Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (417)

Socrates 

všechny recenze uživatele

Bombastickej nástup s komediálními prvky mě dostal. A v tom tempu a stylu to jede vlastně celej film. A skvělá Betty Gilpin tomu všemu vévodí. Žádná nuda. No a třebaže je tohle točený s velkou nadsázkou, myslím si, že choutky filmovejch progresivistů bohužel nejsou daleko od choutek těch skutečnejch vymaštěnců, kteří řádí v dnešním zvráceným západním světě o sto šest. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Akce 9/10/// PLUS: teď něco prozradím: to jak si snímek pohrává s postavami a potenciálně hlavní postavy (rozuměj známé a pro mě oblíbené herce) odpraví hned na začátku a do hlavní role tak staví pro mě neokoukanou tvář je nečekané a dokonalé, stejně jaké další porušování a vysmívání se pravidlům žánru MÍNUS: možná škoda, že se to občas nebralo víc vážně a bylo z toho cítit, že je to jenom jako film, protože námět je vážný, případně škoda, že si film nedrží tempo a v určitých intervalech mění směr vyprávění/// Shrnutí: Poté co film vysází všechny trumfy, by se mohl zdát, že filmu dochází dech (přibližně prostřední část), ale pak se strhne "revenge" akce a poté ještě finální souboj alá Kill Bill, vlastně ještě víc precizní a na tělo a přitom ani tady žánrové hlášky ("sklo už ne") a porušování pravidel nechybí. A ostatně ani jistá překvapení na závěr, tudíž film hodnotím jako obrovské překvapení, které jsem našel dříve (asi před měsícem), než se zítra premiérově objeví v kinech. Rozhodně si na něj zajděte a nevylučuji, že se tam potkáme./// Celkem 86%/// ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROČ TU JSME? CO TO MÁ ZNAMENAT? ...“ /// Vyvražďovačka. Několik chudáků se probudí kdesi ble, ble, ble… dyť si to dovedete představit. Ale bacha – tohle je místy fakt vtipný! Spíš teda ty vraždy, no… Klamou tělem i ksichtem, takže nejdřív nechápu, komu jako budu fandit, ale za půl hoďky mám jasno. Fajn nápad na inovaci tohodle profláklýho konceptu. Stejně jako u Krvavý nevěsty víme, která bije, kdo (zřejmě) vyhraje, ale baví ta forma. Zajímavá Betty Gilpin a překvapivá Hilary Swank. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Sdílel jsem protiruský (protičínský) konspirační příspěvky. 2.) Miluju lov. 3.) Thx za titule „blacklanner…..“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Budeme tu dál poslouchat Beethovena nebo popojedem? '' ---- Tak tohle byl sakra dobrej závěr tohohle filmového víkendu. Nečekal jsem nic moc krom sté variace na Battle Royale či Hunger Games. Prostě partu zoufalců někde vyklopí omámené z pytle na louku ohraničenou výbušninami - dál jako že nee, každému do ruky dají kudlu nebo něco co se nabíjí a kdo vyhraje ten vyhrál. Tedy pokud není plán jinak. Ale ouha. Že tady bude něco jinak jsem zavětřil už na palubě letounu cestou tam. Na louce s bednou už mi to žánrově jako horor či drama vyloženě neštymovalo, což se projevovalo mým nadzvednutým obočím. Dál už jsem poznal, že koukám na super úlet, kterej si dělá prču úplně ze všeho. Z gore filmů ultrkorektnosti, dnešnímu zblbnutí do sociálních sítí, Amíků, migrantů, ústavy USA, Afroameričanů... Prostě všeho. Ano, komedie je to pravda krapet krvavá. Ale taková je už dnešní doba. Těch různých narážek ve filmu je tolik, že si ho dám určitě ještě jednou. Včera jsem viděl s Hilary kovbojku (pravda krapet netradiční), ale tahle role jí tu tedy kurva sedla. Závěr jak z Kill Billa, akorát Carradina vystřídal jiný záporák. Perfektně jsem si pošmákl, protože jsem čekal něco jiného a tvůrci s tím potvory počítali a pod pokličku šoupli úplně jinou chuťovku. A to já hodnotím velmi kladně. Takže za mně je to za 4 šáňa Heidsieck 1907. * * * * ()

lamps 

všechny recenze uživatele

V první polovině sympaticky nepředvídatelná skoro-parodie, která sází na divácké obeznámení s pravidly subžánru a nebojí se je zábavně obracet (a nepůsobí to nijak nepatřičně). V druhé polovině a po odkrytí zásadních karet už se ale film přeci jen propadá do vlastního zrcadla a navzdory přetrvávajícímu kvalitnímu řemeslu a nadhledu už nepřekvapí. Hlavní hrdinka je dost přesvědčivý badass, ale z atraktivní postavy (metaforicky i doslova) Hilary Swank se asi dalo vytěžit trochu více a vzhledem k protlačovanému konceptu přepisování očekávání bych zvolil i odvážnější zakončení. Ale v součtu překvapivě pohoda a spokojenost. 65% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Film zkritizoval prezident USA Donald Trump, který označil hollywoodská studia za rasistické a prohlásil, že podobné filmy způsobují chaos a jsou nebezpečné pro zemi. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (tyzmrde)
  • Falošná registračná značka na aute, ktorá sa sa nachádzala pod značkou amer. štátu Arkansas a mala zobrazovať to, že sa dej filmu odohráva v Chorvátsku, bola v skutočnosti v nesprávnom tvare. Poznávacie značky áut registrovaných v Chorvátsku začínajú dvojpísmenovým kódom miest. Značka vo filme mala tvar 12 ZA3-G2. (MikaelSVK)
  • Kvůli zavření kin, v březnu 2020, po vypuknutí COVID-19 pandemie Universal ohlásil, že film bude dostupný online za určitý poplatek. (TheEvilTwin)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama