Reklama

Reklama

Krásný Nový rok Medvídka Pú

  • USA Winnie the Pooh: A Very Merry Pooh Year

Obsahy(1)

Nový celovečerní film Medvídka Pú vypráví o dobrodružstvích, která on a jeho přátelé prožili na konci roku. Podívejte se na to, jak Medvídek Pú a všichni ostatní slavili Vánoce a Nový rok. Nejdříve přátelé vzpomínají na minulé Vánoce a přitom si ani nevšimnou, že se kvapem přiblížil Nový rok! Králík chystá velkou oslavu, ale Pú s ostatními zvířátky ho trochu pozlobí. Králík je z toho mrzutý a začne dokonce vyhrožovat, že se odstěhuje. Aby ho ostatní od nápadu odradili, začali si o překot dávat předsevzetí, že se změní. Ve Stokorcovém lese nastane pozdvižení: Prasátko začne skákat, aby se zbavilo strachu, Pú je nešťastný, protože nemůže jíst jeho milovaný med a Tygr je zase úplně nevyhopsaný! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

otík 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho věčně připomínaného Santa Clause, bylo by to super. Pohodový, příjemný a veskrze pozitivní vánoční příběh je pro děti jako stvořený. Není zde skoro žádná písnička, naopak je tu pár docela slušných hlášek především z Tygrových úst. Hudba: Mark Watters PS: veselý a vtipný Ijáček v části příběhu je neskutečně .... divný? Vypadá to docela coolově, když si hrdinové vymění kvůli Králíkovi své role. Ale Ijáček je bezkonkurenční. Dabing: Medvídek Pú - Jiří Knot, Prasátko - Tomáš Juřička, Tygr - Ota Jirák (zpěv Dušan Kollár), Králík - Stanislav Fišer (zpěv Jiří Korn), Kryštůfek Robin - Pavel Kříž (zpěv Jan Cina), Kanga - Jaroslava Brousková, Roo - Šimon Štěpán (zpěv Josef Vágner), Ijáček - Jaroslav Vlach (zpěv Roman Vocel), Sysel - Václav Vydra, vypravěč - Vladimír Brabec. Režie dialogu: Jaromír Polišenský, překlad: Michaela Bruková, hudební režie: Zoltán Liška, texty písní: Eduard Krečmar. Vyrobilo: Studio Virtual, rok: ??? ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Ten první Vánoční příběh jsem jako malá milovala, akorát jsem byla zvyklá na jiný dabing, ale i tak příběh zůstává a vzhledem k tomu, že jsem od té doby opravdu hodně vyrostla, tak mě to už tolik nebavilo jako dříve. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

To, že mám rád Winnieho Pooh asi nemusím hovoriť nikomu. Môj avatar hovorí za všetko. A z času na čas dostanem náladu si tieto filmíky opätovne pozrieť a užiť si návštevu v stoakrovom lese, kde títo hrdinovia žijú. "Winnie the Pooh: A Very Merry Pooh Year" je asi jeden z tých slabších no má podľa mňa pár veľmi podarených momentov. Je treba priznať, že čo na týchto filmoch vždy fungovalo najlepšie bol dabing. Všetci, ktorí prepožičali svoje hlasy týmto postavám im veľmi dobre rozumejú, poznajú ich reakcie a vďaka tomu sa stávajú pre mňa živými. Momentka, keď sa snažia presvedčiť Zajaca, aby sa neodsťahoval a rozhodnú sa zmeniť, vďaka čomu si jednotlivé postavy v podstate vymenia úlohy považujem za osobný komediálny highlight. Vidieť niekoho tak deprimovaného ako je Eyeore zrazu mať obrovskú dávku pozitívnej energie z medu, pričom naopak Pooh chytí jeho depresie kvôli svojmu prázdnemu žalúdku nemá chybu. Tiež sa mi páči ako chcú poslať list Santovi na severný pól, no majú obavu, že nebol doručený a rozhodnú sa to napraviť. Ale potom chcú toho ešte viac a byť prajní voči ostatným a podobne. A keď prídu Vianoce ale darčeky nesplnia očakávania, nastáva ten moment sklamania. Scénky ako tieto fungujú veľmi dobre a majú svoje čaro. Škoda je len, že tento filmík je celkom krátky a po hudobnej stránke si asi nespomeniem ani na jednu skladbu, ktorá tu odznela. No svojou atmosférou a postavami sa k nemu veľmi rád viem vrátiť. Hodnotenie: B+ ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

i když zde v trochu přeslazeném vánočním guláši, přesto za ty roky neztratili tihle hrdinové svůj půvab... nostalgie se dere do žil a já se nemůžu ubránit čtvrté hvězdě... 70% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Méně otravných písniček Púovi a jeho přátelům jenom prospělo a příjemná vánoční atmosféra sálající z tohoto videofilmu nechá diváka aspoň na chvíli zapomenout na úmorná vedra posledních týdnů ;). ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama