Reklama

Reklama

Stumptown

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2020), 12 h 49 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Jason Richman

Předloha:

Greg Rucka (komiks)

Hudba:

Tyler Bates

Hrají:

Cobie Smulders, Dusty Sorg, Tantoo Cardinal, Cole Sibus, Adrian Martinez, Camryn Manheim, Michael Ealy, Jake Johnson, Jon Bass, Blu Hunt, Toby Levins (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Dex Parios (Cobie Smulders) má tak trochu problém s hazardem a dluhy s ním spojené, a k tomu se musí postarat i o svého mladšího bratra Ansela (Cole Sibus). Moc jí nepomáhá ani to, že si nedokáže udržet stálou práci. Rozhodne se tedy využít své schopnosti bývalého mariňáka v Afghánistánu, kde také pracovala jako vojenský zpravodaj, a stává se soukromou vyšetřovatelkou, která řeší problémy, do nichž se policie nemůže zapojit. Pomáhají ji detektiv Miles Hoffman (Michael Ealy) a její dávný přítel a majitel baru Gray McConnell (Jake Johnson). (M__)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

M__ 

všechny recenze uživatele

Další věc u které moc nechápu celkové hodnocení, ale co už. Za mě rozhodně překvapení, a to v tom nejlepším slova smyslu. Je to vtipný, zajímavě natočený, prostě to baví a Cobie Smulders se do této role hodí jako nikdo, vlastně i díky ní jsem se na to začala dívat a rozhodně nelituju. I hudba je tu perfektní, třeba když Smulders prohání někoho na koloběžce při songu Maniac. Dobrá atmosféra, která to celé ladí trošku do ponurých barev, což se hodí. Minulost, která se pomalu dere na povrch a ukazuje zranitelnost, to všechno dodává seriálu na kvalitě, proto dávám zasloužených 80 %. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela nudná záležitost, dobrá tak akorát na deštivé odpoledne plné prádla na žehlení. Vzdala jsem to po pěti dílech. Není to propadák, ale velmi tuctová záležitost s absencí dobrých herců, hlavního tahouna. Hlavní protagonistka je nesympatická kravka, záporáci trapní. ()

Reklama

Galerie (551)

Reklama

Reklama