Reklama

Reklama

Voyagers - Vesmírná mise

  • Česko Vesmírná mise (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V roce 2063 Zemi sužují nemoci a sucho. Šanci na záchranu lidstva vidí vědci v kolonizaci jedné vzdálené planety. Ze Země odstartuje raketa se speciální misí. 30 chlapců a dívek, narozených ze zkumavky, bez rodin, je vychováváno v izolaci vesmírné lodi a připravovaných na život ve vesmíru. Pravidelnými dávkami speciální drogy jsou zbavováni veškerých emocí a pocitů. Nikdo z nich netuší, že mají pod dohledem posádky v průběhu letu dospět a zplodit potomky. Nikdo z nich netuší, že cesta bude trvat 86 let a oni tedy domov nikdy nepoznají... Když několik z nich odhalí tajemství mise a účinky drogy, rozhodnou se vzepřít. Izolace uprostřed nekonečného vesmíru probouzí vztek, chtíč, nenasytnost a strach. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (170)

verbal 

všechny recenze uživatele

Vysaďte takhle partičce sociopatických zkumavkových juvenilů brom, a než se nadějete, máte z Vesmírné odysey 2063 Vesmírný swingr 1 a urputné prvoplánové šermování poďobanců šulínkama o to, kdo bude nejhustší hormonální alfasameček, k nimž mucholapku rozhodně potřebovat nebudete. Neil v podstatě jen povrchně uplácal svého jmenovce Hama, tedy rychlejedlou, sterilní, umělohmotnou, insta-ntní a polymery dochucenou náhražku jídla, do které prostě pomlel vše, co mu přišlo pod ruku, ať už to bzučelo, štěkalo nebo začínalo na Vesmír-. Vychovatel Kolín s permanentně strnulou pohřební grimasou tam byl akorát tak do počtu a protekční obsazení hlavní „hrdinky“ naprosto prkenným přestřikem domácího tyrana a pizizubé francouzské obludy tomu taky dvakrát nepřidalo. Opravdu jsem váhal, jestli tomu napálit spermatem ulepenou dvojku nebo hóóódně opruzenou trojku. Ovšem paxem si všiml soudruha vyvažovače Zadka99, který záměrně nadhodnocuje, i když jako obvykle postrádal Cunta, tudíž do nakonec podhodnotím, abych vyvážil buzeranta. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Neil Burger /Iluzionista, Vsemocny/ natocil vskutku vyborny film o zle. Paradoxne neprichadza z vesmiru ako nejaka bubu intergalakticke zlo /tusim to bolv Lige Spravedlnosti/, ale to zlo je zakodovane  priamo v ludoch. pretodavam tak vysoke hodnotenie. Rezia Neila Burgera je vskutku vyborna, vyzera to byt zatial jeho najlepsi film. Kulisy namakane, posobivo vyzerali aj vonkajsie exteriery.  Trochu zamrzi absencia logiky - najma u poniektorych postav a bolo by divakom treba dovysvetlovat par scen, u ktorych som tapal. Aj tak vsak dam vysoke hodnotenie  77 % ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Byl jsem mile překvapen, že navzdory zdejšímu nízkému hodnocení a mladé herecké sestavě se jedná o více méně zdařilé sci-fi, které by se klidně mohlo jmenovat Lord of the Flies in Space. Neil Burger dokázal vytřískat potřebné emoce, solidní atmosféru a místy se jedná o prakticky dokonalou ukázku toho jak šikovný a talentovaný tvůrce dokáže poutavě točit. Neil Burger se pro sci-fi zkrátka narodil. Tenhle film určitě hodně pozvedl. 60% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Je to takové mdlé. Všichni tu hrajou tak nějak bez zápalu, strojově...takže jsem čekal finální rozuzlení, že jsou roboty. Logika hapruje (loď na záchranu lidstva a tlupu mimin hlídá jeden dospělý? vážně? - byla klika že se Farellovi nestalo něco dřív) a celkově ten přerod v divokou tlupu bez pravidel dost nepravděpodobný. 5/10 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dívat se na to, jak na lodi, která 86let "putuje vesmírem" ke vzdálené planetě by mohlo být zajímavé...Pokud ta loď není plná puberťáků, kteří přestanou ve 14ti letech pít vodu, která obsahuje látky, která jim tlumí jejich pubertální pudy :D Divím se, že se jich tam nepozajíbelo víc...Jako vážně jsem cca od půlky filmu čekala větší vraždění a docela mě mrzí, že na to nedošlo..Nicméně - myšlenka - jakože vize celého filmu - super - to se mi líbilo, ale bylo to podané tak "nezajímavě"... Zajímavý projekt, pokud od narození neznáte nic jiného než "uzavřený" svět mimo realitu - takže neznáte slunce naživo, vzduch, řeku apod..tudíž vám to logicky ale právě nemůže chybět...v tom to bylo dobře vymyšlené ;) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Za VFX efekty ve snímku je zodpovědné pražské postprodukční studio UPP. (EndyseQ)
  • Natáčelo se v rumunské Bukurešti. (BMW12)

Související novinky

Dva zajímavé akční filmy na obzoru

Dva zajímavé akční filmy na obzoru

25.06.2020

V Hollywoodu se čerstvě rozdávaly nové projekty a dva z nich teď přistáli v rukou velice šikovných režisérů. David Leitch (John Wick, Deadpool 2) se upsal režii snímku Bullet Train pro Sony Pictures.… (více)

Reklama

Reklama