Reklama

Reklama

New Game +

(pořad)
Trailer
Publicistický
Česko, 2019

Účinkují:

Alžběta Trojanová (moderátor), Mikoláš Tuček (moderátor)

Obsahy(1)

Nový herní pořad populární dvojice Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček. Recenze, žebříčky, novinky, reportáže a spousta zajímavostí z herního světa v luxusním provedení. (Televize Seznam)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Maric 

všechny recenze uživatele

Já byl včera moc spokojen. Kvituju délku programu, je super že je delší, u Re-playe jsem si nestihl ani v klidu sednout s dobrým pitím a půlka pořadu byla pryč. Studio pěkný, asi mi bude chvilku trvat než si zvyknu na zprávařský stůl, ale jinak je to nové, zajímavé, zábavné. Jen vás chci poprosit, pokračujte ve vánočních a silvestrovských speciálech, bez toho bych nepřežil. Dobrá práce ()

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že Tukan zůstal u moderování herního pořadu. Jakožto člověk dříve narozený, jsem jeho fanoušek už od devadesátek, kdy psal úžasné recenze do score. Jelikož nejsem masturbující puberťák, nejsem naopak velkým zastáncem Alžběty. Její vtipy mi nepřijdou vtipné a celkově její vystupování je takové křečovité. Dvojici rozhodně táhne Tukan. Úvodní znělka jakož celé grafické schéma pořadu mi přijde hrozné, to jako vážně. Hosté jsou povětšinou nudní, jejich závodní okruh okopírovaný z topgearu naprosto zbytečný. Naopak jsem rád, že zde vznikl další pořad o hrách, který je dost časově rozsáhlý a je každý týden. Recenze stále zajímavé a obsáhlé. Na reportážích z E3 jsem rád opět viděl Steraka, jsem rád, že s partou zůstal, ale ten emo (co to vlastně je?) Flygun je mi naprosto nesympatickej a každej jeho výstup mě škrábe uši i oči. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mikoláš Tuček a Alžběta Trojanová je dvojka z herního světa, která je jak z říše snů. Kdybych si někdy přál, aby mi někdo do nekonečna povídal o počítačových hrách, tak bych chtěl, aby to byl buď Mikuláš, na kterém jsem vyrostl od svého prvního Skóréčka číslo 42 nebo Bětka, která je asi nejsuprovější holkou pod sluncem, co kdy usedla za počítač a hrála. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Tihle dva jsou pohodáři a hlavně se nepodbízí laciným humorem, pitvořením nebo zbytečným hraním si na něco, co nejsou. A pořad mi celkově sedí věcností, postřehama z hraní, komentářema nebo hodnocením her. To samozřejmě umí i jiný pořady, ale forma New Game + (resp. starý Re-play) mi prostě sedí bez výhrad. Což o jiných pořadech říct nemůžu. Jen tak dál, evidentně to děláte výborně! P.S.: navíc na Bětku se pěkně kouká a Mikoláš je sympaťák :-))) ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Původní tváře pořadu Re-Play se oddělily a přešly z Primy na Seznam, kde mají tento nový pořad. Na jednu stránku je to dobře, protože vznikl tak další pořad o hrách v ČR, takže se člověk může dočkat několika různých pohledů na tu jednu a samou věc a v jiném zpracování. Samozřejmě nejdůležitějším prvkem každého pořadu jsou jeho moderátoři, což v tomto případě dopadlo dobře, protože Mikoláš a Alžběta jsou sehranou dvojicí a dokáží ony recenze doplnit příjemným vtipem a poutavým způsobem, takže člověk u toho neusíná jako u nového provedení druhého jmenovaného pořadu. Velikým plusem bych viděl hlavně délku pořadu, která je delší a tak je více prostoru na jednotlivé detaily a více obsahu. Top 5 část je dobrým zpestřením. Závodění na čas ale je trochu nešikovným prvkem, protože to kopíruje do jisté míry pořad Top Gear. Živé rozhovory jsou super, člověk se dozví alespoň něco z pozadí jednotlivých částí odvětví. A po grafické stránce by to chtělo trochu víc zapracovat na detailech, protože např. ony pop up okna uprostřed recenzí jsou celkem rušivá. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Plátno na pozadí studia má 13 x 2,4 m. Celkem 31,2 m2. (Tommy93)
  • Studio se chystá na natáčení zhruba 2,5 hodiny. Natáčení jednoho dílu trvá zhruba 3 hodiny. (Tommy93)

Reklama

Reklama