Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 2

(série)
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2021, 7 h 46 min (Minutáž: 30–49 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že druhá série Teda Lassa mě bavila o chlup víc, než série první. Jsou tu totiž některé díly, které nejenom, že jsou výborné, ale také třeba odkazují na takovou vánoční legendu, jako je Láska nebeská. Také se mi po dlouhé době stalo, že jsem se pátek za pátkem těšil konečně na něco komediálního, odpočinkového, co mi ten vstup do víkendu tak nějak příjemně rozmělní. Téma je ostatně pořád stejné a stále poctivě se z něj čerpá správným směrem. Na postavy jsem si také už zvyknul, byť na některé se zvyká hodně těžce (třeba typická Britka Juno Temple). Také je tu docela obstojně fotbalových situací, které baví, ale i dojmou a k tomu se více řeší psychologie některých postav. Pátou hvězdu jsem přidal za sérii zábavných momentů s Royem ve fotbalovém studiu před utkáním a za epizodu s Beardem. To teda byl dobrej mazec. Centrum dění – Ted Lasso – v podání Jasona Sudeikise mi tak je po druhé sérii o mnoho bližší, než po sérii první a já už se teď nemůžu dočkat série třetí. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitatívny posun späť. Dôvod? Príliš veľa motívov, ktoré sa ku koncu začnú trieštiť, rozpadať a zauzlovať, čo síce vytvára podmienky pre vyvrcholenie v tretej sérií, ale zároveň to uberá na tej pohodovosti s ktorou ten seriál tak dobre narábal. Ted Lasso prestáva byť hlavnou postavou a je len častokrát sledovateľom udalostí na ktoré nemá žiadny vplyv. Funkčné stále v detailoch - či už sa jedná o Roya alebo vnútorný svet hrdinov, ktorý je prezentovaný po troškách ale my si aj napriek tomu dokážeme  o nich vytvoriť akú takú predstavu. Zauzlovanie na konci som čakal a zároveň som bol ním sklamaný. Aj napriek uveriteľnej motivácií, som čakal niečo sofistikovanejšie. Ako medzi článok medzi sériami to vie pripraviť živnú pôdu pre vyvrcholenie. Ale ako celok mi to prišlo uťahané, a bez pamätnej scény. A epizóda o Beardovi a jeho nočnom putovaní bola bizarná, zbytočná a do konceptu seriálu absolútne nezapadala. 2.séria - 60% ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První tři díly druhé série jsem si říkala, že je toho pozitivna a sluníčkaření až moc. Ale potom se to srovnalo a já jsem si to užívala každým coulem. Opravdu vtipný, odlehčený seriál, kde se řeší i starosti i radosti, a je v tom ještě navíc něco ulítlého...viz. speciální devátý díl, kdy si člověk připadá jako v nějakém nekonečném snu. A že se to točí kolem fotbalu si málem nevšimnete, a přitom, i to,  tomu dodává určitý příjemný nádech. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„LASSO NA TRÉNOVÁNÍ OČIVIDNĚ NEMÁ…“ ///    Furt hodně „lidskej“ seriál, bohužel oproti jedničce míň fotbalovej. Víc se tady věnujou jednotlivejm postavám, který se ale tím pádem, čím víc je poznáváte, hloubějc zarejvaj pod kůži. A úplně nejvíc by mě zajímalo, kdo tady má na starosti ty mentální nápady… (ne na CSFD vole, v tom seriálu…)   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím co si počít s Bořkem Dočkalem. 2.) Cejtím se ve firmě nedoceněnej. /// Thx za titule „Karel Himmer“.       /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco slabší než první série, hlavně kvůli věnování se hodně vedlejším postavám v klubu, ale i tak se na to furt kouká dobře a kvalitu si to udržuje. Poznáme více do hloubky Teda, téměř každá vedlejší postava měla díl jenom o nich a ke konci se to tak nějak vše seběhlo a navnadilo na 3.sérii, na kterou se rád kouknu, ale nebude to něco, na co bych netrpělivě čekal. Nejvíc jsem si oblíbil asi postavu terapeutky, která byla výborná a skvěle napsaná, epizoda s Vánoci asi nejhezčí a nejvtipnější moment v poslední epizodě finální rozhovor s Akufem. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (28)

Reklama

Reklama