Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakou dobu byste chtěli zažít, kdybyste měli tu možnost? Před tuto otázku je postaven Victor, když od svého syna dostane dárkový poukaz agentury Time Travelers. Ta s pomocí filmových kulis a herců dokáže zinscenovat jakoukoli epochu a zprostředkovat svým klientům setkání se slavnými osobnostmi dějin dle jejich přání. Zatímco jiní zákazníci se chtějí podívat na dvůr Ludvíka XVI. či povečeřet s Hitlerem, Victor touží vrátit se do nespoutaných sedmdesátých let a ještě jednou prožít první rande se svou ženou – dobu, kdy v něm dokázala vidět víc než jen nudného páprdu v pruhovaném pyžamu. Chytrá a zábavná love story vypráví o tom, co by se mohlo stát, kdybychom si mohli zopakovat ty nejkrásnější okamžiky. Je to potřeba k tomu, abychom se znovu zamilovali? (Aerofilms)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (126)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Polovica úspechu je v dvojici Daniel Auteuil a Fanny Ardant, ale to sa tak nejak čakalo. Bez tej druhej polovice, totiž predovšetkým scenára a nakoniec aj réžie by ale ich snaha bola zbytočná. Reality show, ktorá nám implicitne dáva pocítiť, že aj veľká časť našich životov je iba pretvárka a sny stále zostávajú iba snami a "s nami", ale tejto dramedy dáva temnejšie kontúry. Určite nie je zanedbateľné, že to celé ubehne rýchlo ako voda, respektíve tak rýchlo, ako niekomu, či väčšine, celý život. Možno aj vďaka podobným filmom sa ale rozhodnete občas zastaviť a skúsiť prežiť okamžik nie spred tridsiatich rokov, ale práve ten najdôležitejší, a to prítomný. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je čistě subjektivní, pocitové, melancholicko-nostalgické.. Hlavní postavě rozumím asi víc, než se mně samotné líbí, k tomu tedy já též vlastním flanelové pyžamko, tss.. Stárnoucí pár Daniel Auteuil a Fanny Ardantová naprosto dokonalý a ten druhý mladší pár za nimi nezaostává, zdatně jim sekunduje, Guillaume Canet a Doria Tillierová velmi dobří.. Pro mě osobně nevýslovně krásná záležitost.. ()

Reklama

etienne 

všechny recenze uživatele

Príjemná jednohubka, ktorá je stvorená do kina, na rande. V divákovi vzbudí pocit a zvedavosť, aké by to bolo, prežiť ešte raz niektorú z minulých, dôležitých udalostí svojho života. Hlavnému hrdinovi tohto filmu to bolo dopriate. Celkovo originálny, utáraný - ako sa na francúzov patrí - snímok, ktorý neurazí. 75 % ()

brumbrum odpad!

všechny recenze uživatele

Hladali sme prijemny filmik na vecer. Manzelka vravi: romanticka komedia by bola super, ale posledne roky take nic neexistuje.. Reku, presturame sa v csfd a daco najdeme.. Takze, posledne roky, romantika+komedia, podla hodnoteni.. A toto bolo prve.. Znelo to tak pekne, vyborny napad, FR produkcia, Daniel Auteuil nam utkvel z Kondomedie, reku, ideme na to.. Uz prve minuty nas stopercentne varovali, ze to bude dalsia odporna sracka. "Negra" (citat) najprv hladkaju, potom on odhryzne pery z teplosa, potom to ide uz jedno-za-druhym, vsuvky ako "chces jeho stavnateho vtaka" a "svedska trojka so synom" a "nech ti ho vyhoni daka z tvojich kurviciek" a "sprav si to rukou" a tak dalej a tak podobne. Stale sme dufali, ze sa to zvrtne, ved nie je predsa mozne takto dokurvit romanticku komediu: omyl, mozne to totiz je. Ked v dobovej restike akoze romanticka scena, kde kurvovsky oblecena ci skor vyzlecena cundra cizmou mliazdi cvajgulu tipkovi s gitarou, tak sme to fakt vzdali. ODPAD ODPAD ODPAD, nevhodne detom, pubertiakom, ludom v najlepsom veku, ludom v pokrocilom veku - proste nevhodne, hnusne, clovek by sa chcel osprchovat za tym a zabudnut. Ja sa necudujem, ze ta zapadna EU je tak skurvena a ide takym tempom do hajzlu, ked sa totok toci. To by bolo sice smutne ale nie priamo na depresiu - ale ze sa to paci nasincom, to uz je ovsem iny pruser. Jak potom davat deckam citat Maleho princa alebo Klobucnikov hrad? Kto pochopi hodnotnu tvorbu, ked tomuto zvratku da najvyssie hodnotenie? Chce se mi zvracet. Neuveritelny kontrast ku knihe, ktoru mame rozcitanu a mysleli sme, ze si kukneme filmik vynimocne, zial sa to nevyplatilo, este ze sa je kam vratit na dalsiu kapitolu "Neobyčajný príbeh Mary´s Meals", zo zivota, o zivote a pre zivot. Ked dakto hlada daco hodnotne na vecer, vrele odporucam namiesto tycho nepozeratelnych sraciek. ()

Dave Lister 

všechny recenze uživatele

Viktor je staromilec a vše moderní mu je celkem cizí. Má rád svůj způsob života bez výrazných změn a novot. Právě naopak to vnímá Viktorova žena, která se ráda baví a všechny vymoženosti moderní doby přijímá. Mezi manželi dojde k odcizení a právě to je hlavní důvod, proč si přestali rozumět a každý od života čekal něco jiného. Viktor dostane k narozeninám velmi originální dárek, kdy si může vybrat dobu, ve které by chtěl prožít několik dní či týdnů. Time Travelers zinscenuje přesně a do detailu vše, aby to bylo podle jeho představ. Rozmrzelý a ne úplně šťastný Viktor, projeví zájem vrátit se do roku 1975, aby mohl zažít své nejdivočejší období a poznal opět svou životní lásku a třeba se i znovu zamiloval. Krásná a lehká romantická komedie s originálním námětem, pohladí po duši i přes absenci zbytečného patosu a klišé. V hlavní roli se objeví sympatický a mnou oblíbený herec Daniel Auteuil (Válka policajtů, Můj nejlepší přítel). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Hrdina filmu Victor (Daniel Auteuil) se ocitne zpět v roce 1974. Když se spolu se svou budoucí ženou (Doria Tillier) v roce 1974 ocitnou na hippie večírku a ona tančí na stole, zazní skladba od dua Baccara „Yes sir, I can boogie“. Tato skladba byla však nahraná až v roce 1976, a na desce vyšla dokonce až v roce 1977. (bubun)
  • Natáčení probíhalo od 25. září do 28. listopadu 2018 v Île-de-France, zejména v Asnières-sur-Seine (Hauts-de-Seine), ve čtvrti La Défense a v Paříži. Interiérové ​​scény vznikaly v kinematografických studiích v Saint-Ouen (Seine-Saint-Denis). (bianci)
  • Na hippie večírku v roce 1974 je v několika záběrech vidět lahvové pivo Pilsner Urquell. (honza.kuzel)

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama