Reklama

Reklama

Euforie

(seriál)
  • USA Euphoria
Trailer
USA, (2019–2025), 25 h 15 min (Minutáž: 50–65 min)

Tvůrci:

Sam Levinson

Hrají:

Zendaya, Hunter Schafer, Austin Abrams, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Alexa Demie, Algee Smith, Barbie Ferreira, Lukas Gage, Maude Apatow, Angus Cloud (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Euforie, dramatický seriál o dospívání, vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří se snaží vyznat v lásce a přátelství ve světě drog, sexu, traumat a sociálních sítí. V čele hereckého obsazení stojí herečka a zpěvačka Zendaya. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer

Recenze (208)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Euphoria je povedený dekadentní seriál z prostředí střední školy, který je zobrazen v nejsvětlejším, ale zároveň v nezvrácenějším světle. Letos se seriálům neskutečně daří a tenhle hit se bude řadit mezi letošní TOP 5. Každý díl se věnuje jedné postavě ze školy a úvodních 10 minut patří vždy k highlightu celého seriálu. Probírá se zde tématika drog, problémy dnešní digitální doby i dospívajících lidí, sexuální scény připomínají kolikrát Porno a věřte, že i Rkové filmy nemají tolik odvahy jako Euphoria. Většinu postav si divák velmi oblíbí a téměř po každém díle si odnášíte mírnou depku s pocitem, že po tomhle dítě vlastně nechcete. Solidní, realistické, depresivní, halucinogenní, odvážné, depresivní a erotické. To vše s úžasným soundtrackem, svěžím vizuálem, parádními hereckými výkony a trefnými dialogy. 85% ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Extrémně vyšponovaná deprese, kde sex je depresivní záležitost a láska pošetilost. Pro úzkostné odpůrce společenského pokroku v emancipaci menšin bude tento seriál solidní středověkou torturou. Místy mě hodně nepříjemně udivil špatný překlad v oficiálních HBO titulkách, to ten překlad nikdo nekontroluje? ()

Reklama

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

První dva díly mi totálně vyrazily dech a myslela jsem, že to nerozchodím. Tohle bylo i na mě dost silný kafe a že já vydržím ledacos :-D s každým dalším dílem to ale bylo nudnější a nudnější, příběh povrchní, nic se nedotáhlo do hloubky, natož do konce. Spoustu zbytečných scén a čas se vlekl a já si jen říkala, ať už to skončí pro boha... takže na druhou sérii se nejspíš chystat nebudu, tenhle seriál nemá víc co říct. A když se ohlédnu zpětně, ani žádnou pořádnou zápletku neměl (jak říkám - plítký příběh) ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 80% Zendayu jsem doposud bral jako holku jen pro disneyovské filmy pro rodiny s dětmi, ale po tomto seriálu mě přesvědčila, že skutečně hrát umí a zamiloval jsem si ji. V jejím výrazu je cosi přitažlivého. Ale k seriálu. Stále se to ve mě míchá a nevím, zda jsem byl spokojen. Taková drsnější a temnější obdoba seriálu 13 Reasons Why. Příběh se nebojí mluvit o sexualitě zcela otevřeně. Ano, chápeme, co tím tvůrce chtěl říci - děcka to mají občas těžké a proto se uchylují k věcem, které jim život buď zjednodušší nebo zlepší. Jo, dneska bych už dítě být fakt nechtěl. Zajímavé zpracování. Konec neuzavřený, ale druhá sérka je potvrzena, tak uvidíme, kam to nakonec bude směřovat. Nemohu říci, že by si mě seriál nedokázal zaháčkovat, i když u některých scén jsem měl chuť sledování ukončit. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

Po prvej sérii by som nemal problém ísť na maximálne hodnotenie, ale druhá polka druhej série ma neskutočne frustrovala. Dúfal som, že sa tak originálny seriál vyhne neduhom typu flasbacky. Nehovorím o jednom, dvoch, ale o vyslovene nosnom koncepte. Ten ja považujem vo väčšine prípadov za čistý podvod na divákoch. Tiež zasadit dej do divadelnej hry ktorá sa prelína s realitou? Nie, záver druhej série sa nepodaril. Dovolím si ten luxus a zostanem na stále výborných 4/5, ako celok si to Eufória stále zaslúži. (7/10) ()

Galerie (346)

Zajímavosti (30)

  • Natáčanie v lunaparku počas štvrtej epizódy trvalo 6 nocí. (CroSsicek)

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

28.03.2023

Kabelovka HBO se nedávno rozloučila s první sérii seriálového hitu The Last of Us, už nyní ale diváky přivítala závěrečná sezóna oceňovaného dramatu Boj o moc, ještě v letošním roce nás pak čeká… (více)

Reklama

Reklama