Reklama

Reklama

Velkolepá Afrika

(seriál)
  • Česko Velkolepá příroda Afriky (více)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Výjimečné dobrodružství plné aktivit se odehrává v posledních nezkrocených a majestátních místech africké divočiny. Každá epizoda nabízí jedinečné a bezkonkurenční záběry, a také nový pohled na nezmapované krásy kontinentu, významné přírodní divy a úžas vzbuzující výjevy divokého života. Prozkoumáme nádhernou africkou krajinu, ohromující v naprosto bezkonkurenčním měřítku a skvostné kráse, a odhalíme dokonalost aktivit a dramat divokého života. (Viasat)

(více)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aby bol človek objektívny, čo je v dnešnej dobe skôr rarita ako pravidlo, úprimne treba uznať že Netflixu sa darí najať si lepší tím s lepším vybavením ako je tomu v prípade Viasat Nature, napriek tomu stále solídne spracovanie. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem shlédl několik dokumentárních sérií, ať už o naší planetě obecně nebo o různých částech světa. Moderní dokumenty mají tu výhodu, že jsou nádherně zpracované právě díky moderním technologiím. A kdo má ještě k tomu nejmodernější televizi, užije si krásu Afriky na maximum. Asi se nedá nic extra vytknout. Ony ty dokumenty jsou vlastně jeden jako druhý - nespoutaná příroda, divoká zvířata, souboje, epizody ze života. Ale je to nesmírně uklidňující a bavit mě to jen tak nepřestane. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shlédl jsem první, ctvrty díl (rezervace Mashatu) a rezervace Mala Mala. Zvířata multikulturně nacpaná v přelidněné Africe do údolí jedné řeky, respektive k poslednímu vyparujicimu se rybníku. Slušný masakr. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama