Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (309)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tak tahle partička se málem dotáhla na mé nejoblíbenější "Kačery" ale zas tak rychlá nakonec nebyla. Když jsem přemýšlel, čím že to mohlo být, napadlo mě barvou. Oproti úžasně barevným "Kačerům" se tyhle příběhy nesly v daleko větší šedi, vesměs v městském prostředí a tohle srovnání, zvláště když spolu běžely ve stejném bloku, bylo neúprosné. A pamatuju si, že ne všechny příběhy byly úplně super, takže v rámci Disneyovek druhá příčka. Ale ten Kaiserův dabing Chippa a Dalea je prostě úžasný. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si ty časy, kdy jsem se těšil na Walta Disneyho a jeho kouzelný svět. To chodilo o víkendu a bylo to něco jako svátek. Ale zrovna Rychlá rota chodívala společně se strýčkem Skrblíkem a ten u mě vyhrával na plné čáře. Byl a prostě je lepší. Ta parta kolem Chipa a Dala, mně nějak nesedla. Neměl jsem rád Gadgedtku, Zip mně přišel jako retard, Dale zase jako suchar. Tak alespoň Chipa jsem měl rád a Montyho taky, když ho chytla ta jeho sýrová mánie. ()

Reklama

SuLCiK 

všechny recenze uživatele

"Aneb na čem sem vyrostl." Jeden z nejoblíbenějších seriálů mého dětství. Neuvěřitelně zábavný animovaný seriál, který ale velice často skrývá morální ponaučení, které si z něho děti odnesou (teda alespoň já jsem si odnesl) a to je přece na seriálu určeném pro ty nejmenší velice důležité. Dnes je bohužel Rychlá Rota, společně s My z Kačerova apod., vytlačována japonskými animáky, jako například Bakugan aj., které existují jen z marketingového hlediska, aby rodiče kupovali každou krav*nu, protože na tom je přece Bakugan. To je podle mne velká škoda, protože kvůli tomu upadá takový skvělý seriál do zapomnění... Dávám 95% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Od malých vyčůraných “krys” zbrojících maximálně proti Donaldovi k parafrázi Indiana Jonese a Toma Magnuma i s celým leteckým komandem proti kočičímu mafiánskému bossovi a jiným vykukům. Pro Disneyho tehdy nebylo nic cizí, když z Balúa udělali leteckého pilota (musela to být šílená představa). A pro koně Horáce plánovali seriál, kde si jde stěžovat u samotného Walta na svou obskuritu, unesou ho ufoni a stane se vesmírným hrdinou... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Každou špárou sa plazí gangstrov zbor, im s ráznou tvárou sa stavaj na odpor.“ Takmer kultová kreslená séria Made in Disney ešte z éry, kedy Disney mal rád deti a nie svoje bankové konto. Najviac sa mi z jeho produkcie však páčilo „Káčerovo“; hlodavcov (a jednu zelenú muchu menom Bzučo) z „Rýchlej roty“ som nikdy zasa až tak nemusel (podobne, ako „Gumkáčov“). Ale v tých detských časoch to predsa len bola bomba. Bomba s bombovou ústrednou pesničkou... Ja som bol Chip. ()

Galerie (1 170)

Zajímavosti (12)

  • Postava Montyho byla pojmenována po slavném mexickém sýru Monterey Jack, ačkoliv v originálu se snaží postavu mluvit s australským přízvukem. (Akesha)
  • Rychlá rota byla v období 1989 - 1990 nejúspěšnějším seriálem na americkém trhu. (HappySmile)
  • V scéne s Eiffelovkou zaznie hymna Francúzska. (Hodnotim)

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama