Reklama

Reklama

Kdybys jen tušil

  • USA The Half of It
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesmělá jedničkářka Ellie pomáhá sympatickému sportovci Paulovi sbalit dívku jeho snů. Všechno se ale zkomplikuje, když se do ní Ellie zamiluje taky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemný menší film. Kdybys jen tušil má pohodové tempo, inteligentní humor a netlačí moc na pilu. Jde o ten typ filmu, který nemá potřebu se zalíbit diváků. To co film říká je upřímné, nenucené a celkově i dost příjemné. Trochu mě mrzí, že se nešlo více na dřeň. Postavy přes svou zajímavost nakonec nepřirostou k srdci, tak jak mohli. Na druhou stranu je film mnohem sympatičtější, než jsem čekal. Režisérka Alice Wu odvedla dobrou práci. Ústřední herecká dvojice si to na pohodu dává. Kdybys jen tušil je fajn menší film, který neurazí. ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Je směšné tomuto filmu dávat jakýkoli význam. Slouží pouze jako odreagování se od reality. Jeden týpek chce sbalit nějakou holku, kterou si vyhlídl, ale komunikace není jeho silnou stránkou, a tak si najme jednu týpku, aby korespondenci udělala za něj. Vlastně se divím, že na to ta holka nepřišla dřív. A výsledek je překvapující!! Ten týpek se zamiluje do Ellie a ta se zase zamiluje do holky, s kterou si dopisuje, předstírající, že je Paul. Typické středoškolské drama s typickými postavami, které v takovém příběhu nemůžou chybět. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zpočátku je tam těch oduševnělých monologů možná až moc, ale postupně si to sedne a je to jinak napsané s takovou lehkostí a zároveň tak příjemně sebevědomou leč nenucenou odvahou, že divák všechny ty divoké pocity a propletené vztahy bere jako naprosto přirozené. Mile umírněný scénář, parádní casting, skvělý soundtrack, neokoukané prostředí a zvláštní, pro tento filmový žánr nezvykle ponurý kamerový filtr s utlumenými barvami, z toho dělají opravdu příjemné indiečko. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Otázka, kterou si každý z nás musí položit, je v celku prostá. Je to asijská lesbičanka? A skončil by příběh soubojem na nůžky? 3 postavy, nic víc, velice ploché, v závěru až velmi banální a nelogické. Ale taky nenáročné, strašně fajn a jednoduché. Něco jako Já Simon, bez toho amerického tlaku všechno přehánět, tolerantního poselství a happyendu. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Jemná teenagerská romance bez drsných či kontroverzních pasáží. A to je její největší problém. Ničím nepřekvapí, a už vůbec nešokuje. Není tu žádný twist, ani překvapivý nebo alespoň silný závěr. Cílovka filmu je teenager, který bloudí sám v sobě, není si jistý svou sexualitou a prožívá první (platonické) lásky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte New York. Trvalo od 22. apríla 2019 do 31. mája 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama