Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to viděla všechno. A i když stále trvám na tom, že jsou rozhodně lepší a zábavnější seriály, je fakt, že tuto rodinku si člověk oblíbí. Je to opravdu veskrze rodinný seriál. Nálepku "rodinný" bych mu určitě přiřadila na primárním místě. Komika mi tam vlastně přijde až druhořadá, přestože jí je tam fůra. Ale možná je to i tím, že vtipem si mě to ne vždycky získalo. Humor je spíš jednodušší a ne každému to asi sedne. Například Codyho jsem sice brala lidsky jako fajn charakter, ale málokdy mi přišel opravdu vtipný. Místy mě dokonce iritoval. Nehledě na to, že mě iritoval i ten divácký smích v pozadí, ale to ostatně k tomuto druhu seriálu z 90. let tak nějak patří. Hodně mě ale potěšilo, když v 5. sérii Codyho vystřídal Jean-Luc - protože u téhle postavy jsem se poprvé skutečně bavila. Český dabing taky výborný! Jen mě trochu mrzí, že celkově v průběhu sérií připadá na opravdu dobré a vtipné díly větší množství těch průměrných. Proto váhám mezi 3 a 4 hvězdami, protože je to dost na pomezí. Na druhou stranu je určitě fajn, že v průběhu sérií kvalita seriálu neklesá, spíš možná dokonce stoupá. Jean-Luc a Rich tomu jako postavy docela pomohly. ~(3,5)~ ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Sit-com z mojich detských čias, ktorý ani po toľkých rokov a reprízach neubral na humore a Danine typické uštipačné poznámky spolu s jej gestiguláciou a mimikou ma vždy dokážu prekvapil a rozosmiať, tak, ako žiadny iný člen tejto bláznivej rodiny. Tie ustavičné morálne ponaučenia (na konci epizód) nad tak originálnymi hláškami skrátka nemôžu prevýšiť :) ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl menší tak byl pro mě Krok za krokem nejlepších komediální seriál vůbec. A dnes? I dnes se na něj kouknu opravdu kdykoli a kdekoli. Zasměju se u něj a dokonce se mi líbí i to, že v mnoha dílech je nějaké ponaučení ze života. Pro mě je tento seriál tak trochu nostalgií, svého času by byl na 5*, dnes už mě to přeci jen zas tak nebere, ale stejně ho mám strašně rád... :) Prostě americká oddychovka... :) ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Seriál má rozhodně povedenou komediální složku, skvělé postavy Jetie, Coudy, Rich, Dana, Jean-Lic a hlášky. Konflikty mezi sourozenci také nemají chybu byť končí humorně a po čase idylicky. Jenže, je tu zároveň nechutná propagace "tradičních amerických" a "křesťnaských" hodnot, což tomu všemu vážně škodí, vážně je to trapné a být to tam nemuselo, svým způsobem je to těžce propagandistický americký seriál na vládní objednávku:) Nebýt tohohle tak dám čtyři hvězdy, případně když se přesto dokážete přenést můžete zvýšit hodnocení, já seriál viděl po letech a to co jsem tehdy nevnímal mi dnes silně vadí. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Krok za krokem je jeden z nejlepších rodinných sitcomů. Nejvtipnější je asi určitě Coudy ( Kouďák ), scény sním stojí opravdu za to. A když zrovna nebyl na scéně, chyběla tomu dost šťáva. Ale i bez Kouďáka to má něco do sebe. Pro pobavení to určitě stačí. Rodina Fosterů: Carol - Ovdovělá kosmetička, která se na Jamaice zamilovala do rozvedeného stavitele Franka Lamberta (kde se také vzali). Karen - Neustále se snaží stát modelkou. Mark - Inteligentní chytrý šprt, který je také fanouškem do počítačů. Dana - Panovační a snaživá holka, která se snaží být až přespříliš perfektní. Rodina Lambertů: Frank - Bezstarostní manžel a otec, který pracuje ve stavitelské firmě. John Thomas - Flákač, jeho nejlepší kamarád je Rich Halke. Alicia - Rozpustilé, svérázné, typicky americké děvče. Brendan - Nesmělý, bezstarostný a stydlivý kluk. / Viděné epizody z 1-7 série *160.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Moře v úvodní znělce je naklíčované. Ve skutečnosti se vedle horské dráhy nachází parkoviště (které je na některých záběrech vidět). (Imazol)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama