Reklama

Reklama

Scare Me

Trailer

Obsahy(1)

Neúspěšný spisovatel Fred (Josh Ruben) má dovolenou, a tak si pronajme chatu na samotě v horách, aby načerpal novou inspiraci pro své rozpracované dílo. Krátce po příjezdu se seznámí s krásnou dívkou Fanny (Aya Cash), což je vlastně také spisovatelka, která na místo přijela ze stejného důvodu jako Fred, a vlastně je i jeho sousedkou. Ještě téže noci však v celém okolí vypadne proud. A tak, aby se ti dva zabavili, se sejdou a začnou si navzájem vyprávět hororové příběhy s cílem toho druhého vystrašit... (Eliott)

(více)

Recenze (12)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Než se tu rozmnoží odpady zklamaných lidí, které nalákala nálepka "horor" a čekají od filmu děs / krev, přijměte prosím varování, že film Scare Me opravdu není horor! Je to zábavná herecká konverzačka, která hororový žánr dekonstruuje za pomoci strašidelných příběhů, které si mezi sebou v opuštěné lesní chatce vypráví dva lidé během výpadku proudu. Je to film pro lidi, co mají strašidelné filmy a povídky rádi, ale ne pro ty, kteří očekávají horor i od něj samého. Tak si ušetřete rovnou případně čas :) Btw když jsem u toho času, pokrácení by tomu i v mých očích výrazně pomohlo, v druhé polovičce filmu místy padá řemen. Dvacet minut dolů by to sneslo. 7/10 ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Příběh o dvojici spisovatelů, kteří si na samotě bez elektřiny vyměňují své strašidelné příběhy. Přesně jak tu již v komentářích zaznělo, toto skutečně není klasický horor a jedná se spíše o humornou skoro až divadelní konverzačku. To však na kvalitě tohoto díla nic nemění. Nikdy jsem neviděl nic podobného a musím říci, že jsem byl nadšený. A to především ze skvělých hereckých výkonů a grimas hlavních představitelů. Z nichž bych nejvíce pochválil herečku Aya Cash, kterou jsem již znal jako Stormfront (ale nepoznal). Ale vlastně byli skvělí všichni a pokud máte dobrou představivost, tak si díky tomu určitě užijete film dvojnásobně. Dalším překvapením byl závěr u kterého jsem váhal nedám-li dokonce 5 hvězd, ale 80% bude muset stačit. ()

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Aj podľa mňa je to na štyri. No nie ⭐️ ale štyri kôpky 💩 Nie len, že sa jedná o úplnú amatérsku kokotinu, ale ešte musí človek sledovať horšie herecké výkony, ako počas vystúpenia Naďa, Matoviča či Remišovej so Sulíkom v parlamente. Toto je ukážkový príklad toho, keď nejaký “idiot” strhne svojim názorom mimo realitu dav 🐑 ktoré bez relevantných dôvodov presvedčí o tom, ŽE TOTO JE NAOZAJ VÝBORNÝ FILM. Nuž, kde si iný neváži iných, Ja si budem minimálne seba .. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Toto "Scare Me" je rozhodne lepším filmom, než to druhé "Scare Me", ktoré som hodnotil v apríli tohto roku. Tento film reálne niečo docieli. A má veľmi originálny štýl rozprávania príbehu. V podstate sú to predvádzané príbehy počas filmu. A musím povedať, že to celkom funguje. Prvý príbeh s vlkodlakom je trošku slabý a hlavne to trošku podtrháva fakt, že postavy vedia byť miestami jemne otravné. No po chvíli som sa do toho dostal s nimi a uvedomil som si, že si z toho robia skutočne dobrú strašidelnú zábavu. A príbehy ako také sú celkom zaujímavo odinterpretované. Nemyslím si, že je to film pre každého, no myslím si, že pre mňa to celkom fungovalo. Napriek tomu, že spočiatku som bol vysoko skeptický a mal to chuť vypnúť. Hlavne keď Rebecca Drysdale úvodných 5 minút nevie prestať rozprávať. Hodnotenie: B ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Popravde asi niečo podobne som ešte nevidel. Celkom som si myslel, že tie hororove príbehy budú samozrejme  klasicky sfilmované s cudzími protagonistami. Na moje prekvapenie sa hralo divadelne predstavenie pri krbe s dvoma, nanajvýš s troma hercami. že tu boli i nejaký prídavný, o to nešlo. Takže ide o to, že dvaja spisovatelia si na chatke spravili besiedku, ale nielenže boli hercami, ale i divákmi a aj spolu komentátormi. Nielenže toto z hororom nemá nič spoločne, ale aj na thriller je to veľmi jemne. Pri tých všetkých grimasách a ironických poznámkach, by som to zaradil asi do komédie. Naozaj som sa pri tomto filme bavil statočne. Herci si to užívali a svojich rolí sa zhostili dokonale. Nestáva sa často, že herci pre režiséra usporiadajú také kolegiálne stretnutie pri ktorom si zaspomínajú, ako veľmi blbli, keď boli mladí. Škoda toho, že i keď sa chvíľkami tváril temne, bol to len okamžik, keby sa tam začali zhmotňovať všetky tie zrúdy, už by to nebolo originálne, ale zas by to malo aspoň nejakú zlomyseľnosť či démonickosť, takto to vystrelilo viac ako vtip a nie ako plnohodnotný hororový počin. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný film urážející člověka už svou existencí zajímavější než tohle je vypit 2 litry projímadla jít na záchod a zjistit, že nemáte žádný toaletní papír jelikož jste ho zapomněly koupit a budou 50 dní zavřené supermarkety jelikož nejde elektřina a v okolí nejsou žádní sousedé jelikož odjely do Iránu na dovolenou demonstrovat proti šátkům pro ženy .  Tak, že začínající hororový spisovatel a příležitostný herec  a režisér se potká se zkušenou spisovatelkou hororu co napsala 1 slovy jednu knížku pokecají si a rozejdou se pak je večer on dopisuje knížku a vypne elektrika zazvoní u něho ta ženská a vypráví si své příběhy. Jeho příběh je o klukovi co mu rodiče zabije vlkodlak přijede tam policie a díky tomu on přežije pak se z něho stane lovec odměn a toho vlkodlaka zabije jí se to nelíbí tak to on změní na holku. Její příběh je o holce , kterou sexuálně zneužívá dědeček a nemá ji rád jeho shi-tsu ona se ho pokusí otrávit , ale omylem otráví jeho psa pak on umře a řekne, že se jí pomstí , když je starší zavolá jí z záhrobí a pošle na ni toho psa a ona se vyděsí. Pak vypráví oba společně příběh o holce co pracuje ve firmě kde je šéf úchylák jednou tam najde trola co jí nabídne 300 let života, když zabije svého šéfa tak ona to udělá, ale objeví se tam i jeho sekretářka a ten trol zabije ji a ten trol jí za to dá 300 let života. Pak vypráví ženská s pizza chlápkem co mezitím donesl pizzu příběh o chlápkovi co zabije svou matku co je zombie upírka a ona zabije ho. Pak je příběh o posednuté holce co jde na hudební soutěž ve zpěvu tam se domluví s ďáblem co to pořádá zazpívá všechny poblije a on ji zabije. Na konci ten chlap zjistí, že si o něm ta ženská píše poznámky tak ji chce za to zabít tak ji honí a spadne a nabodne se na pohrabáč chce, aby ho dorazila ona odejde do prdele a najde ho ráno jeho řidička mrtvého. 0 procent ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Je to fajn pribehovka, necakajte tradicny horor. Isiel som s tym do toho. Avsak, pobavil ma akurat vyborny Chris Redd z SNL-ka v roli rozvazaca pizze a ksichtiky Aya-i Cash, ktora ma prvy raz prijemne prekvapila v roli superhrdinky v The Boys. Kde sa dvaja "biju" treti ryzuje. inak slabota, v niektorych pasazach som mal silne nutkanie to utnut. Pribeh ma nezaujal a to este aspon herecke vystupy podfarbovali zvukovymi efektami, inak by to bol este vacsi "cringe". 35% ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Možná že to vykrádá své o dost bohatší žánrové bratříčky ale zároveň také přináší spoustu nových a zajímavých nápadů. Slušně natočená a napsaná žánrová jednohubka a něco mi říká že dál sledovat tvorbu pana Rubena se určitě vyplatí 7/10 ()

petrik11 odpad!

všechny recenze uživatele

Desná sračka, horor ani omylom. Že to bolo humorné, milé? Samé sexistické rasové narážky na bielych chlapov. Černoško bol samozrejme OK. A pani vyzerala skôr ako transvestita. Samozrejme všetci hulili, brali kokain, úplná normálka. Bezduchosť z toho priam sálala. Ale bolo to tak "progresívne" ()

Reklama

Reklama