Reklama

Reklama

Clownface

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Morholt 

všechny recenze uživatele

V podstatě je to o tom, že po městě pobíhá kašpar ve špinavym nátělníku a sem tam někoho majzne sekyrou, nebo kuchne košerákem. Nic proti. ostatně hromada výborných slasherů má premisu dost podobnou. jenže tohle bylo tak špatně natočený a tak příšerně zahraný, že by se na tom dalo vyučovat, jak se to nemá dělat. Na druhou stranu je tak blbý, až to člověku nedá a vydrží se na to dívat. Jinak souhlas s Kudlym. Zrzka dobrá (ne jako herečka) a ještě bych k pozitivům přidal relativně povedené odříznutí kusu obličeje. Za to těch 10%. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatok, nie je to o klaunovi zabijakovi. To len režisér, scenárista a i herec v jednej osobe má veľmi bujnú fantáziu. Ten face by mohol patriť k Texaskému masakru, ale určite nie, ku klaunom, nechapem už len ten samotný názov a dianie vo filme, to už vobec nie. Jedine ma mrzí, že som pri pozeraní tohto filmu nemal palacinky alebo dolky, toľko džemu, ktorý bol tak zbytočne použitý, mi ho bolo fakt ľúto. Od začiatku až po koniec je tu len trápnosť. Žiadny premrhaný potenciál, tento film nemal vzniknúť, naozaj nechapem, prečo a pre koho sa tak stalo. Hnusná maska, gore žiadne, keď nerátam tu marmeládu, herci otrasní a po obsahovej stránke, tiež príšerne klišéovitá záležitosť, bez čo i len jedného zaujímavého momentu. Išiel som do tohto mega projektu s tým, že to bude kurevsky zlé, ale aspoň sa trocha zabavím. No bolo to kurevsky zle, ale nezabavil som sa. Naposledy som odpad dal 30.10.2019 a to 47 Meters Down: Uncaged a ten má iritoval o niečo viac, takže tú sa prikloním aspoň k tej 1*. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Takhle podobně by asi dopadl pokus o Slasher u nás, kdyby ho natočil třeba Magnusek, za podpory televize Nova s hercema z Ulice. Gore tak amatérský, až jsem se musel občas smát, jak to bylo vtipný a do toho ten 50 kilový zabiják s pupkem a maskou, která trvala vyrobit 45 minut dětem v první třídě na výtvarce, fakt jakože sranda. O jaký "Horor" půjde, už zjistíte v prvních minutách, kde Clownface rozmašíruje první oběť tak, že jí začne téct jahodový džem z pusy a do toho frajerka, která se na to všechno dívá, bez jediný hlásky, no myslel jsem si že toho neskutečnýho zabijáka snad ještě vykouří a nastaví mu, protože ta rychlovka deset minut nazpátek, stejně za moc nestála. Hvězda za tu šukézní zrzku a za to, jak to bylo všechno tak krásně trapný a levný. (Full HD, 1. hodnocení, 1. komentář) ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský trash natočený někde za 5 euro s vrahem oblečeným skoro celý film v bílém tílku, který má panděro a klaunský ksicht. Na začátku zabije chlápka a unese jeho přítelkyni co na tu vraždu hleděla (už jí chyběly jen ty vějíře co mají mažoretky a fandí přitom jak blbě na to hleděla). Po roce začne vraždit zase bohužel na další vraždu si musíme minimálně 30 minut zase počkat a mezitím posloucháme kecy dvou pizd a sledujeme jejich práci v kavárně. Vraždy jsou příšerné a amatérské a o hercích škoda mluvit vypadá to jak kdyby si ´´režisér,, odskočil někde do bordelu a najal bandu šlápot. Na konci si ten vrah nasadí bundu a zaskočí na jakousi párty a začne to tam vraždit ve velkém což by zasloužilo hvězdu akorát to by na něho ty oběti nesměly čumět jak na svatý obrázek. Plus pouze za tu zrzku bohužel/bohudík na hvězdu to není. P.s. trvalo mě to přes hodinu najít někde odkaz kde to stáhnu (momentálně je to už na známých uložištích) P.s. 2 při tom podřezání si můžete všimnout, že ten chlápek krvácí ještě dříve než ho začne podřezávat tomu říkám amatérismus , když už nemám na takové triky prachy tak to aspoň zakryju ať to nevypadá tak blbě. ()

Reklama

Reklama