Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (74)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

další várka lásky, smrti a robotů sice přináší méně epizod na plnou palbu, ale jinak je z hlediska vyrovnanosti jejich kvality zatím nejlepší. Jediná, která mi vyloženě nesedla byla pátá část se zabijáckým robomedvědem, která nebyla úplně zlá, ovšem v kontrastu se zbytkem byla dost obyčejná. Zbytek nabízí jak už bývá dobrým zvykem různorodou škálu počínaje satirickou parodíí Noc mini mrtvých a konče strhujícími atmosferickými počiny jako Fincherova Děsivá výprava, popřípadě finální Jibaro, které si bere inspiraci z legend, ale je u toho schopno parafrázovat dobývání jižní Ameriky.Celkem škoda, že těch epizod je nakonec opět tak málo...80% ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně to samé jako předchozí série. 3 povídky super (Děsivá výprava, Roj, Masonovy krysy), zbytek meh nebo nic moc. Stále u Lásky, smrti a robotů více oceňuju snahu natočit podobný seriál, než abych si skutečně jednotlivé povídky užíval. A musím říct, že náměty se začínají už trochu opakovat. Kolikrát uvidíme bandu mariňáků, jak jdou zabít jednu velkou příšeru? Kolikrát uvidíme náhodné (většinou 17.-19. století) historické zasazení s jednou příšerou nebo nadpřirozeným jevem? Jsem rád, že Netflix podporuje nebo alespoň podporoval animaci pro dospělé. Momentálně při pádu akcií vyšli zprávy, že Netflix zrovna svojí animační divizi dost proškrtá, takže uvidíme, jak to bude s Roboty. Tipl bych si, že Roboti to přežijí, ale určitě se bojím o projekty Alexe Hirsche, Jamese Baxtera, Craiga McCrackena a dalších. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Třetí série přinesla zajímavé díly, ale i finální bizár, který i když nese nějaké poselství šel kolem mě obloukem díky stylizaci a kameře. Rozhodně nejlepší by z této série mohl být krab v podpalubí. Na večer jak dělaný 9.dílný seriál. Na tohle se dá koukat furt, takže doufám, že v tomhle duchu budou pokračovat. 75% jako celek. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dohromady by dal můj součet hodnocení rozhodně vysoký nadprůměr (nejvýše asi grafické epileptické peklo v E9, nejníže nudná jatka v E5), ale nemůžu se zbavit dojmu ztráty jisté různorodosti. Nevím, jak to lépe popsat, protože když řeknu, že většina námětů pochází ze stejné škatulky (akční sci-fi/fantasy řežba), tak co jsem jako sakra čekal? :-) Explicitní nahota mi tu opět citelně chyběla, když naopak brutalitě se žádné meze nekladly. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(8,5/10). Třetí série antologie Love, Death & Robots ve mně po svém skončení zanechává prozatím nejpozitivnější pocity ze všech dosavadních sérií. Tato série mě pouze ujistila v tom, že Love, Death & Robots patří k nejpůsobivějším animovaným seriálům, jaké jsem měl možnost kdy vidět. Jedinečné autorské animační styly vás během několika sekund vtáhnou hluboko do děje celé epizody, která v některých případech čítá opravdu skromnou stopáží. V této nenastala epizoda, která by mě vyloženě nudila. Nastaly případy, kdy jsem se úplně neshledal se záměrem tvůrců a jejich myšlenka mě minula. To byly ovšem zanedbatelné výjimky, které nijak neovlivnily výsledný dojem z celé série. Tato série nám přinesla plno působivých výjevů, kterým očividně vévodí Lovecraftová monstra. Jednu epizodu, ve které jedno z těchto monster objevilo navíc režíroval legendární tvůrce David Fincher. Tento režijní matador má na kontě klenoty jako Fight Club nebo třeba nejnovější počin The Killer. Vlastně mě vůbec nepřekvapuje, že si k tomuto projektu odskočil. Kde jinde můžete naplno projevit své autorské vize, než v takto rozmanitém projektu. Volume 3 mne tedy pořádně namlsalo a já si bohužel musím moji kapající slinu utřít. Neboť Volume 4 ještě nespatřilo světlo světa a já musím tuto moji spanilou jízdu napříč antologiemi na nějaký čas přerušit. Nezbývá než zatnout zuby, utřít sliny a s očekáváním vyhlížet další nálož epizod, která by tentokrát mohla být zase o něco větší. "Release me!" Nejlepší epizoda: Bad Travelling (S03E02) ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama