Reklama

Reklama

Jakob's Wife

Trailer

Obsahy(1)

Anne (Barbara Crampton) žije v malém městečku se svým manželem reverendem Jakobem (Larry Fessenden). Posledních 30 let se snažila býti vzornou ženou a hospodyňkou, ale přesto nikdy nezapomněla na své sny a touhu po dobrodružství, které coby mladá měla. Nyní se po letech vrací pracovně do města její bývalá láska a první myšlenky na nevěru jsou na spadnutí. Dříve, než se tak stane, se však Anne střetává z tajemnou bytostí (Mistrem). Od té chvíle započne její proměna a touha po čerstvé krvi je stále větší a větší. Jakob si brzy všimne změn v chování své ženy a navíc v okolí začnou záhadně mizet nebozí obyvatelé. Reverend nyní stojí před nejtěžší zkouškou své víry. Dokáže zachránit svou ženu, než se z ní stane již navždy upírka? Otázkou však zůstává, zdali ona sama touží po spáse! (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ja mám síce radšej horory, z ktorých ide strach a nie krv, ale tento celkom u mňa uspel. Najmä Barbara Crampton sa zhostila svojej roly veľmi dobre, bola uveriteľná a priam stvorená pre svoju postavu. Film si povinne kopne do náboženstva i bielej rasy, taká povinná dávka politickej hyperkorektnosti, no a prinesie dávku svojho gore. Smerom ku koncu čoraz viac. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Proměna church mouse na Masterˈs Beast. Není jediná. Když reverend Fessenden zvlčí, začne připomínat (především z profilu) Jacka Nicholsona.. Když se lusknutím prstu přechází ze seriózního vampýrského hororu do komedie s nadhledem, nejde to vždycky hladce a submisivitu vysávající otvírák na konzervy spíše připomíná mimozemšťana z Enemy Mine, nicméně jako celek to šlape, i když se stanovuje rozsah emancipace v manželství. Krize v něm pijí krev, ale tady se zrcadlí zřetelně.. P.S.: Jakob je psán s „k“ určitě jenom proto, aby to hezky vypadalo na posteru.. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jsem už zvyklý a viděl jsem ledasco, ale tenhle film ve mně zanechal hodně rozporuplné pocity. Šel jsem do něj hlavně díky hereckému obsazení, protože jak Larry Fessenden tak Barbara Crampton patřili (patří) mezi moje oblíbence. Zápletka samotná ovšem v mých očích příliš dobrá nebyla. Bohužel. Zajímavá – to určitě, nikoliv však něco, co by ve mně zanechalo bůhvíjak skvělý pocit. Upířiny celkově mám docela rád (hlavně tedy ty staršího data), tady šlo o dost netradiční podání, jen nevím, jestli to bylo dobře.     Z hororového hlediska se mi to totiž zas až tak moc nelíbilo. Bylo tu pár povedených gore scén, ale ta tryskající krev to už bylo místy až moc. To by si upír asi moc necucl, leda že by rád lízal z podlahy, jak se ostatně dělo i tady. Scénky s krysami určitě zajímavé, ale mohli je zapojit mnohem více. Navíc ta omáčka okolo těžce připomínala spíše nějaké drama postarších manželů a jejich hledání cesty k sobě samým. A to už tak atraktivní z mého pohledu nebylo. Když k tomu připočítám i nepříliš zdařilou masku samotného „Mistra“ bylo téměř vymalováno. Mnohem lepší bylo, když nám nebyl ukázán v celé své kráse, ale spíše byla vidět jen jeho temná silueta a pařáty.    Larry Fessenden tu vypadal jak vysloužilý pedofil spíš než kněz a Barbara Crampton (kdysi múza mého mládí zvláště ve svých starších kouscích) už taky vypadala poněkud strhaně. No jejich cca šestisekundový sex ostatně mluvil za vše. Čumím, že se nechala překecat, aby se svlékla i tady. Za oba však mluví jejich herecké výkony (především) a ty byli docela slušné. Což je taky důvod, proč tomu nakonec udělím alespoň průměrné ohodnocení. 50% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Sakra chtěl bych ve věku, v jakým je Barbara Crampton, vypadat jako ona. Tedy jasně že ne úplně stejně jako ona... i když... no prostě bych chtěl vypadat tak dobře. A klidně bych se i stal upírem, protože pak bych vypadal ještě líp, cejtil se líp, měl o dost větší páru a nemusel se moc trápit s pestrostí jídelníčku. Mimochodem už spoustu let mou oblíbenou horrorovou ikonu Barbaru podezřívám, že je tak trochu ujetá, myslím samozřejmě ujetá takovým tím správným směrem, a to kvůli typu rolí, ve kterých ji vídám. Ale teď si tak říkám, jestli ona není opravdu... Nemrtvá? Leccos by se tím vysvětlovalo. Každopádně mi bylo potěšením tuhle krásnou dámu vidět, jak chlemtá krev jako řeznickej čokl, zábavnej a oddechovej film podle mýho gusta. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Reverendovu manželku hryzne upír a ona si díky tomu začne uvědomovat, že ve své podstatě není tou flanďáckou ženuškou, za kterou se je celé roky nucena vydávat. Průhledné a poplatné době, ale Barbara Crampton je tu naprosto boží, krve a roztrhaných hrdel je tu dostatek, dojde i na krysy a samotné ztvárnění hlavního upíra, který jakoby sem zabloudil z pravěkého Nosferatu, se mi jednoduše líbilo. Upírský žánr to sice nenakopne, ale ortodoxní fandové budou potěšeni. 60% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama