Reklama

Reklama

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

  • USA Things Heard & Seen
Trailer

VOD (1)

Pár z Manhattanu se odstěhuje do starobylé osady v Hudson Valley, kde zjistí, že jejich manželství obestírá zlověstné tajemství, které si nezadá se záhadami prastaré vesnice. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

tron 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa, že Things Heard a Seen bude poctivá staromódna ducharina s fajn hercami, ale zostal som najskôr zaskočený (pretože to bolo o niečom úplne inom) a nakoniec ma to už len otravovalo a chcel som to mať čím skôr za sebou. Toto vážne žiadny hit nie je. Napriek tomu neviem dať iba 2*. Na to je atmosféra príliš dobrá, herci sa príliš snažia (hoci teoreticky nemajú príliš čo hrať...) a fajn je i režisérska práca, ktorá sa nikam neponáhľa. Scenár je každopádne biedny, minutáž smrtiaca a správanie postáv povážlivé. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Tento film jako celek je docela dobrý ale chvílema to je nudný a nic se tam neděje. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou docela sympatické, hudba je dobrá, atmosféru tento film má povedenou, napětí je zde docela časté, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Musím říct že konec byl skvělý, ten sem fakt nečekal ale když tam byly chvíle kde se nic nedělo tak tadytomu filmu nemohu dát víc než 5,5-6/10. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru si autoři tohoto snímku nebyli s to vybrat, co chtějí natočit, resp. jaký žánr. A podle toho vypadá výsledek. Kladu si otázku - viděl jsem horor? Klasickou duchařinu anebo spíše netypickou duchařinu? Anebo psychologický thriller o rozpadu manželství? Či krimi s mysteriózním nádechem? V konečném důsledku ani jedno a ani v jedné oblasti ten film nefunguje. Rozčarování a zklamání, hodně slabé tři hvězdičky. ()

Warhorr odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych to přejmenoval na ''Co jsem komu udělal ?''. No jo, netflix horor v akci, asi jsem měl moc přehnaná očekávání když jsem po delší době dal šanci hororu z téhle platformy. Ono se vlastně jedná o klasický námět, kdy se rodinka přestěhuje na venkov do baráku a v něm začne strašit a mohl to být vlastně i slušný snímek kdyby se to nerozjelo v Esmeraldu Seyfried a Chozeho Nortona kdy jeden vyjebává s druhým. Proč někdo točí horor a rozhodne se jej proměnit v rodinou telenovelu? A ještě k tomu co trvá dvě hodiny ? Chcete nám vypálit oči ? Vlastně i kdyby ten film měl jenom půl hodiny tak mě to unudí k smrti. Hororových momentů, jestli se to tak dá vůbec nazývat, je tady všehovšudy asi 5%. Občas nějaký skřípějící zvuk, probliknutí světel a tím končíme. Scény o ničem, asi krom jedné se sekyrou, to byl nejlepší moment z celého snímku a ona údajná záhada domu se tu vlastně ani nevyřeší. Letošní hororový odpad. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Rodina sa presťahuje do domu, v dome sa začnú diať čudné veci, členovia domácnosti cítia čudné pachy, vidia prízraky a otec rodiny začne počuť hlasy, ktoré mu hovoria aby zabil svoju rodinu. Áno, to je v skrate dej toho filmu. A neprestáva ma prekvapovať, že si tvorcovia mysleli že zoberú najznámejší, stokrát filmovo spracovaný príbeh o Amytville, pomenie mená, pár okolností a my im to zožerieme. Ešte si k tomu pripočítajte, že film má 2 hodiny, z hľadiska hororového je veľmi mierny a v podstate skôr ide o triler. Potom mi zostali len 2 pozitíva- herci a fakt, že film je pod záštitou Netflixu takže technická stránka je v pohode. Čo je aspoň za mňa málo. Sklamanie a podpriemer. PS: Natalia Dyer zo Stranger Things zbytočná a Amanda Seyfried síce hrá fajn, no mala by si asi dôslednejšie vyberať projekty, lebo sa jej nominácie na Oscara začnú veľmi rýchlo krátiť. 35% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Dcérka páru sedí v knižnici na zemi s natiahnutými a prekríženými nôžkami, v zábere z druhej strany už je v tureckom sede. (GabrielGabko)
  • Keď manželka nájde pod klavírom noty, jedná sa o skladbu "Lacrimosa" od Wolfanga Amadea Mozarta, z Requiem. F. Murray Abraham (Floyd DeBeers) v roku 1985 získal Oscara za rolu Antonia Salieriho vo filme Amadeus (1984). (belinko)

Reklama

Reklama