Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podcast autorského dua Martina Klesnila a Patrika Fialy plný zajímavých hostů a ještě zajímavějších otázek. Pakliže show U kulatého stolu podpoříte příslušnou částkou na Patreonu, dostanete vždy ještě bonusovou část rozhovoru, která vám přinese dalších 30-60 minut navíc k už tak obsáhlému materiálu. (Honzek)

Recenze (33)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Moderátoři jsou v pohodě, kdy oceňuji, jak se zvládnou na hosta připravit a natáhnout to na dvě hodiny, kdy to fakt má smysl a hluchá místa necítím. První dojem působil tak, že celá ta "kvalita" těží z toho, kdo přijde jako host. Schválně si toho všimněte, že hlavně mluví host, respektive není nijak zvlášť přerušován a prakticky on si většinou určuje směr hovoru, což logicky dává každému rozhovoru velkou škálu individuality. Ale moderátoři to dělají schválně, chtějí jít příjemným rozhovorem, nechat hosta rozpovídat. Když na čas se nehledí, tak ve výsledku se vždy dostanete k něčemu zajímavému. Já si to nakoukal i zpětně, jelikož i moderátoři dbají na to, aby to nebylo čistě o tom co se děje "teď". Někdy se zasměji, ale spíš se toho hodně dozvím. Oba mají nejlepší přípravu, co jsem viděl! ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Doporučuje 10 z 10 členů Ministerstva švihlé chůze. Artušovské manýry každopádně nečekejte - jen další exemplární důkaz toho, že amatérská cílevědomost nemusí ani oponovat profesionálnímu formátu, páč nad ním má častokrát nezpochybnitelný prim - což je ostatně devíza tohoto pořadu.... Jen tak dál, chalani! ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Podle mě mají kluci od kulatého stolu v současnosti jednu z nejlepších talk show na českém internetu, to je absolutně bez debat. Mají neskutečně dobrý výběr zajímavých hostů, rozhovory jsou velmi obsáhlé, takže se většina témat probere opravdu dopodrobna. Některé mají vážnější, jiné zase uvolněnější atmosféru, každopádně pokaždé se divák dozví plno zajímavostí a u toho se i skvěle pobaví. Nehledě na to, že jak Patrik, tak i Martin jsou fakt velcí sympaťáci a profesionálové. Plný počet nedávám jen kvůli tomu, že jsou mi občas někteří hosté vyloženě nesympatičtí nebo mi nějakým způsobem nesednou, ale to je čistě můj subjektivní pocit. 9/10. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je super, že sa niekto venuje rozhovorom bez nejakých časových limitov, ako je tomu napríklad v DVTV. Máte chuť na dvojhodinový rozhovor? Ste na správnom mieste. Čím viac rozhovorov si vypočujete, tým viac nadobudnete dojem, že ťahúňom je vždy hosť. Ja viem, veď tak to má byť, ale moderátori mi prídu takí nemastní neslaní. A hlavne mi vadí, že hodia do éteru nejakú informáciu a hosť ich musí opravovať, že sú úplne mimo. Tá ich nepripravenosť je občas až zarážajúca. Navyše ich otázky mi prídu väčšinou tiež ako keby bez prípravy. Opýtajú sa tak nejako to, čo by väčšinu ľudí napadlo ako prvé. A ich postupný vývoj smerom, že celý rozhovor máte len ak im dáte prachy? Tie ich trápne spolupráce s firmou, čo rozváža jedlo? Pozvať si dvoch hostí naraz, narvať na stôl pred mikrofóny žrádlo a neustále ponúkať, aby všetci žrali/mľaskali, a teda robili okatú reklamu na obschnuté chlebíčky? Bežte do hajzlu č*ráci. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Talk show již poměrně zkušeného dua Patrika a Martina představuje vcelku zajímavé hosty a docela podrobně rozebraná témata. Požitek se odvíjí od vašeho subjektivního zájmu o danou problematiku. Osobně nejsem moc fanda epizod, kde se vybere někdo jen proto, že je celebrita, nebo krásná modelka, naopak třeba etický hacker, či klasicky Daniel Vávra, to jsou nejlepší rozhovory. Klukům bych vytknul možná jen až příliš mírný přístup. Neříkám, že host je třeba v přímém přenosu znásilnit, ale dobře mířené otázky se dokážou lépe dostat až k samotnému jádru věci... 7/10 ()

Zajímavosti (3)

  • Každý host byl předem požádán, zda by mohl přinést libovolný dárek, který by si moderátoři následně ponechali na stole. Tímto způsobem se na stole sešlo přes 20 dárků, od dresu Jaromíra Jágra po slavnostní deku z Olympijských her. Všechny tyto dárky byly vydraženy a výtěžek putoval na rehabilitace ochrnutého hokejisty Petra Křepelky, který byl jedním z hostů U Kulatého stolu. (ČSFD)

Reklama

Reklama