Reklama

Reklama

Malcolm v nesnázích

(seriál)
  • USA Malcolm in the Middle
USA, (2000–2006), 54 h 14 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Linwood Boomer

Hrají:

Frankie Muniz, Bryan Cranston, Justin Berfield, Erik Per Sullivan, Jane Kaczmarek, Christopher Masterson, Eric Nenninger, Kenneth Mars (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(151)

Obsahy(1)

"Malcolm in the Middle" je sága o chlapcovi - géniusovi a jeho nie až tak bystrej rodine. Jeho rodičia mu pôsobia - chtiacť či nechtiacť - hanbu a problémy. Dokážu mu pekne zavariť. Navyše, jeho traja strelení bratia mu taktiež nepomáhajú, práve naopak, lezú mu poriadne na nervy. Seriál ukazuje, ako si mladý tínedžer poradí, veľmi vtipne, s každým typom problémov - od "lásky" až po "ako vysvetliť mame, že to bola nehoda"... (igirazor)

(více)

Recenze (46)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je to takový klasický stupidní americký rodinný seriál, který se ale všem ostatním vymyká v jedné věci. Tou je humor. Sám jsem byl při sledování překvapen tím, jak je každý díl vtipný a jak moc si dali scénáristé záležet na tom, aby se diváci při u obrazovek bavili. Mrzí mě, že Malcolm není tak známý, protože je lepší, než naprostá většina konkurenčních seriálů. 80% ()

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (7) - 58. ročník (za rok) 2000 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jane Kaczmarek, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Frankie Muniz, 59. ročník 2001 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jane Kaczmarek, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Frankie Muniz, 60. ročník 2002 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jane Kaczmarek, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Bryan Cranston ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Rozjezd slušný, uvidíme, jak dál, jestli nebudu muset hvězdičky ubírat. Některé scénky jsou opravdu luxusní. :-) (Matka rozhořčeně po nálezu ohořelého trika ve WC míse: "Požár? To vážně chcete, abychom s tatínkem museli identifikovat vaše ohořelé mrtvoly podle zubních otisků?" Nejmladší syn vyděšeně: "My půjdeme k zubaři?" :-) ) ()

9alena9 

všechny recenze uživatele

Nedá sa seriál hodnotiť podľa vzhliadnutiu jednej časti.Mne bol tento seriál dosť odporný a to dlhý čas.Ale po niekoľkých dieloch odpozeraných len preto,že nič iné v telke nebolo,sa mi začal páčiť natoľko,že teraz si nenechám,v rámci možností,ujsť žiadny diel.Dokonca niektoré si pozerám znovu a znovu,pretože ich na ORF1 ,alebo PRO7 stále opakujú.Premýšľala som,prečo nie je aj u nás taký obľúbený.Veď napr.Homer Simpson je oveľa odpornejší a predsa je to najobľúbenejšia postava. Malcolm seriál je unikát a to nielen pre silné žalúdky :-)))Keď si na to človek zvykne,musí s úžasom na tváry pozerať,akí debili sú to,až ich začne milovat. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Obdivuju, že si scénáristi dali tu práci a tak dlouho koumali a koumali, až vykoumali tu naprosto bezkonkurenčně nejnesympatičtější famílii jakou jsem kdy viděl - a to myslím včetně toho ksichta co má hlavní roli. Brr... Body se počítají za poměrně originální přístup co do vyprávění, ale když se vám jedna postava vedle druhé fakt bytostně hnusí, těžko být objektivní a docenit vybroušené hlášky, že ano;) Nebo že by fakt nebyly vybroušené a celý seriál stál na tom, že nějaký tydýt má vždycky pauzu na to, aby svůj uhrovitý ksichtík strčil do kamery a zhodnotil, co že mu to zase kdo provedl? Nemám Malcolma rád. Ani Mlékař Dan ho nemá rád. A co je fakt známka kvality - ani Karen nemá Malcolma ráda;) 40% a už ani jeden díl. Nikdy. ()

Galerie (508)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama