Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Vymazání mozku k obědu. Jako většina reality show je to návykové, pokud přijmete hru a bavíte se (v dobrém i špatném) na těch situacích a intelektu postav. Jak je to na pozadí a scénář se snaží "krasavce a krasavice" prodat, si asi každý dokážeme rychle domyslet. Guilty Pleasure je to však jasná a to nejen proto, že je na co se dívat (a někdy ideálně s vypnutým zvukem!). S1 Tým Francesca. S2 Prozření pánů. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Krok 1: Být aro-ace (aromantik-asexuál) bez libida. Krok 2: Člověk by si myslel, že tady by bylo slovíčko profit, ale jelikož jsou peníze sdílené, ve skutečnosti by krok 2 byl spíš měsíc dlouhé facepalmování nad tím, že lidi nejsou schopni udržet své touhy na uzdě. Myšlenka osobního růstu je ale chvályhodná. Nejlepší na celém pořadu jsou sarkasmus a slovní hříčky vypravěčky Desiree Burch (půlka chvály patří vedoucímu castingu, protože všichni soutěžící svou povahou vypravěčce pravidelně přihrávají na smeče, část je však nutno ubrat kvůli blízkosti ke slut shamingu), ale to si člověk může pustit jako případný supercut na YouTube a ušetří tak několik hodin času. Anebo si člověk může pustit The Contest, která celou reality show inspirovala. THTH jde ale o krok jiným směrem. Směrem, který u hodně lidí bude mít určitě šancí být guilty pleasure. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Mladé žhavé maso, sexy volba šatníku, alkohol, luxusní sídlo, sexuální napětí, neustálé narážky. Ovšem zákaz jakéhokoliv erotického kontaktu. Pokud sexuchtiví soutěžící poruší některé z pravidel, strhnou se jim peníze z celkové výhry. Reality show povrchní, nicméně s nadhledem, reakce účinkujících přemrštěné až umělé, ale tvůrci do nich solidně a s chutí rýpou. Prostě výplach řídícího orgánu nervové soustavy se vším všudy. A celkově je to poměrně dobře vybalancované, takže zatímco takový Love Island nabízí vesměs jen zvedání činek, čtení „divokých“ textovek, šimrání se růžovým peříčkem nebo opalování odhalených zadků, tady mají soutěžící (a hlavně tvůrci hry) potenciál nabídnout něco jiného, kupříkladu vábivé vzrušení z porušování pravidel. Třeba v takové páté sérii potěší jistá Christine, která platí za jednu z nejpamátnějších „potvor“, respektive její dlouhé nohy, dokonale cílené narážky či provokativní pohyby směrem ke svému protějšku musí bavit. Navíc si Lana oba provokatéry, kterým jsou pravidla pro legraci, otestuje tím, že jim na jednu noc poskytne dráždivé soukromí... Kouzelně uhozené. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Úvod do antropologie. Je to tak blbé až je to směšné. Je mi jich upřímně líto. První tři díly jsem sledoval pod vlivem alkoholu, a hodně jsem se bavil. Zbyle díly jsem sledoval střízliví, a už to taková sranda nebyla. Neříkám, že to nemá své momenty, některé věci se opravdu povedly. Nicméně, účastníci této reality show mě dokázali, že v dnešní době je důležitější jak vypadáte, než co máte v hlavě. Lidská blbost v tomto seriálu neznala mezí. A proto to taky byla taková zábava. 7/10 ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Tak dementní námět jsem fakt dlouho neviděl. Musel jsem po zkouknutí prvního dílu dát do googlu Is Too hot to handle scripted? Protože to prostě není normální, co za partičku primitivů lze nalézt, a přimět je, aby ze sebe dobrovolně dělali ještě větší kretény. Nedávno jsem dal netflixovému The Circle 5***** i kdy to byla podobná reality chujovina, ale měla aspoň nějaký osobnosti, tohle je prostě a jednoduše sračka plná jednoduchých. ()

Zajímavosti (3)

  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)
  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama