Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martyho otec se odmítá smířit s nezodpovězenými otázkami. Když mu nedokáže pomoct ani policie, pouští se do vlastního pátrání. (MALL.TV)

Recenze (5)

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál #martyisdead naplno ocenia len ľudia (ako ja) ,ktorí ucítili kyberšikanu na vlastnej koži. Ak mám ,ale hodnotiť epizódu ,ide si to stále svojím volným tempom a atmosférou ,ktorá stále priťahuje a so zvratmi ,ktoré fungujú. Čakal som ,ale niečo trochu inovatívnejšie....asi sa dočkám az neskôr. 75% ()

cdome.82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je těžký hodnotit - v rámci seriálu? Tento díl byl krapet lepší, než předchozí. Ale co s ním? Byl lepší v rámci český, podobně zaměřený tvorby? Wut? V rámci světový tvorby? Víc wut, než má deficit český republiky nul. V rámci internetovejch televizí? WUT^2. Pavla Soukupa mám docela rád za jeho předchozí kraťasy, kde dokáže být opravdu výraznej a výpravnej na milimetru filmu, ale tenhle příběh spíš cintá. Ono to vypadá jako instruktážní filmy, který nám před 20 lety pouštěli na gymlu, akorát tam tehdá nebyl facebook v hlavní roli. Na druhou stranu, tehdy to dokázali sestřihat na únosných 10+ minut. Uznávám, že je spousta lidí, kteří si kyberšikanou prošli a z jejich pohledu je to naprosto přesný - otázka je, kolik a jaký informace to předává dál. A jestli je ten skvělej účel opravdu pochopenej tou správnou cílovkou. ()

Reklama

Reklama