Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho

(seriál)
  • USA Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Trailer
USA, 2019, 3 h 55 min (Minutáž: 51–74 min)

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Aktuální rozhovory, archivní záběry a audio nahrávky pořízené v celách smrti tvoří šokující portrét nechvalně známého sériového vraha Teda Bundyho. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Moje informácie o Ted Bundym pozostávali z dvoch odsekov wikipédie, aj to zbežne. Moje povedomie o ňom končilo pri mene. Joe Berlinger mi v necelých 4 hodinách prehľadne a zároveň strhujúco vysvetlil a ukázal, kým tento navonok príjemne pôsobiaci muž bol a prečo sa o ňom hovorí dodnes. Je až neuveriteľné, koľko materiálu mali tvorcovia k dispozícii. Celý portrét dotvára aj vykreslenie spoločnosti v danej dobe a pár pálčivých zamyslení. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další povedená minisérie,tentokrát o jednom z nejprovařenějších sériových vrahů.Bundy byl rozhodně zajímavá postava a ani se nedivím,že dokázal na lidi působit tak jak působil.Mnohem zajímavější je pak v rámci téhle série sledovat jak moc se za posledních 30-40 let změnila práce policie a celkově možnosti vyšetřování a až takhle zpětně dokáže člověk docenit,že se jim podařilo vůbec někoho takového chytit (jakkoli si za to Bundy ve svém pocitu nadřazenosti mohl sám)...80% ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že ani ja som si nenechala ujsť túto limitovanú sériu o Tedovi Bundym. Podľa názvu série som očakávala niečo trošku iné. Ruka hore kto očakával, že takmer celý dokument bude rozprávať detaily z miest činu.. Napriek mojím nenaplneným očakávaniam, som bola naozaj veľmi spokojná. Veľmi dobre spracovaný dokument a veľmi dobre zvolená hudba, ktorá dodávala tú správnu atmosféru. Ted Bundy mi samozrejme nie je cudzí ale naozaj ma prekvapila, a možno aj zaskočila, jeho arogancia a egocentrickosť, no i humor a charizma. Nie je pre mňa prekvapením, že ženy mali pre neho slabosť, so mnou by to mal asi tiež veľmi ľahké a bol by to rýchly proces. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když na sebe vezme zlo podobu Teda Bundyho, tak jsou lidi bezmocní (našel by se pro jeho ztvárnění lepší adept, než multigalaktickej krasavec Ryan Gosling?). Jako lidstvo jsme dostali lekci, snad jsme se z ní poučili. Tenhle dokument Bundyho ještě víc glorifikuje (taky byste s ním chtěli mít tričko?), na druhou stranu je to užitečnej studijní materiál. A sakra dobře udělanej, to je jasný. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Skvostné a perfektní. Případ Teda Bundyho hezky od začátku do konce. Včetně velikého množství dobových záběrů a rozhovorů s ním. Doprovodné komentáře zainteresovaných osob i některých obětí a jejich příbuzných vůbec nebyli hloupé, naopak jen k věci a velmi, velmi zajímavé. O případu Bundy jsem samozřejmě už něco věděl, ale vůbec to nevadí, protože tenhle dokument je prostě zpracovaný tak dokonale, že mně vtáhnul a vytáhnul až na konci. Ze všech epizod je rozhodně nejzajímavější ta poslední, asi i s nejvyšším počtem autentických záběrů - Bundyho neskutečná one man show u jeho procesu, který si absolutně ovládl (ten soudce byl sympaťák) a čekaní obrovského davu lidí před vězením, který čekal, až ho konečně popraví... a ta úleva, ta radost, to potěšení, když k tomu konečně došlo... Lepší jak Mindhunter. 100%. Prosím více takových studií sériových vrahů. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama