Reklama

Reklama

Příběh Beastie Boys

  • USA Beastie Boys Story
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenhle příběh stojí za to. Mike Diamond a Adam Horovitz vám poví o své kapele a přátelství trvajícím 40 let. Živý dokument režíroval jejich kamarád, spolupracovník a mentor Spike Jonze. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem asi úplně nečekal. Člověk by vlastně čekal normální dokument o určité kapele a po určité stereotypní náloži takovýchto věcí, bych ani snad nechtěl toho být součástí. Jenže ono se ukáže, že to je jinak. Že to není klasický normální dokument. Je to velmi netradiční, novátorský a zajímavý způsob toho jak vytvořit dokument. Tak jednoduché a přitom geniální a neotřelé. Menší problém a kritiku chápu v tom, že pro mnohé to může být jenom nějaký "Slavík" sestřih z živého přenosu, kde lidé o něčem mluví a hodí se to jako dokument. To chápu, vypadá to, že to je docela nulová práce. Jenže ono zase to dát dohromady a vymyslet to, aby to dávalo smysl a bylo by to dobrý je věc další. Navíc, kdo může závidět originální nápad, který tu jen tak nebyl. Navíc jde i o to pojetí. Od kluků znám jenom jednu píseň a jinak nic. Ale ono se díky jejich strašně super přístupu a i tím, že se ukázali jako strašně sympatický kluci se z toho vyrojil názor, že jde vlastně o jednu z mých oblíbených kapel bez toho aniž bych slyšel jediné album. A tomu říkám dobře udělaná práce. Ať už po stránce filmařské, té show samotné a nebo nějakého vystupování. Kdo toto může říct? ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Srdcovka! Nad televizi z policky se na me smeje Beastie Boys Book a me vubec nevadi, ze jde vlastne jen a jeji prevypraveni. Vsechny alba mam naposlouchane, vsechny klipy jsem videl a vetsinu storek, co vypravi jsem uz slysel. Ale kdyz nastoupi na stage King Ad-Rock a Mike D, i kdyz jenom povidat, tak hned saham pro patou hvezdu. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

A co jste v šestnácti dělali vy? Kdybych si dělal top 10 filmů za rok 2020, tak tohle tam určitě patří. Nejsem fanda Beastie Boys, pár kousků znám, ale rozhodně se nemůžu pyšnit nějakou hlubokou znalostí všech hitů. Dvě hodiny ve společnosti těchhle řízků ale dokážou zvednout pořádně náladu, doručit i nějaké to životní moudro a hlavní průvodci u toho ani chvíli nepůsobí jako životem unavení taťkové. Perfektně zvolená forma, Spiku Jonze! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Beastie boys znám,nicméně z jejich historií jsem nijak do detailu seznámen nebyl a tudíž mi tenhle "dokument" padl do noty až nad očekávání.Krom toho,že to pro mě bylo prakticky celé úplně nové a zajímavé,tak mě hodně bavila ta forma svým způsobem interaktivního dokumentu/přednášky,protože oba pánové jsou sympaťáci a dobří vypravěči.Navíc je to vtipné,poučné,inspirativní a svým způsobem dojemné.Výborná záležitost...80% ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Koniec prišiel nečakane, posledným albumom sa už takmer nevenovali. Čo, okrem iného, svedčí o pútavosti celého tohto predstavenia. Vôbec mi totiž neprišlo, že na to pozerám bezmála dve hodiny. Zvolený "stand-up" formát dal tomu nenormálny náboj, bolo to vďaka tomu nezvykle otvorené, chvíľami dokonca až obnažené obhliadnutie sa za jednou z najpamätnejších a najfenomenálnejších kapitol v dejinách populárnej hudby! Rád som bol pri tom, rád sa k tomu ešte niekedy vrátim. ()

Galerie (7)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama