Reklama

Reklama

Rodiče

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2020–2023), 15 h 5 min (Minutáž: 22–27 min)

Hrají:

Martin Freeman, Daisy Haggard, Jayda Eyles, Vihaan Patel, George Wakeman, Stella Gonet, Shvorne Marks, Anna Wilson-Jones, Alun Armstrong, Patrick Baladi (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Nový komediální seriál Rodiče zkoumá paradox, který každý rodič dobře zná, i když to nikdy nepřizná – za své děti byste bez váhání položili život, ale často je také máte chuť zabít. Martin Freeman ztvárňuje hlavní roli starostlivého otce Paula, který zjistí, že není tak docela mužem, za jakého se vždycky považoval. Jeho partnerkou ve zdolávání závratně strmého kopce zvaného rodičovství je Ally (Daisy Haggardová), majitelka nahrávacího studia, která dokáže Paula rozesmát a také zvládá svým dětem číst a přitom u toho spát. V této upřímné a nepřikrášlené komedii se Paul a Ally snaží zvládnout práci na plný úvazek, stárnoucí rodiče, hypotéku, manželské rozepře i nezáviděníhodné překážky, které jim do cesty klade výchova jejich dvou malých dětí Luka a Avy. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (14)

BaT_M 

všechny recenze uživatele

Hrozně suchej seriál se suchým britským humorem, kterej krom výjimek jako Top Gear/Grand Tour či Misfits úplně nemusím. Po čtyřech epizodách jsem to vzdal. Asi hold nejsem cílovka. Martin Freeman je sice tahoun seriálu, ale jen on bohužel nestačí. Ale jestli jste zoufalej rodič, co má rád britskej humor tak směle do toho, pravděpodobně se v tom najdete a bude vás to bavit. Za mě 30%. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nó po pravdě dávám tři hvězdy za Freemana a první půlku. Pak se to už začalo zadýchávat. Vadily mi ty neustálé omluvy, jen aby se náhodou někoho (hlavně žen) něco nedotklo. Na hony je tu cítit ta nesnesitelná korektnost, což v mém překladu znamená pokrytectví. Hodně vtipných hlášek, ale brzy to omrzí. ()

Reklama

Janega 

všechny recenze uživatele

Martin Freeman rieši bežné radosti i starosti so svojimi deťmi, no rieši ich dosť excentricky. Správne je tam niekoľkokrát poznamenané, že prístup rodičov sa mení generáciami, a to čo sa kedysi riešilo bitkou po zadku, dnes z toho robia ťažké psychologické dilemy. Niekedy to však tvorcovia seriálu tak preháňajú, že buď sami nemajú deti, a tak nevedia, ako to bežne chodí, alebo oni ako rodiča niekedy tak pošahane riešia problémy. 2. séria mi príde lepšia. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý podľa mňa nedokázal vytvoriť nejaké puto medzi divákom a postavami. V podstate mi boli ukradnuté, nikomu som nefandil. Navyše Daisy Haggard je typická Angličanka s vysušenou kožou, ono to už tak totiž býva, že Anglosasky začínajú prudko starnúť hneď po tridsiatke, to asi z toho fetu. Veľmi málo vtipné, suché, ale nejde o suchý humor ani suché víno. Proste bez šťavy. ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Hurá, komedie a já se skutečně zasmál! Breeders ale nejsou trapnej humor rodičů reagujících na nezvládání výchovy nebo rozmazlený caparty, celkově nahlíží na vztahy v rodině i vliv práce na život v ní, kariéru, kouká i vzad a zhodnocuje a doplňuje vážností, ale krátký formát, chytré dialogy s pointou a super charaktery vč. výtečných herců ve mě zapnul čudlík s očekáváním další sérky. ()

Galerie (320)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama