Reklama

Reklama

Žít se sebou

(seriál)
  • USA Living with Yourself (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Citově vyprahlý Miles podstoupí v lázních v obchodním centru podivný rituál. Když se probudí, zjistí, že je nahrazen lepší verzí sebe sama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd je výborný herec. Zbytek obsazení se také moc povedl. Příběh není moc originální, ale je rozhodně originálně natočený a byla by to byla pětihvězdičková jízda, nebýt toho konce. Konec série to celé totálně zabil a teď trochu doufám, že 2, série se nedočkáme. Protože další You Me Her fakt nepotřebujeme. 4* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne zrovna originální nápad,ovšem poměrně originálně zpracovaný.Ještě snad v žádném filmu/seriálu který se dotýkal klonování u mě nevyvstávalo tolik otázek.Je nevěra když se váš partner vyspí s vaším klonem?Co kdy zabiju svůj klon?a další a další...Rudd je dobrý herec a tady zvládnul obě polohy velmi dobře.Hlavně "originálního" Milese,kterého jsem střídavě litoval a nenáviděl.Snad jen ten konec byl takový prdelní a mohli si ho tvůrci odpustit...70% ()

Reklama

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Bylo až neuvěřitelné, jak si Paul Rudd tu dvojroli dával. Opravdu jsem měla pocit, že se dívám na dva vizuálně velmi podobné, ale jinak ve spoustě aspektů odlišné lidi, věřila jsem, že jsou to dva Milesové v odlišné životní fázi, s jinými zkušenostmi, "opotřebovaností", náladami, energií. Takže hlavnímu herci (dvěma hercům?:D) bych za skvělý výkon dala bez váhání pět. A pochválila bych třeba i Aisling Beu, na kterou jsem teď vlastně narazila asi úplně poprvé a má podle mě velmi zajímavý herecký projev (a sexy hlas:D) - v její kůži jako Kate bych se každopádně chtěla ocitnout ještě o něco méně než v kůžích obou Milesů. Pokud jde o obsah, mám bohužel podobně jako řada dalších komentujících pocit, že se z mimořádně zajímavého námětu dalo vytěžit mnohem více. Trochu to na mě působilo tak, jako že si tvůrci moc nevěděli rady s tím, jak naložit s různými otázkami visícími ve vzduchu, tak to radši nechali tak nějak volně plynout bez hlubšího pohrání si se zápletkou, s charaktery postav, spoléhaje na výborného Rudda, přičemž s přibývajícími minutami se ten zajímavý námět prostě chtě nechtě okoukával a ani herci to nezachránili. A v tomto trochu rozplizlém a neuzavřeném duchu se to bohužel i celé ukončilo. 60 %. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tady měl někdo skvělej nápad, ale nakonec ho bohužel nedokázal pořádně uchopit. Od třetí epizody příběh drhne, a pak upadá do nenapínavé nudné slátaniny s podivným zakončením. Paul zahrál obě role velmi dobře, ale já se nemůžu zbavit pocitu, že z toho přes všechnu tu snahu nakonec stejně vyšel jako suchar. Tři hvězdičky za Piňa colada song, pro ten mám velkou slabost. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd? Toho chlapa já prostě žeru! Ať už jeho horší, nebo lepší verzi, peckovní jsou oba. Vždy, když to začne trošku sklouzávat, přijde s nějakým gestem, nebo hláškou a mně se zase líp dýchá. Ideální, pohodová a hlavně inteligentní oddychovka, kterou nelze jinak, než vřele doporučit. Konec, nekonec. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Miles Elliot v seriáli niekoľko krát spomenie, že sa narodil v New Jersey, rovnako ako jeho predstaviteľ Paul Rudd. (belinko)

Reklama

Reklama