takže si jeden z mála tvorcov, ktorého komédie sa dajú pozerať, dá sa tam zasmiať, máš skvelú kameru a strih a nesereš sa do politiky. Udrž si to! 3 z 5 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že zatím nejslabší Philippe Lacheau, co jsem měl tu čest, ale hned musím kontrovat, že v jeho případě nejslabší nerovná se slabý. Sexuchtivá krimedie, která by zřejmě fungovala i jako čistý akčňák ….svižná, bláznivá, s Pamelou Anderson za zenitem jako bonus. Dejme tomu, že jsme si úplně nesedli, co se týče humoru, ale Lacheau, Boudali nebo Fontan jsou tváře, na které se dá spolehnout. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Sice jednoduché, ale přitom žánrově naprosto čisté. Akční scény, kamera, střih-za to by se nemusel Hollywood stydět. Navíc je to odlehčené, a ztřeštěné, ale přitom ne hloupé a některé vtipy jsou prostě ultimátní. Obsazení fajn, dlouhé akorát. Tahle partička má sice výkyvy v kvalitě humoru, ale tohle se povedlo. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Asi jsem na tento typ filmu neměla tu správnou náladu, sledovala jsem ho ve špatnou dobu, ve špatném světle, se špatným jídlem, ve špatné poloze. Jinak prostě nevím, co se na tom tolika lidem líbilo. Celkové pojetí příběhu (vymyšlený příběh byl docela fajn) bylo divné, nezáživné a místy hodně přehnané až trapně hloupé. Konec byl taky lehce prokouknutelný, kolik už jsme v různých filmech a seriálech měli výbuchů, kdy měl hlavní hrdina zemřít, že ano :) Obsazení sympatické, ale bohužel to nevytrhlo. Od francouzské krimi akční komedie jsem čekala mnohem víc, než jen trapné 100x viděné vtipy a scény. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Len vo Francuzsku vedia natocit taku mega-blaznivu komediu,Philippe Lacheau je zarukou skvelej zabavy,presvedcil som sa o tom uz parkrat,vela vtipnych situacii,vyborna kamera ci hudba a tie spomalene zabery boli uplne cool,k tomu vsetkemu nadherne francuzske zeny,no co si clovek moze viac zelat,parada po kazdej stranke...:-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Élodie Fontan (Laura) spomína, že režisér Philippe Lacheau (Nicky Larson) a zároveň hlavný hrdina filmu chcel, aby bola Laura verná kreslenej sérii, ale, aby ju prispôsobila sebe, aby zostala dôveryhodná. Aby ľudia, ktorí nepoznajú svet Nickyho Larsona, ho ocenili a pochopili, nemusí byť príliš bláznivá. A, aby to hrala tak, aby nikdy nebola otravná. (Raccoon.city)
  • Na začiatku filmu si Laura (Élodie Fontan) odfotí číslo pod „kódom“, pomocou ktorého ich zákazníci kontaktujú. Kód „X Y Z“ odkazuje na názov prvej epizódy anime City Hunter (1987–1991). (Raccoon.city)

Reklama

Reklama