Reklama

Reklama

Po stopách vraha

  • USA Midnight in the Switchgrass (více)
Trailer 1

Agenti FBI Karl Helter a Rebecca Lombardiová prošetřují případ obchodování se ženami. Pátrání je zavede až na Floridu, kde s pomocí místního strážce zákona Byrona Crawforda navíc nečekaně narazí na stopu sériového vraha. Oba případy se začínají prolínat. Rebeccu někdo unese a Karl s Byronem mají pouhé čtyři hodiny, aby jí zachránili život... Snímek vznikl na motivy skutečného příběhu sériového vraha a násilníka a mezi obsazením najdeme takové hvězdy jako legendu akčních filmů Bruce Willise či Megan Foxovou, která se svou rolí ve snímku po delší pauze vrátila na obrazovky. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (50)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Začínam mať pocit, že všetko je už možné. Na Slovensku vedie ministerstvo taká slepica ako Remišová a vo filme vedie vyšetrovanie Megan Fox. To keby že mne unesú dcéru a vidím, že ju má zachrániť plastiková barbie, rovno idem zháňať pomník vo výpredaji. Film sa preto nevyhne úsmevným situáciám, ako keď Megan tvrďácky v koženke vytiahne zbraň na svojho atramentového milenca (čo na tom, že má tri deti s iným mužom), ale ten výraz je tak nedôveryhodný, že spôsobia u diváka len zášklb v lícnych svaloch z toho zmätku, či sa má smiať alebo plakať. Komediálny prvok filmu pridáva aj Emile Hirsch, ktorý s tým fúzikom a večnom prežúvaní žuvačky sťaby krava sám vyzerá ako hlavný podozrivý. „Našťastie“ nám však páchateľa ukázali už na začiatku, takže sme zbytočne nemuseli byť v napätí. O Willisovi sa tu zmieňovať veľmi netreba. Pôsobil tu ako nejaký starý brigádnik, pripomínal skôr takého 80-ročného sbskára v Kauflande, ktorý v prípade zásahu pri siahaní po zbrani vytiahne z nohavíc bažanta. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

minutový Bruce a plastiková Megan se sešli v jednom filmu a kupodivu z toho nebolí oči.Willis se tu sice,jak je jeho dobrým zvykem v poslední době,opět jen mihne a kdyby tu nebyl nic by se nestalo a Megan pořád neumí hrát,ale když divák překoná prkenný začátek,dostane nakonec klasickou a ničím neurážející detektivku,kterých jsou sice tisíce,ale jako kulisa poslouží vždy dobře.Záhadou mi je spíš to,že se v podobných filmech poslední dobou objevuje Emile Hirsch,kterého stále ještě nepovažuji za herce,který by musel brát úplně všechno.Ale třeba se pletu...40% ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Zase ono to nie je taka katastrofa,ako to tu poniektori opisuju,citit sice z toho nizsi rozpocet,ale dalo sa na to v pohode pozerat,videl som ovela horsie filmy,ani herecke vykony nie su hrozne,prikladom je Megan Fox,ktora bola obstojna a uz vobec nevyzerala umelo,prave naopak,stale je to kocka,jedine Bruce Willis tam bol uplne zbytocny,ta jeho rola stala za ho*no,takze ja to vidim na tri hviezdy,cisty priemer...:-) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je pravda, že Midnight in the Switchgrass není tentokrát zas až takové céčko, ve kterých se poslední roky Willis běžně vyskytoval, na stranu druhou zůstává ale samozřejmě i faktem, že co se týče jeho účasti na tomto filmu, tak se jedná jen o jeho další úplně vedlejší a hlavně zcela bezvýznamnou přítomnost v laciné kriminálce, kde svým mlčenlivým a jen tupě zírajícím výkonem filmu spíš jen škodí, nicméně svým jménem v titulcích pořád svou úlohu ale asi nejspíš splnil, protože jinak by něco takového zapadlo ještě snad víc, než tomu nakonec je. Každopádně v hlavních rolích se tu představují jiné dvě herecké trosky, a to kdysi krásná, dnes již ale spíš strašící přízrak Megan Fox a opravdu netalentovaný a srandovně přehrávající Emile Hirsch, kteří svými výkony této podívané skutečně moc nepomáhají, a když už jsem u toho castingu, tak Lukas Haas, působící zde jako sériový vrah, odhalený jen tak mimochodem hned na začátku filmu, té přesvědčivosti a výraznosti své postavě též příliš nevěnoval, takže v tomto ohledu bída. Bída to je ale i v ohledech všech ostatních. Zápletka se sice opravdu tentokrát netváří až tak nablble, ovšem její zpracování je stejně mizerné, postrádají spád, napětí, intenzitu, dialogy a chování postav jsou pak doslova degradující a pokoušející diváckou tolerantnost, celé to pátrání je jinak navíc naprosto nepůsobivé a naivní, a samotný závěr je už jen vyvrcholením slaboučkého scénáře, topícího se v těch nejlacinějších žánrových vodách. Tudíž i když to ve výsledku není zas až tak mizerné, tak pořád to ještě ale mizerné je, zkrátka laciné krimi béčko, ke kterému není potřeba víc asi co dodávat. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek v Pensacole zabíjí prostitutky a policie ho nemůže najít tak ho chytá Megan Fox a Bruce Willis. Tenhle film je jeden kástingový fail Megan se na drsnou policistku absolutně nehodí a úvodní scéna kde mlátí jakéhosi pasáka je spíše k smíchu Bruce řešit nebudu těch 5 minut co tam má nestojí ani za zmínku , ale probereme si policistu co to taky vyšetřuje jelikož ten vypadá , že by se hodil maximálně někde za pokladnu supermarketu (neurážím ty lidi co tam dělají urážím ho). Konec už je parodie sama o sobě jelikož pokud záporák někoho unese a dá mu takový prostor utéct  tak je minimálně postižený o způsobu jeho likvidace se ani nezmiňuji. Je to lepší než cca poslední 3 filmy s Willisem co jsem viděl tak za to 40 procent. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Produkce filmu byla na nějaký čas pozastavena kvůli pandemii koronaviru. (SONY_)

Reklama

Reklama