Reklama

Reklama

Film vypráví o páru z Madridu, Eleně (Ariadna Gil) a Albertovi (Jordi Molla). Mají šťastné manželství plné pracovních úspěchů a milujícího syna. Jednoho dne však Elena nachází Albertův účet z hotelu a je jí jasné, že není všechno v pořádku. Ke svému překvapení zjišťuje, že třetím vrcholem trojúhelníku je další muž, Diego (Javier Bardem). Alberto se snaží zachránit manželství a zapomenout na to, co k Diegovi cítí. Věci se ale dávají do pohybu až ve chvíli, kdy se s Diegem setkává Elena... (pevico)

(více)

Recenze (8)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Dva muži, jeden má jasno, druhý neví, kam se sebou, jestli mezi 4% nebo zbylých 96. Když je s manželkou, chce milence, od milence zas prchá k ženě, je to prostě peklo. Lehce telenovelovité peklo, přišlo mi. Nejlepší je na celém filmu křehoučká Ariadna Gil, Bardém do toho šel ale po hlavě a makal. Co na to xenofobní fanynky, těžko říct. 3,5*. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jen tak přemýšlím, kolik fanoušků či prostě těch, kteří mají Javiera Bardema rádi, ho viděli v tomto filmu:) Aneb, "Žena, muž a jeho milenec." Skvěle vystavěný milostný trojúhelník, který, naštěstí jen občas sklouzne k jemné teatrálnosti. Především hudba se úspěšně postarala o navození dojmu, že snad sledujete mexickou telenovelu, kde se každou chvíli schyluje k zásadnímu zvratu:) Jinak je však Segunda piel drama, jak má být, a zvláště obdivovatelky Javiera Bardema mohou být potěšeny množstvím jeho odvážných scén:) ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nič moc teda. Najprv nášup a potom trochu, o jej ztoporené bradavky, vylepšená telenovela . Títo kokoti, ktorí nevedia v živote , čo so sebou - " byť, či nebyť ? " ( gay ) , to majú o kus ľahšie. Prídu domov k žene a nemusia sa vyhovárať, že čí to je parfém , ktorý ona cíti , pretože jednoducho na otázku, kde boli, povedia, že vonku, s chlapmi ! ()

pm 

všechny recenze uživatele

Gerardo Vera jednoduše není Almodóvar, takže slibně rozjetý příběh nechal vyšumět do televizní limonády a trestuhodně nevyužil hereckou suverenitu Bardema a Ariadny Gil. ()

pevico 

všechny recenze uživatele

Výborný španělský filmek nemálo připomínající věci "mistra Pedra" o vztahu dvou mužů, z nichž jeden má rodinu. Skvělé herecké výkony a neokoukaný scénář, jenž má na svědomí Ángeles González Sinde, španělská režisérka (La suerte dormida), scénáristka (Lágrimas negras, Los aires difíciles), prezidentka španělské akademie filmových umění a v současné době také ministryně kultury. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Toto je najlepsi film rezisera Gerardo Vera - podla imdb. Ta ich buzniada ma nechala jaxi chladnym, panske konecniky nepovazujem za sympaticke ne, ne   : 50 % ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Krásné dílo od A do Z. Citlivě zpracované po všech stránkách. Skvělý Javier, úžasná Ariadna, velmi dobrý Jordi. Nemá cenu vypisovat děj, to si může každý přečíst. K tomuto filmu se budu rád vracet. Díky Gantemu za překlad …. 4x10 ()

Adelka123 

všechny recenze uživatele

Vynikající Javier Bardem v celé své kráse. Velmi odvážně homosexuální scény. Velmi intimní milostný příběh dvou mužů, kam se hrabe Zkrocená hora... Tenhle film prostě žeru, stejně jako samotnýho Bardema :-) Kdo máte Bardema rádi, koukněte na to, pro mě jedna z nejlepších věcí, kde kdy hrál. ()

Reklama

Reklama