Reklama

Reklama

Great Pretender

(seriál)
  • Japonsko グレートプリテンダー (více)
Trailer 4
Japonsko, (2020–2024), 10 h 40 min (Minutáž: 22–24 min)

Série(2) / Epizody(27)

Možná největší podvodník v Japonsku Makoto Edamura se pokusí převézt prvotřídního křiváka Laurenta Thierryho. Jenže tentokrát se přepočítal. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (6)

Imperator 

všechny recenze uživatele

Tento seriál se hned stal jedním z mých nejoblíbenějších. Dokazuje to už to že jsem na ČSFD zatím jediným členem fanklubu. Seriál byl vtipný, dobře vymyšlený a řádně promyšlený. S podobně dějově laděným seriálem jsem se zatím ještě nesetkal takže podle mě stojí za pokus se na něj podívat. Druhý podvod mi přišel poněkud slabší ale byl taky dobrý. Ovšem ty zbylé dva naprosto perfektní. Postavy byli charakterem perfektní a jejich ztvárnění dokonalé. Jen málo seriálů mě tak nadchlo že bych shlédnul za jednu noc. Nejlepší na celém seriálu je nevědomost hlavní postavy jak je vše dopředu naplánované, to dává divákovy prostor pro fantazii a drží napětí v seriálu poněvadž většinou víme jen to co hlavní postava. Následně rozpletení mě vždy dokázalo pobavit a většinou i překvapit. Na seriálu se mi taky moc líbilo jak hlavní postava zápasí se svým svědomím a snaží se neúčastnit podvodů ale ostatní ho do toho vždycky navezou ať už chce nebo nechce. Jediné neštěstí tohoto seriálu je že jsem se k němu dostal takřka omylem. Za sebe doporučuju na 100% ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Děkuji, děkuji za ten dar! Už jsem si říkal, že toto léto nevypadá tak hvězdně, než jsem si uvědomil, že jsem neomluvitelně opomenul toto nevděčně zapadlé (a to jen díky hloupému netflixovskému řezu) anime. Studio WIT mě nepřestává neskutečně ohromovat každým kouskem, co poslední dobou vzejde z jejich ateliérů. WIT už dávno nejsou jen titáni; jsem strašně potěšen, že si mohou dovolit ten luxus vybírat excelentní skripty a nemusí sahat k nějakým levným ecchi nebo isekaiům pro masy, aby si zaplatily účty. Great Pretender je dort Pejska a Kočičky z té jediné paralelní dimenze, kde se jim naprosto povedl. Nedokážu si vybavit jediné anime, které by stylem a hlavně šarmem tomuto dokázal konkurovat: Jsou to takoví pojaponštělí Dannyho parťáci s podobnými postavami pohodářů z Black Lagoon, jen vyměňte zbraně za vychytralé zlodějské úskoky s nekonečnými twisty, které vždy zanechájí úsměv na Vašich rtech. Sem tam (už tak scénáristicky vysoce inteligentní) děj neskonale baví, aby z ničeho nic se samozřejmou grácií přešel na dramatičtější kolejnici. Každá lumpárna nám vybarví postupně hlavní ultrasympatické aktéry do nejsytějších barev, přičemž nás svěže provádí celým světem. Západní feel z toho vyzařuje tak, že je možné se ho dotýkat; WIT jsou v kresbě úplná špica a zde to jen dokazují každým pozadím. Stejným způsobem musím vynachválit výborně zvolenou hudbu s DOKONALÝM endingem, který jsem přetáčel a přetáčel a přetáčel. Jsem v 7. nebi! Rozhodně si tento poklad nenechte uniknout. Ooooh yes! ()

Reklama

Le.oko 

všechny recenze uživatele

Každá loupež se naprosto liší od ostatních loupeži ale presto se u každý dokáže člověk pobavit ve všech různých smyslech. A pokud bych mel mluvit o animaci tohoto seriálu, tak si myslím, že by tahle recenze nemela konce, protože je lehce dechberoucí, svěží a hravá. Takovou animaci nikde jinde nelze vidět nikde jinde. K tomu to skvěle doplňuje hudba, která už diváka dokáže vsunout do všech těch příběhů. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když si vzpomenu, že před dvěma roky v létě, kdy byla odvysílána snad jenom první epizoda, toto mělo na MALu cca 1.38 a hůř (lol, what a joke, you morons fr), tak se směju o to víc. (Aneb když přehnaní fanoušci SnK nepochopí, že opravdu ještě nedostanou poslední sérii tak brzo - jokes on you, it's MAPPA in the end!). A nyní to má, pěkně prosím, 8.41 :))) *lemme laugh here a lot* ... Co k příběhu říct? Welp, první část fantastická, druhá část nudnější - bratři princové mě moc nezaujali - třetí část mě okouzlila aneb ne každé "slavné" umění musí být uměním nebo slavné. A poslední část? Welp, přeslazený happy end, ale proč ne? Já jsem se bavila královsky, nad grafikou jsem slintala blahem (he he he) a i ten soundtrack mě ve finále trochu oslovil. Takže mám celkem dilema, hodnotím asi 8,5... ale spíše se přikláním k 9/10. Hodnocení podle arců - 11/10 - cuz why not, let's go!! 7/10, 9/10, 8/10. PS: "HEEEEELP MEEEEE PLEAAAAASE." :D ()

Galerie (1 432)

Reklama

Reklama