Reklama

Reklama

Hudson a Rex

(seriál)
Trailer
Kanada, (2019–2024), 74 h 40 min (Minutáž: 39–44 min)

Hrají:

John Reardon, Mayko Nguyen, Justin Kelly, Craig Arnold, Kristin Booth, Greg Hovanessian, Samora Smallwood, Aris Athanasopoulos, Zarrin Darnell-Martin (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(104)

Obsahy(1)

Detektiv Charlie Hudson (John Reardon) je bystrý a neohrožený vyšetřovatel z oddělení vražd v městě St. Johns. To samé se dá říct o jeho novém parťákovi, který je ale trošku „jiný“. Rex (Diesel von Burgimwald) je bývalý člen speciální psí jednotky. Díky ostrým smyslům tohoto německého ovčáka Charlie nikdy neztratí stopu pronásledovaných podezřelých. Společně vyšetřují zamotané zločiny od únosu, za kterým se ukrývá mnohem složitější spiknutí, až po loupež a vraždu kvůli umění, k nimž došlo ve výše postavené společnosti. Díky Charlieho schopné detektivní práci a Rexovým nepřekonatelným psím smyslům je tato dvojice v boji se zločinem naprosto nezastavitelná… A kanadský krimiseriál Hudson a Rex, který vznikl na motivy legendárního Komisaře Rexe, je nejen napínavý, ale i zábavný. (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (6)

meda2016 

všechny recenze uživatele

30% Sesypeme, co už nápaditě přináší všechny krimi-seriály, a něco z toho vyleze. Hlavně rychlé nápady, rychlá řešení, rychlé schopnosti Rexe a kriminalistů. Ano, něco z toho vylezlo. Zbytečnost šlápla příběhu na krk. ()

j.sorensen 

všechny recenze uživatele

Když pes zahraje líp, než všichni ostatní dohromady, včetně tvůrčího štábu. Jedna jen za tu krásnou čtyřnohou bytost. ()

Reklama

ac1976 

všechny recenze uživatele

Rex verzia Kanada, rasová kvóta splnená, dej tuctový, najinteligentnejší výraz má Rex. Bolo to nutné? 1* za toho krásneho NO. ()

Galerie (821)

Reklama

Reklama