Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Promyšlené to bylo docela dobře, jednotlivé dílky do sebe zapadají, i když těch absurdních situací je až trochu moc. Co mi ale vadilo, bylo to, že u filmu sem stále netušil, jestli je myšlen vážně, anebo ne. Také začátek byl slabší, než se začal vyprávět děj z pohledu dalších a dalších osob - druhá polovina je tedy výraznější svižnější a zábavnější. Závěr je pak očekávané vyústění toho, co už všichni vědí a čekají. I když se nedá upřít dávka originality, k lepšímu hodnocení mi ještě něco chybělo. Možná zručnějšího režiséra. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé střípky do sebe postupně zapadají skvěle, to jo, i když občas mám pocit, že to časově a místně až tak nevychází. Je fajn vidět Patricka Swayzeho, i když nemá moc velkou roli. Ale celkově mi film přišel takový nijaký - ok, ta časová shoda nám nakonec docvakne, možná trochu zamrazí, ano, hříchy byly potrestány... Jenže mne by zajímalo, jestli ti kluci taky byli nakonec nějak potrestaní, jestli stihli dojet do nemocnice, jestli se najde kulečníková koule a co se z toho vyvodí, jak se ta holka seznámila s tím opilým hejskem nejspíše z vedlejšího města, a jak to, že o něm její rodiče nevěděli, taky mi tam trochu hapruje ten vztah jejích rodičů, a co šerif, rozmotal to klubko...? A takových nedořečeností tam bylo víc, což mne mrzelo. Ale jo, sestavené je to pěkně. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola jazda. Pamätám si na to akoby to bolo včera a pritom som to videl prvý krát asi 10 rokov dozadu. Keby sa dalo pridať do obľúbených filmov 50 kúskov, dal by som tam aj tento. Skvelá snímka. Veľmi zaujímavo a originálne spracovaný film s niekoľkými navzájom sa prepletajúcimi príbehmi kde "to" zapadá k "tomu" a odkrýva "tamto". Človek to musí vidieť. Herecké obsadenie je tiež dobré. Nezostáva než odporučiť ak vám nevadí čierny humor, pretože toho je tu nutná dávka. Je to úplne skvele spracovaná a nastrihaná prehliadka. Podľa mňa by sa to malo kategorizovať medzi kultové filmy. Film má úplne perfektne zmiešanú zápletku. Je dokonale detailný a aj napínavý a podporuje vašu fantáziu a váš mozog premýšľať a dedukovať - teda pokiaľ to vidíte prvý krát. Pokiaľ ale po viackrát, tak už sa skôr bavíte a viac si užívate detailov. Film odporúčam všetkým, ktorí chcú detailne vyplniť kúsok svojho voľného času. Inak tento film ma uchvátil hneď na prvýkrát. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Tahle noc byla ku*evsky zkurvená a já bych se jí nikdy účastnit nechtěl. Za prvé skvěle napsaný scénář, všechno do sebe krásně pasuje. Za druhé skvělý herci. Za třetí se od většiny filmů s propletením osudů liší v tom, že tohle se děje teenagerům, všechno se sere a jsou zde odlehčené scény na usmátí, tudíž to koncepčně není postaveno vyloženě na vážno. A tím to mělo skončit, jenže je tu za 4.! ZA 4. je tu nehorázně zku*vený konec, který totálně vysírá a já mám sto chutí dát 3*. Divák sice ví jak to bylo, ale mě konkrétně zajíma, jak to celé dopadlo, jak se to vyřešilo! Ať už se do toho tvůrci zamotali a nevěděli jak dál, nebo neměli odvahu to dokončit, nebo to tak prostě chtěli, tak je to na úder! Nakonec dám 4*, teda konkrétně 3,5*, protože celá ta podívaná je skvělá, ale schází tomu 20 minut konce... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když se k nějakému titulu po létech vracím, zpravidla předpokládám, že své původní hodnocení poněkud snížím, protože tempus fugit a tak. V případě tohoto snímku jsem ale hodnocení zvýšil na maximum, protože čas, který zatím uběhl, jen přispěl k mé dobré náladě. Když jsem tam všechny ty mlaďochy viděl, přispělo to k mému zážitku z filmu- teprve teď byl dokonalý. Rozesmál mě vlastně už distributor výběrem českého názvu, protože se nedržel při zemi a šel do toho naplno jako Michelangelo, když vyhrál konkurz na Sixtínskou kapli. Ale zpátky k filmu- mám rád snímky, v nichž se rozjede x dějových linií, které se pak v jednom bodě protnou, a když obsahují navíc černý humor v množství větším než malém, bývám i nadšený. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)
  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)

Reklama

Reklama