Reklama

Reklama

Blue

(seriál)
  • Austrálie Bluey
Trailer

Série(3) / Epizody(154)

Obsahy(1)

Blue je modrá, čilá šestiletá fenka, která si ráda hraje a z každodenních činností si umí udělat pořádnou zábavu. Tím rozvíjí její představivost a mentální, fyzickou a emocionální odolnost. (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Obvykle tyhle seriály pro děti mají obvykle podprůměrná až i průměrná hodnocení ale tenhle seriál je stejně velice dobrý jako My Little Pony, akorát je škoda že nemá žádné fanoušky na ČSFD ale já budu první kdo budu fanoušek na této stránce, svět v tomhle seriálu může pro někoho připadat obyčejný ale když máte představivost nebo fantazii tak si tenhle seriál dokážete oblíbit i z docela dobrou komedii kterou jsem tady nečekal, postavy si jen tak prostě blbnou aby si užily ty krásné chvíle na které budou vzpomínat do konce života, akorát co bude pro některý diváky u tohohle seriálu prostě mínus tak je prostě komedie protože v některých momentech postavy v hloupých momentech přehání což potom trochu kazí dojem ale pořád lepší než dnešní Mladí Titáni Do Toho! kteří jsou naprostou katastrovou v komedii ta druhá věc je ta že tomu prostě kazí dojem toho že je prostě pro děti na druhou stranu po všech stránkách se jedná o comedy gold co se týče seriálů pro mladší publikum při kterém si i dospělí užijí, možná se tu najdou lidi kteří nebudou souhlasit ale říkejte si co chcete ale i dětský seriály si dokážou užít i starší jako jsem já, mimochodem pokud víte kde je český dabing tak mi ho pošlete protože já ho prostě nemůžu najít, jediný co jsem našel je anglický dabing u kterého musím dlouho překládat v překladači abych těm postavám tak i příběhu trochu rozuměl, jinak hodnotím: Animace 10/10 Postavy 10/10 Příběh 10/10 Komedie 10/10 Celkově hodnotím ⭐⭐⭐⭐⭐ 10/10 ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve světě, kde vládne v lepším případě Prasátko Peppa, v horším případě Tlapky a v úplně nejhorším Cocomelon, se objevila nová královna! A přišla k nám z Austrálie. Joe Brumm stvořil něco famózního - nádherný animovaný seriál, který si stejnou měrou zamilují děti i dospělí. Opravdu bych nečekal, že mě s manželkou (několikrát!) rozbrečí seriál o psí rodině z Brisbane. I ty nejslabší epizody jsou pořád na "slabé" čtyři hvězdy, to je něco naprosto nevídaného. LONG LIVE THE QUEEN! ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vemte civilnost a konvenčnost Peppa Pig a propojte jí s prapodivným, ale za to dost především pro rodiče poučným a inspirativním Bingem a máte zaručenou raketu vystřelenou na oběžnou dráhu oblíbeností mezí dětmi, ale především jejich rodiči. Konečně Vám čas strávenej s dětmi u dětského pořadu od Disney nepřijde jako ztracenej, ale naopak přínosnej. ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

S01-S03: Ze všech pohádek pro nejmenší, kterým dala moje dvouletá miniverze zatím šanci, je Bluey nejen nejlepší, ale ona je to samo o sobě hrozně povedená podívaná. Bluey má naprosto kouzelnou animaci, sympatické a zábavné postavy, umí být naučná i dojemná a co je nejdůležitější, zvládá řadou vtipných narážek zabavit i dospělé, aniž by u toho kazila jejich ratolesti. Tohle se protinožcům fakt povedlo. 10/10 ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Po Mickeyho klubíku, Gumídcích (za to můžu já), Peppa Pig, Včelce Máje (remaku) a Taffy objevily mé malé dcery (6,2) Bluey. Po několika náhodných dílech v němčině jsem si dal nárazově prvních deset anglicky, je to dobré v obou řečech. Hodně. A do toho přijde čas odd času naprosto magický moment, během kterých bych neváhal s maximálním hodnocením. A ten hudební doprovod,  zvlášť,  když se soundtrack inspiruje v, respektive variuje Mozarta, Griega, Holsta... ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama