Reklama

Reklama

Motherland: Fort Salem

(seriál)
  • USA Motherland: Fort Salem
Trailer
USA, (2020–2022), 21 h 16 min (Minutáž: 42–50 min)

Tvůrci:

Eliot Laurence

Hrají:

Taylor Hickson, Ashley Nicole Williams, Jessica Sutton, Kelcey Mawema, Micheal Doonan, Amalia Holm, Demetria McKinney, Evelyn Chew, Shalyn Ferdinand (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Motherland: Fort Salem sleduje Raelle Collar (Taylor Hickson), Abigail Bellweather (Ashley Nicole Williams) a Tally Craven (Jessica Sutton), tři čarodějky, které jsou povolány do americké armády, kde jsou následně i cvičeny, aby byly schopné ochránit svou zemi. Seriál se odehrává ve světě ovládaném ženami, ve kterém Amerika ukončila pronásledování čarodějnic před 300 lety během čarodějnických procesů v Salemu. Svět se ocitá v rozporu s teroristickou organizací zvanou Spree, což je čarodějnická odbojová skupina bojující proti odvodům čarodějnic. (M__)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Jouzi.Ef 

všechny recenze uživatele

Komentářům typu: "to tady ještě nebylo", nerozumím. To, že natočím seriál o tom, jak se žerou hovna, ještě neznamená, že se jedná o zábavu, i když to tu ještě nebylo. Seriál je opravdu zajímavým bizárem. Jedná se o projekt s absolutně nevyužitým potenciálem a minimálním rozpočtem. Zápletky se zde táhnou asi jako děj v seriálu Ulice - čili nekonečně dlouho a celkově moc nedávají smysl. Dementní podupávání do země místo tleskání vás bude srát po celou dobu sledování a pokaždé, když budete tohoto aktu svědkem, na vás bude pravděpodobně čekat dost nepříjemná otázka, kterou si prostě musíte položit - na co se to do píči koukám? Vzhledem k povaze seriálu asi ani nemusím zmiňovat politickou nitku - když už se na tohle jdete koukat, tak trochu musíte počítat s tím, že se bude jednat o propagandu nového světového řádu, čili women power, black woman president, a tak dále, a tak dále... znáte to. ()

M__ 

všechny recenze uživatele

„Let us begin.“ // Úplně jiný svět. Úplně jiná realita, kde již čarodějky nejsou upalovány za své schopnosti, ale jsou cvičeny a brány jako hrdinky, které ochrání milovanou Ameriku. Když si člověk v hlavě přepne, že je to smyšlená realita a bere v potaz pravidla která platí tam nikoliv tady, začne to být vlastně velmi příjemná podívaná. Skvěle vybrané herečky do hlavních i vedlejších rolí, zajímavý příběh a poutavá kamera. Eliot Laurence vymyslel originální seriál, který se každou sérií stává lepší a lepší. Promyšlené dílo, které kloubí hned několik žánrů naráz, a nikdy ne špatným způsobem....zároveň je to bohužel věc, která se hrozně snadno kritizuje. 90 % ()

Reklama

vlkove 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná. Zařadila bych to rozhodně mezi ty díla, která se snaží protlačit feministické myšlenky, tím že do seriálu jsou zakomponovány hlavně silné ženské hrdinky. Líbí se mi celková idea seriálu, zpracování však někdy pokulhávalo. Děj mi občasně přišel rozvláčný. Co mě hodně nebavilo, tak to byly scény s uskupením Spree, ty byly obzvláště nudné a děj nikam moc neposouvaly. Celkově je to takový lepší průměr. Pokud tedy stojíte o silné hlavní hrdinky, originální příběh o novodobích čarodějnicích a máte rádi seriály typu Winx Saga: Osud, tak směle do toho. Asi bych seriál spíše doporučila mladším ročníkům. 🎬🎬🎬🎬 ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

Bosorka Thatcherová,  HBO verzia Bibi Blocksberg a Striga Blažková Ultrazvedavá sú tri supernaturálne tenoristky v uletenom fantasy seriále o tom, že USA by boli takmer rovnaké, aj keby im vládly ženy. Nastavte si slúchadlá na nižšiu hlasitosť a hlavne o tom nepremýšľajte. Potom je to sranda. ()

rostsoft 

všechny recenze uživatele

Čekal sem průser, ale nakonec to bylo dobré. Zajímavá myšlenka a zajímavé téma. Čarodějky jako armáda, to tady ještě nebylo. Dobrá zábava, žádná nuda. Trochu nechápu to jejich debilní podupávání, to bylo od autorů fakt trapný. ()

Galerie (322)

Zajímavosti (4)

  • Seriál se natáčel převážně v kanadském Vancouveru. (M__)
  • Když se Taylor Hickson ( Raelle) po natáčecím dnu (16. 11. 2021) vracela domů, ona a její řidič měli autonehodu. Nic vážného se jim naštěstí nestalo, a tak se Taylor brzy po zotavení mohla znovu vrátit k natáčení. (M__)
  • Taylor Hickson (Raelle) se stále zotavovala z autonehody, a proto ve scéně, kde má Tally (Jessica Sutton) vizi o Raelle, ji nahradila její mladší sestra. Druhý záběr na obličej byl pak točen o měsíce později, když už byla Taylor v pořádku. (M__)

Reklama

Reklama