Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Šestidílné drama Roky a roky sleduje zaneprázdněnou manchesterskou rodinu Lyonových. Daniel si bere Ralpha. Stephen a Celeste se bojí o své děti. Rosie uhání nový objev. Edith už nebyla celé roky doma. A všem jim vévodí panovačná babička Muriel. Když se všichni jedné zásadní noci v roce 2019 neodvratně spojí, příběh se přehoupne do budoucnosti a sleduje životy a lásky Lyonových v průběhu následujících patnácti let. A že je na co se dívat! Tato úzce semknutá rodina prožívá všechny naše obavy i naděje. Společnost je vášnivější, rychlejší a šílenější. Bouřlivé zvraty v politice, technologiích a vzdálených válkách mají přímý vliv na Lyonovi a realitu jejich všedních dní. Ti se na pozadí toho všeho musí zorientovat ve svých nadějích a obavách v domnění, že obyčejná rodina nedokáže změnit celý svět. Nebo snad ano? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantasticky vtahující, od konce prvního dílu až nesnesitelně mrazivá šou. Rokům se daří to, co těm nejlepším epizodám Black Mirror. Dostat vás přímo tam. Uvěřit tomu všemu. A navzdory řadě perfektních silnejch scén, ta nejsilnější se odehrává u stolu. V závěrečný epizodě, v monologu perfektní Anny Reid. Tohle všechno je totiž naše vina. Nebo, ehm, může bejt. ()

Revanko 

všechny recenze uživatele

Miniséria o politicko - dramatickej réžií, ktorá zpravu nezaujme, avšak po viacerých častiach to pohltí človeka. Lydia West je bezkonkurenčná a to, ako hrá svoju postavu dospievajúcej dievčiny zasobujúcej modernými pi*ovinami je neuveriteľné. Chcel som dať 4 hviezy, ale Lydia to zmenila na 5!!! Už tu také dlho nič nebolo. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"Pamatujete, když nám zprávy přišly nudné?" Jedna britská rodina v utahující se smyčce klimatických změn, ekonomické krize, nových technologií, migrace, fake news a vzestupu populistů vedoucích zemi rychle směrem k policejnímu státu a koncentrákům. Znepokojivé a depresivní, o to víc, že je to vše divákovi víc než povědomé a rodinka je sympatická a v druhé půlce jsem si nad jejími osudy i pobrečel. Na konci to ale šlo trochu moc do sci-fi. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Piate cez deviate, prekombinovaná stupidita, ktorá ma ničím nezaujala. Máme tam černochov, gayov, lesby, prisťahovalcov a kripla, ktorí boli všetci vykreslení v dobrom svetle, aby sme náhodou neboli homofóbni a xenofóbni rasisti. Bola to skrátka trápna blbosť. A to na konci s prenosom duše pomocou zaznamenania spomienok  - z tej patetickosti a dlhej stopáže sa mi chcelo zvracať. Navyše tá téma bola už dávno predtým použitá v Black Mirror už neviem v akej časti. Dobrí herci, to je všetko. Radšej mohli mrhať talentom na čosi iné. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ambiciózny počin charakteristický snahou o pomerne autentické vykreslenie blízkej budúcnosti nášho sveta. Sem tam trpí nie príliš šťastnými dramaturgickými rozhodnutiami, rovnováha medzi politikou, science fiction stránkou a vzťahovou rovinou mohla byť lepšie zvládnutá a robiť seriál s podobnými časovými skokmi skrátka vždy prinesie zopár logických nedostatkov. Ten najväčší je možno fakt, s akou zarputilosťou stojí rodina za priateľom svojho syna, tu by práve na povrch vyplávali skôr čisto subjektívne pocity, ako sme videli u Stephena. No a som rád, že tvorcovia aspoň do záverečnej časti zapojili predpoklad nejakej tej nebezpečnej globálnej epidémie. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (1)

  • V jednej z epizód spravili tvorcovia zo Slovákov kšeftárov s orgánmi a nelegálnymi biotechnologickými zákrokmi. (krasomama)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama