Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (155)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Asi takto: první díl mě odradil a zavrhla jsem to jako trapnou telenovelu. Pak mi kámoška opakovaně a nadšeně hlásila, jak se jí to líbí. Tak jsem tomu dala ještě šanci a podívala se na díl č. 2. Ten byl překvapivě vážně skvělý a vůbec v ničem nepřipomínal díl první (ani v atmosféře, natož v obsahu a dokonce tam hráli i úplně jiní herci; takže jsem se musela pak podívat znovu na jedničku, což se ukázalo dočista zbytečné, protože to skutečně téměř nijak nenavazovalo:)), dál už to bylo docela napínavé a nepředvídatelné, prostě takové správně horkokrevně španělské. Nakonec jsem nelitovala. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Španělé se teda vodvázali. Takovejch nápadů, takovejch zvratů a jedna mazanější postava než druhá. Oriol Paulo i Mario Casas jsou zárukou vysoký kvality, ale řekl bych, že tady měli co dělat, aby ten blázinec udrželi na kolejích. Seriál frčí od prvního dílu, někdy je záhadnej, někdy až nepříjemnej a divák musí dávat safra pozor, aby se neztratil. Plnej počet nakonec nedám jen z důvodu, že to bylo příliš překombinovaný, ovšem thriller je to prvotřídní. 80% ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

To teda byla smršť událostí, příběhů a zvratů, že se jeden ani nestačil málem nadechnout a zajít si na záchod. Normálně mě to přilepilo k sedačce, nejedla jsem, nepila jsem a dokonce jsem ani nekouřila!!!.... jenom jsem zírala s otevřenou pusou a odlepila jsem se až to skončilo, po 8-i hodinách. UUUffff byl to teda záhul uležet to, ale stálo to za TO!!! Za mě 100% ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo nezklame nikdy, i když upřednostňuju projekty, které si sám i píše. I přesto, že autorem tohoto námětu tentokrát není on sám, je nám, jako je u Pauloa pravidlem, naservírována pěkně zamotaná storka a trvá skoro celou sérii, než se celá rozplete (přesto je o něco více předvídatelná, než je u Pauloa pravidlem. Není se ale čemu divit, Paulo je prostě králem nepředvídatelného). Napětí rozhodně nechybí ani Neviny, udrží vás připoutaný k obrazovce, po řemeslné stránce je to jako vždycky paráda, ale nemůžu se ubránit pocitu, že jsem od novýho projektu Pauloa čekala ještě větší pecku. I tak se ale samozřejmě jedná o nadprůměrnou podívanou. A třeba se příště Paulo zase vrátí k něčemu ryze svému a moje srdce zajásá ještě o něco víc. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidiní krimi thrillerová jednohubka,která je nejsilnější v prvních 3-4 dílech,kdy není úplně jasné co se děje a tvůrci tady opravdu předvádí mistrovství v dávkování informací.Ve chvíli kdy se celé to klubo začne rozplétat je to sice pořád dobré a dává to smysl,ale také se objevují určité detaily,které mi neseděly a sebraly pár bodů z jinak velmi dobrého dojmu.Nehledě na to,že některé zvraty jsou už pak celkem dobře odhadnutelné a to včetně dvojitého finále s (pro mě trochu zbytečným) dovětkem.Španělé tohle každopádně umí a Coben umí psát (minimálně podle seriálů co jsem podle jeho knih viděl a konečně bych si mohl něco od něj přečíst) a kdyby bylo víc takových sérií,nevadilo by mi to...80% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)
  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)

Reklama

Reklama